Ale nevrav každé vrece nájde raz svoju záplatu ❤️❤️
Si moja záplata
Toto mi napísal priateľ s ktorým chodím a ktorý bol xxroky v manželstve.Čo si mám o tom myslieť ? Že som len náplasť za nešťastné manželstvo či? Priateľ je vyše roka rozvedený.Predomnou už mal pol ročný vzťah.
@wig No neviem myslím si že som znovu z niekým kto potrebuje odpútať od ženy 🙈
prečo za tým hľadáš hneď to zlé?
možno to myslel tak, že mal puknuté srdiečko a ty si tá správna záplata, aby zase bolo vcelku.
značka - večný optimistický pesimista...
Možno a možno nie a dramatizuješ... čas ukáže.
@wig No keď je u mňa tak začne má masírovať po zadku a zároveň aj povie že jeho ex to mala tiež rada takže?
Uff... ťažko povedať ale zdá sa, že je to len hlupák, ktorý si neuvedomuje, že ti tým ubližuje 🥴
Si sa ho mala spýtať ako to myslí.,lebo vysvetliť sa to dá všelijako
Ak do roka od rozvody si už druhá, ja by som takého nechcela
Rok rozvedený, polročný vztah, cize vy nie ste spolu ani pol roka, a pri masírovaní tvojho zadku mysli na to, ze sa to páčilo jeho ex…od takeho by som taketo reci urcite velmi neprezivala…
Tak moj kolega zase hovori, ze na kazdy serbel existuje dekel 🙂 Mysli si sa tym, ze ku kazdemu existuje niekto, kto k nemu pasuje. Priatel to mozno myslel takto. Ked ale spomina zenu aj v intmejsich chvilach, to sa mi uz velmi nezda. Ja tiez obcas poviem muzovi nieco o byvalom, ale rozhodne nie v tychto chvilach a rozhodne nie v suvilosti s nim (teda typu "aj moj ex mal rad toto co ty").
Keď sa mi stalo, že partner spomínal ex, začala som robiť to isté…už nikdy som o ex nepočula 😉
Ja neviem, na mňa to pôsobí negatívne, tak divne...
Ako sorry, ale ne chcela by som byt nikoho zaplatou a uz urcite nie vo vztahu.
No evidentne tie naplasti hlada dost rychlo. Rok rozvedeny a ma uz druhy vztah a teda ten prvy bol polrocny? To aj bol nejaky cas sam, ci len menk zaplaty? A ked ti ju casto spomina, tak si asi slaba zaplata
veď sa ho spýtaj, ako to myslel. Ale aby mi v pomerne intímnych chvíľach hovoril, že to mala rada aj jeho ex, to by som si teda vyprosila (keď už to nevie sám od seba)
Proste si si našla chlapa, čo príliš nerozmýšľa, kým niečo zo seba vytresne. Je to tak trochu nešťastne zvolené prirovnanie, ale myslím, že to myslel dobre.
Myslel to tak, ako to povedal. Nie je ešte vyrovnaný s rozchodom.
Možno to myslel tak, že si záplata na jeho srdce. Zrejme sa ešte s tým nezmieril.
Ta zaplata by mi nevadila. Mozno sa len nestastne vyjadril. Ale pri masazi by ex spomenul len raz a mali by sme velmi nepeknu debatu.
On to predpokladá myslel inak, ako to nakoniec vyznelo. Možno ako posledný kúsok do skladačky...chcel byť asi romantický, keď tam pripojil aj srdiečka.
@bloger Áno záplata na ❤️ takže som náplasť
Veď mu povedz, nech ex nespomína, že sa ti to nepáči. Možno si to ani neuvedomuje, že je to nevhodné, proste nerozmýšľa nad tým. Ak s ňou bol dlhé roky, majú spolu deti, tak asi ju nemôže úplne vynechať zo života.
Si druha zaplata. Necidovala by som sa keby toto iste pisal aj prvej. Tak kratko po rozvode a taketo sladucke slovicka pisat,su z kategorie - tlacim do hlavy kaleraby. Evidentne nevie/ nechce byt sam.
Myslim, ze tym chcel povedat, ze si pre neho idealna zena. Ale dost nestastne to napisal. Obycajne ked je clovek zamilovany a snazi sa napisat nieco svetoborne, tak sa moze utnut.
Ano, si jeho zaplata. A ked casto spomina ex, tak je stale jednou nohou v minulosti... a ked si pri tebe este nenapadne zalaškuje s inou - casnicka, kolegynka, kamoska, uz budes vediet kde je tvoje miesto... A ved prides na to o chvilu aj sama .
Myslím, že to myslel v dobrom, akože si jeho záchranné lano...ale teda použil dosť nešťastné prirovnanie! 🙄