Silvester bez priateľa

lk2910
30. dec 2015

Ahojte ako budete travit silvestra? som s priatelom niekolko rokov a prvy silvester nebudeme spolu..na zaciatku sme planovali ale dnes mi oznamil ze spolu nebudeme ze chce ist s chalanmi.. nenasralo by vas to? 😀 😀

kkikii
30. dec 2015

sme na tom podobne ;) :D ja budem doma s rodicmi 🙂 😎 a spat 😀

libka1
30. dec 2015

@lk2910 nasralo 😀 vymen ho...

mimla
30. dec 2015

Mňa by to asi skôr šokovalo, pretože my, starí dinosauri, na Silvestra už roky rokúce ideme normálne spať okolo desiatej. Od kedy máme dieťa, ešte skorntrolujeme, či sa nezobudilo a niekedy si pripijeme Vineou. Nudní sme. Strašne. Ale k veci. Nasralo. Trochu,

tajka1986
30. dec 2015

@lk2910 nasralo ale vysrala by
som sa nanho a spravila si vlastny program. Ale zas on by mi to neurobil lebo by vedel ze to nebol dobry napad 😀

petruska222
30. dec 2015

Mňa by to vôbec nenasralo🙂

mirka414
30. dec 2015

Moj uz asi dva roky po sebe zíde zo spálne dolu do kuchyne,zje dva jogurty napije sa nealkoholickeho šampanského grgne si a nieco povie,necha kelimky na stole čím ma riadne naštve a ide zasa hore do izby a rano povie to bol ale Silvester :D

mata1001
30. dec 2015

Ano nahnevalo by ma to uz len z toho dovodu ze sme sa dohodli...on sa bude bavit a ty trčať doma...spravila by som si vlastny perfektny program a potom by som mu to dala vyzrat...

mihula
30. dec 2015

@lk2910 nasralo a pustila by som ho nastalo s kamosmi

mala_hobitka
30. dec 2015

@lk2910 To ze by planoval Silvestra bezo mna by mi az tak nevadilo....nebola by som nadsena ale vedeli by sme sa dohodnut na nejakej nahrade :D. Co by mi vadilo je zmena planovaneho spolocneho programu den dopredu. Ty by si to spravila jemu? Den dopredu oznamit "sorry mam ine plany"? Ja nie. Uz len z principu ze sme sa dohodli a nenecham druheho "na holickach" v case ked si uz tazko spravi iny program s inymi ludmi.

mima177
30. dec 2015

@lk2910 Kolko mate rokov?

mima177
30. dec 2015

@mirka414 :D Ale som sa zasmiala... A nelub ho ;)))

timea7
30. dec 2015

@lk2910 kašli na neho, urob si vlastný program na Silvestra a vráť sa z neho až 4.1. A rozmýšľaj, či to aj v budúcnosti nebude tak, že uprednostní kamarátov pred tebou, aj keď vie, že ste sa dohodli na spoločnom programe 😝 😝 😝 😝 😝 to nie je nejaká super vyhliadka do budúcnosti.

henikav
30. dec 2015

@lk2910 to by ma nenasralo ze si spravil iny program, co by ma nasralo je to ze ho zmeni na poslednu chvilu, ked uz ty nic narychlo zorganizovat nevies.

alaguema
30. dec 2015

@lk2910 asi v prvej chvíli nasralo 😀 ...ale svet na tom nestojí, našla by som si inú zábavu. Je to len Silvester, netreba z toho robiť drámu 🙂 Chlapi chcú pánsku jazdu, u mňa ok, len nech to na budúce povie skôr.

prasiatko30
30. dec 2015

Ako jedine co by ma nasralo by bolo ze to nepovedal skor aby som si aj ja mohla urobit svoj program ale snazila by som zdvihnut telefon a ponahanat nejaku skupinku a pridat sa na zurku.

l3yla
30. dec 2015

Nasralo z princípu toho že to oznámi deň popredu 😉

libka1
31. dec 2015

@mirka414 to je nadherne.. To bol ale Silvester 😀 😀 😀 😀

bonaqa2013
31. dec 2015

len aby čoraz častejšie nezačal uprednostňovať kámošov pred tebou... 😒 😒
A najma po svadbe a keď prídu deti....
Nasralo - pomyslela by som si o tom svoje, ale nezabudla by som....

agathachristie
31. dec 2015

Uf tak toto by sa mu u mňa neprepieklo. Je to buď ešte decko alebo mu na tebe nezáleží.

enia74
31. dec 2015

mna by sa to tiez dost dotklo. Ja by som mala byt u priatela na 1.mieste a nie kamarati ktorých uprednostnil. Nech si s kamosmi ide kedykolvek v priebehu roka cez vikend. Inak by som to brala ak by ma zavolal s nimi a mala by som sa moznost rozhodnut ci pojdem alebo si urobim svoj program. Ale za toto by som ja osobne urobila asi to, ze by som sa snazila dohodnut s nejakou partiou alebo ist do mesta na ohnostroj s kamoskou a ver ze tam bude dost chalanov, odfotila by som sa s nimi a poslala drahemu mms s odkazom : všetko najlepšie laska do nového roka a dufam že sa bavíš a oslavuješ ho aspoň tak dobre ako ja - niečo v tomto duchu..
na buduce si rozmysli ci ta necha samu doma, ak mu na tebe zalezi... nevyčitala by som mu to, ale dala by som mu to nejakym spôsobom vyzrať - ale hovorim o mne. Mozno teba to az tak nenastvalo, ale ja si zakladam na sviatkoch a takýchto dni byt s priatelom.
prilezitost robi zlodeja 🙂 a mozno tam fakt spoznas nejakého super chalana... tak to pekne oslav 😉

srnqqa
31. dec 2015

@mala_hobitka @lk2910 to je ešte dobrý prípad, mne priamo na silvestra do poslednej chvíle "ten môj" tvrdil, že nemá iné plány, ako byť so mnou a malým. V tom mu zavolal kamarát, ešte vtedy tvrdil, že on nikam nejde, ja som čakala pred bytovkou na oca, niečo mi mal dať, a keď vyšiel, "ten môj" krásavec sa prosto vyparil... bez slova... Ale to je tak, on má tendenciu byť proste so všetkými, len so mnou a synom nie (nielen na Silvestra), ale to je na iný príbeh 🙂

A či by ma to nahnevalo? Hnevalo ma najmä, že klamal a klame naďalej, aj keď nemusí. Je pravda, že narýchlo už nič nevymyslím ako to, že budem sedieť na zadku doma, ale mne to neprekáža. Hreje ma len predstava, že jedného dňa budem na tom zadku sedieť vo vlastnom byte (teraz máme spoločný), čo chcel, to bude mať a ja ma to veľmi rada doprajem.

libka1
31. dec 2015

@srnqqa 😕

mirka414
31. dec 2015

@mima177 zabudla som doplniť ,ze pride dolu v spodkoch poškriabe sa na vajciach,niečim naštve dceru bud jej povie ze v noci pride strašidlo alebo ze bude spln ona začne pištať a ja sa po tisíci x pýtam kde som nechala rozum ked som si ho brala 😀

nikuliak
3. jan 2016

@lk2910 Nahnevalo a velmi. Hlavne keby to povedal len den dopredu. My s drahym to uz od zaciatku mame zauzivane tak, ze Vianoce, Silvester, narodky, meniny, Valentin - proste vsetky pre nas vyznamne dni slavime spolocne. Ved kedy uz byt spolu, ak nie v tieto dni? Ale tak ty musis najlepsie vediet, ako to medzi vami chodi. Nerob ukvapene zavery, ale normalne sa o tom s nim porozpravaj.

tana284
4. jan 2016
Používateľ tana284 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

tak to by asi kazdu nahnevalo