Zdravím, budem pisat na rovinu, sice ako blbec...tak sa ospravedlnujem vopred 🙂
V skratke, da sa zit/chodit s clovekom (babou) ktora ma po fyzickej (sexualnej) stranke nepritahuje, ale vo vsetkom ostatnom si rozumieme dokonale, az to takmer prechádza do lasky /no zatial bez pús a sexu/ ? Resp, ako to riesit...ak sa to nejako dá :O
Uvital by som nejake skusenosti, nazory :P Dakujem.
ak ta nepritahuje tak to zmysel urcite nema...
nebude, po rokoch budes deprimovany a rozchod o to bolestnejsi... mam mhoho ludi v okoli co to takto malo a vztahy sa rozpadli, po 2 rokoch, jeden to dokonca tahal 8.. potom si uvedomil ze chce deti s zenou co bude milovat so vsetkym, aj so sexom, a prestalo ho bavit masturbovat 😝
Aj ja si myslím, že to nebude fungovať. A čím to budete dlhšie naťahovať, tým viac budete obaja nešťastní...
@kyeor prvý predpoklad u muža, aby to so ženou fungovalo je to, že ho musí tá žena pritahovat sexuálne, to ostatné nasleduje až potom....u žien to ide v opačnom poradí.....takže NIE, nebude to fungovat....hladaj dalej
Tak ako chlap hovorim, ze tiez nie. Zena ta musi aj pritahovat a vrzusovat. Ked nie, tak ju sice budes mat rad, ale obzerat sa budes na ulici za inymi. A milovat sa budete po tme a pod perinou...A to nie je dobre, ani pre vztah, ani vobec 🙂
@kyeor No ak ta povestna "iskra" nepreskocila, tak to rovno zabal...skor ci neskor to ukoncis. Pisem z vlastnej skusenosti...sice to bolo davno pradavno...ale zacala som chodit s chalanom, s ktorym sme boli predtym kamarati. Bol super, pozorny, laskavy, nosil by ma na rukach, nic mi pri nom nechybalo...ALE!! Z mojej strany nezafungovala chemia...nepritahoval ma, necitila som pri nom tie "motyliky" v bruchu...skocnila som to a nakoniec som si to aj vycitala, ze som do toho vztahu isla...
Nie...ale ak je to len zatial bez sexu, snad to skusite a zachuti
Ako slusne povedat zene aby si oholila tvar, ze ju ma tak trochu chlpatu, da sa to vobec ? -.-" ...ach jaj...
Uz sa zacali jarne prazdniny? Ja nemam sajnu, nebyvam na Slovensku,ale zda sa, ze sa niekto nudi......
ja partnera pritahuji az moc....a docela mi to i vadi....sex nemame od te doby co sem zjistila ze sem tehotna.....nejak me to proste nebavi a nemam ani chut.....chudak muj doufam ze to jeste chvili vydrzi,samozrejme mu pomaham jinak....
Myslím že keď človek svojho partnera (partnerku) miluje, miluje ho celého zo všetkým aký je...
AK zarasta ma problem s hormonami. At ide na jozmetiku na depulaciu
@kyeor najprv treba vyskusat a mozno budes prekvapeny... No pokial nie, tak skor ci neskor stretnes taku, s ktorou to bude iskrit a mozno sa aj budes nejaky cas drzat na uzde... Ale neviem , ci sa budes citit vo vztahu uplne stastny, spokojny...