Ahojte, potrebujem váš názor na jednu situáciu v našej rodine, ktorá ma veľmi trápi.
Moja sestra nám oznámila, že sa tento rok nechystá na firemný večierok, pretože sa minulý rok vôbec nezabavila, vraj tam bola hlučná hudba a vypila iba 2 poháre čistej vody. Ja som sa teda ponúkla, že pôjdem namiesto nej a určite si to viac užijem, keďže som sa chcela zabaviť, stretnúť nových ľudí a odreagovať sa od starostí, ktoré mám doma (starám sa o našich ťažko chorých rodičov). Sestra na to reagovala súhlasne a vraj len stačí nahlásiť meno.
No druhý deň, keď som sa jej opýtala, či to už vybavila, prestala mi odpovedať. Nakoniec mi len napísala správu cez mamu, že nechce, aby som tam šla. Zároveň to celé prekrútila, vyjadrovala sa, že som chcela robiť niečo zlé a ponúkla mi množstvo výhovoriek, ktoré vôbec nedávajú zmysel. Snažila som sa jej vysvetliť, že na večierku bude cca 1100 ľudí, čiže by som sa tam stratila, neplánovala som jej nijako robiť hanbu, ani by som nehovorila, že sa poznáme.
Bola som na skutočne sklamaná, pretože sa o rodičov nezaujíma, nikdy sa neopýta, či niečo nepotrebujú, a nevenuje sa im, čo veľmi zraňuje mamu. Ja som sa snažila byť vždy nápomocná, starám sa o našich, aj keď je to náročné.
Pravdepodobne mi nedopraje, lebo je sama nešťastná vo svojom živote, keďže nemá žiadne záľuby, kamarátov a frajera (ani nikdy nemala a nechce). Je silno veriaca (sex je správny až po svadbe) a jediné, čo robí je, že sa chodí sama prechádzať dlhé hodiny a v nedeľu chodí do kostola.
Rodičom často klame a mama sa kvôli nej trápi, veľakrát plače.
Ja som nechcela predsa nikomu ublížiť, chcela som sa len trochu zabaviť a spoznať nových ľudí.
Chcela by som vedieť, čo si o tom myslíte vy. Mám pocit, že sa snaží manipulovať a že jej zámerom je znevážiť všetko, čo sa snažím robiť pre rodinu, a zároveň mi zabrániť, aby som mala nejaké chvíle pohody.
no, nič v zlom, ale prečo by si mala chodiť na ich firemný večierok ak v ich firme nepracuješ a je to len pre zamestnancov a nie aj pre členov rodiny?
Teraz verím,že obidve témy sú troll
🤣🤣🤣 už je to tady, už je to tady😆😁
Dobre trapne pisat tu za obe osoby 🥱
Daj cosi lepsie
@janai1 však treba pohľad aj s druhej strany! Porovná príspevky pod oboma diskusiami, vydelí, vynásobí a rozhodne sa!🤣🤣🤣
@dusankomoj ja dufam, ze napise aj mama ! 😂😂😂😂😂 inak by to nebolo kompletne 😂😂😂
Here we go again. 🙂
Si úplne udretá do hlavy? Ty sa nemáš čo vtierať na cudzí firemný večierok. Chcem veriť, že toto nie je reálne, lebo takto sprostý snáď nikto nemôže byť..
(myslím, že tá zúfalka a chudera, ktorú opisuješ v príspevku, nie je tvoja sestra, ale ty)
@sissy27 čo mama! Ja počkám na vyjadrenie šéfa a keby sa ho sestričke -vtierke podarilo rovno na večierku zbaliť,tak vznikne top konikovská story😍
To vážne by si šla na večierok firmy, v ktorej nepracujš? To Ty musíš byť nešťastná...
Ty tiež nebudeš uplne v poriadku... Co sa ty chceš trepať na večierok do sestrinej firmi, teda kde robí.
Ona silno veriaca, sex až po svadbe a snáď len na podanie deti.
Ty sa chces zabaviť a spoznať nových ludi, he? A to nemáš kde inde ako u segry vo firme? Ste evidentne duametealne odlišné, jasne ze nechce aby si tam išla. Ona konzervatívna, Ty nie.
A ona ti držala devinu pri hlave s príkazom starat sa o rodičov?
Divne, ze silno veriaca ignoruje rodicov...
To sa väčšinou nespája.
Vy tam v rodine tých pruserov mate viac.
A na to všetko ty zahlásil, ze segra ti nedopraje.
To skôr ty v duchu závidím jej, že je voľná a ty sa musíš starat o rodičov, čo ťa psychicky a mozno aj fyzicky ubíja.
Mne to vychádza tak, ze z vas všetkých je ta segra najviac v pohode z celej rodiny, napriek jej konzervatívnym názorom.
Pretože "nie je Boha" u silno veriaceho, aby ignoroval rodičov- jedine, ze by ho srali celý život a v dospelosti sa zariadil podľa seba. Aj napriek viere v Boha.
Ty si chodca xy iných vianočných plesov, ved toto nie je jediný gaka večer na svete, kde stretneš ľudí.
A zapamätaj si - tvoja sestra nie je za tvoj doba brány život zodpovedná ani neorajna, za to ue nechce aby si sa objavila v ich firme na večierku 😏.
Aj my sme mali myslím 1-2 volne vstupy pre "nezamestnancov" ale nie tak, ze ja nejdem ale túto Zuza chce tak príde miesto MBA!
Často to využívali ore partnerov ci bývalých zamestnancov. Ale nikdy nikto neprišiel tak odveci ako ty a bolo nás tiež 500 plus teda zopar manzelov/partnerov.
už zas tento firemný večierok...
To už čo by bolo, keby takto niekto rozmýšľal.
Potom sem ešte nezabudni napísať s koľkými kolegami si sa akože vyspala 😁 ale príbeh dobrý musí sa uznať.
tomu sa hovori sesterska laska!!! 😅
obom vam treba porodit po 3 deti a hned vam tie blbiny vyfucia z hlavy...😵
TY chceš ísť do cudzej firmy na večierok.To vážne.Neverím prídem len tak do cudzej firmy na večierok a ostatný budu pozerať.Ako môžeš ísť len tak na večierok.To by ma ani nenapadlo ísť do cudzej firmy na večierok.
Fiha
Dufam, ze za zakladanie tychto tem mate aspon dobre zaplatene 🙄
Kiežby sme si museli problémy v živote iba vymýšľať 🙄
Trolík, ja si radsej prosim vymysliet verziu svagrinej k teme Vianoce 5tich surodencov s rodinami v maminom dome, to ma viac bavi ako tento firemny vecierok 😅
meingott! 😀😀😀
* naco sa pchas na firemny vecierok firmy, kde ani nepracujes , normalne nerozumiem ako ti taka blbost mohla napadnut, necudujem sa ze s tebou o tom uz nekomunikovala
* tiez tvoj zivot nevyzera o nic krajsie ako jej
Ja nechapem, preco chces ist zrovna na sestrin firemny vecierok, iba zeby to bolo zadarmo. Vsak sa chod zabavit inam a nemusis ani sestru prosit o povolenie.
Ze si totalne mimo, keď chceš ísť na cudzí večierok. Už sme to vysvetlili sestre, tak prestaň vymýšľať. Sestra spravila dobre
Ak je toto vôbec real, čo silno pochybujem, tak by som to chcela vidieť jak prídeš k úplne neznámym ľudom na teambuilding v podstate. Toto môže reálne napadnúť len zúfalého osamelého človeka, ktorý stratil aj posledné kvapky súdnosti. Som si to predstavila na našom firemnom večierku. Pri našom nekorektnom humore by si odišla s plačom.
Tebe je..
Ty si nejaká ozaj mimo, ako si to predstavuješ ísť miesto niekoho....to akože za odmenu, že sa staráš o rodičov?
Ty musíš byť mimo prace už strašne dlho, keď ťa taká volovina napadne a ešte to tu napíšeš.
...alebo si nikdy nepracovala.
Tvoja sestra by mala kvôli tebe b práci NEPRÍJEMNOSTI! Pochop to konečne.
Pls, nemohla by si napísať aj za mamu, tata, sesternicu z druhého kolena, susedku a rybičky? Veď nech sa pobavíme. Či?
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/cudzi-clovek-na-firemnom-vecierku/ môžeš si prečítať