Sexting a ja mám z toho výčitky

12. apr 2021

Dlhšie nemame s partnerom dobre obdobie a ja som sa udala tou najhoršou možnou cestou. Túžim po inom mužovi s ktorym si píšeme už dosť dlho no nedávno sa naše správy zvrhli aj na sexting. Bolo to len raz a je mi to trápne aj si to vycitam. No on to odvtedy stále začína s takou témou. Neviem ako mu povedať že to bol omyl a nemalo by sa to opakovať pretože niekde v kútiku po tom stále túžim. Čo je najhorsie je že nanho skoro stále myslim, dosť mi pomotal hlavu. Je to brané ako nevera?
Je mi ľúto priateľa no ten kamarát ma začal veľmi priťahovať a neviem čo mám robiť. Boli ste v podobnej situácii?

anjelicek26
12. apr 2021

Problem je aj to pisanie, aj to, ze mas hlavu uz uplne niekde inde, ako je priatel. Ci je tato "nova znamost" to prave nebudes vediet, kym to nevyskusas. Ale treba byt fer a ukoncit to s terajsim priatelom. Niektore partnerstva funguju len na nejakej zotrvacnosti a "zvykli sme si", ale o tom predsa nie je laska... Zle obdobie v partnerstve, za to mozete obaja s priatelom, je otazne, ci chces na tom pracovat. Hlavne si bud ista, ze nebudes nariekat, ked ostanes uplne sama nejaku dobu, lebo je mozne, ze novy si chce proste len vrznut a vie, ze si zadana a okrem sexu ma svaty pokoj.

konikkon
12. apr 2021

Je to nevera jednoznačne. Buď to rázne ukonči a prerus akúkoľvek komunikáciu, alebo sa rozíd a pokračuj s týmto novým. Na dvoch stoličkách sa sedieť nedá a súčasnému frajerovi by si to nemala robiť. Maj úctu aj voči sebe samej a neznižuj sa k takýmto praktikám.

pupavocka101
12. apr 2021

pomohlo by keby si to skoncila, proste ende, ukoncit akukolvek komunikaciu s nim to bude najlepsia cesta, lebo toto je len otazka casu kedy sa to dostane do nejakej inej roviny a uplne ti to znici vztah