Ahojte. S ex máme spolu 2 deti a pred dvomi mesiacmi sme sa rozišli. Bývame teraz každý inde. Dva krát od rozchodu sme este mali spolu sex A bolo to zvláštne. Ja už som s tým sekla ale on by ešte chcel. Priznám sa že sex s ním bol úžasný a stále ma to k nemu ťahá. Na druhej strane mi dosť ublížil a keď si na to spomeniem tak sa mi protivi. Ale keď si odovzdavame deti a dotkne sa ma, hneď by som naňho skočila. Potom mi píše a je na na strašne milý ale viem ze len koli tomu ze chce sexovat. Myslíte že takto to môže fungovať? Fakt neviem čo mám robiť.
O láske už nemôže byť ani reči
Ďakujem za každý názor.
Tak ak v tom mas jasno, ze s nim chces ma len sex a nezamava stebov keby je na teba zrazu trosku neprijemnejsi, tak preco by nemohlo? Len si to riadne rozmysli, ci v tom mas jasno a budes vedet tak fungovat, co urobil? Ja som mala ex, najprv len kamos, chceli sme sa 4roky, ale kazdy mal vztah, rozisli sme sa s partnermi v tom istom case, najprv on, potom ja. Hned sme sli spolu do postele a bola to pecka, fungovali sme takto pol roka, dali sme sa nakoniec dokopy a vydrzali sme vo vztahu pol roka, velmi sme sa dohadali a isli od seba, on si nasiel partnerku ja som bola sama potom som si aj ja nasla, zacali sme sa zase bavit, on sa rozisiel a ja nie, mala som este vztah no do pol roka sa rozpadol, zase sme skoncili posteli, spavali sme spolu skoro dva roky a potom som si nasla mojho terajsiehho partnera a prestala som s tym ,ale ked ideme na kavu alebo obed stale ma pritahuje.
Ja sa strašne bojím že do toho koli sexu časom spadnem, odpustim mu, záľubim sa, zabudnem ma všetko zlé čo spravil a potom budem opäť trpieť. Alebo nakoniec budem ja tá ktorá sa budemu doprosovat.
Tie dva razy s ním čo s bola po rozchode, ano sex sme si užili ako dávno nie ale pár hodín potom som sa cítila fakt mizerne. Taká využitá... úplne som na nervy z toho. Fakt je medzi nami koniec ale po 11 rokoch si neviem predstaviť sex s niekým iným ani to že by ho on mal s nejakou. A to naozaj neziarlim, sama si to neviem vysvetliť
@paulinoocka presne takto nejako to vnímam aj ja. Že ak by som si aj niekoho našla tak stále ma bude priťahovať ex a priateľa potom som schopná podviesť. A cítiť sa ako špina nechcem
Tak mna pritahuje, ale napriek tomu hranicu neprekrocim, vyhybam sa takym situaciam, stretavame sa na verejnosti, vzdy prideme kazdy svojim autom a aj tak odchadzame, par x sa stalo, ze ked som bola vonku s babami stretli sme sa mala som vypite zatancovali sme si, ale snazila som sa mu vyhybat...
Ak v tom máš jasno ako písala paulinoocka tak v tom problém nevidím, ale fakt musíš mať zadefinovanéé, že je to len o sexe lebo sa budeš trápiť a na druhú stranu možno je to aj o zvyku...
Podla mna s tym sekni,najdi si iny bod zaujmu..presne ako si napisala..je mily lebo chce sex...nezalezi mu na tebe ani na vztahu..je pre neho mat lahsie sex s niekym koho uz pozna a vie ze to klape ako hladat nejaku inu ked to narychlo potrebuje.. pokial sa vies ale odputat a vies ze sa nezalubis tak chod do toho..ale ako pises asi to nebudes vedet oddelit 😊
Vela rozvedenych parov si zacnu rozumiet az po rozvode.
Potom sa znovu zoberu a klape im to ako nikdy predtym.
😏😉
ty mas zrejme tri veci spojene.
jednak asi nikoho uz dlhsiu dobu nemas a chyba ti sex.
jednak typicky zensku vlastnost, ze ked (pre zenu nejak zaujimavy) chlap jej dava komplimenty, pise neznosti a chova sa milo a este ju dobyva kvoli sexu, tak sa citi zrazu zas pritazliva, skvela, mladsia a zaujimava. (a laka ju podlahnut, lebo veri, ze on si to bude velmi vazit, ze sa pre neho rozhodla. ze bude este dolezitejsia.). navyse zeny maju tu nestastnu vlastnost, ze sex=laska (preto tolko priatelstiev s vyhodami krachne na tom, ze prave ona sa zamiluje po usi a chce, aby mali realny oficialny vztah, rodinu, deti, ... Malokedy sa to stane tomu muzovi.).
a jednak byval na teba hnusny. kdesi hlboko v podvedomi tuzis po kompenzacii. ospravedlneni. odskodneni. teraz je ta situacia taka, akoby si ta zas vazil (dokonca dufas, ze tam este ziadna ina zena nie je, ze stale (resp. zase) si dolezita pre neho iba ty).
vyzera tak ta situacia, ale najskor vobec taka nie je.
kedze sa po sexe s nim potom citis ako "spina", tak najskor mas pocit, ze ta zas len nejak vyuziva. proste tie nuansy v tych stretnutiach, v jeho spravani (aj ked navonok to moze byt mile spravanie) rezonuju a v podvedomi citis, ze cele je to skor pozlatko, ktoremu chces verit, lebo tuzis po naprave toho, ako sa k tebe kedysi choval.
preto najskor po sexe s nim citis miesto spokojnosti to zvlastne sklamanie.
vyliecit ta moze bud to, ze ti povie, ze uz ma inu zenu, alebo ze zrazu strati zaujem ta kontaktovat a snazit sa dostat ta do postele (lebo uz ma inu). proste sa prestane ozyvat inak, ako ked pojde o deti.
alebo ho parkrat odmietni (aj ked ta bude presviedcat, trvaj na svojom, ze nie, ze uz nechces) a je celkom mozne, ze ti nakoniec povie veci, ktore ta preberu. ze stale ta vnima ako nizsi level a mily bol len preto, ze si bola po ruke a najlahsie dosiahnutelna (bez namahy, bez investicii, len za par peknych sms a slov, navyse sama uz predžhavená). proste docasny zaskok, kym nenajde tu novu, skvelu, uzasnu zenu, kvoli ktorej pojde na kraj sveta.
no a dalsie partnerstvo si pokazis tym, ze budes mysliet exa, iba vtedy, kym si neuvedomis, ze ta kompnezacia za jeho zle spravanie k tebe proste nepride nikdy. musis ju ozeliet, hodit za hlavu, pokrcit plecom a ist dalej.
dokial budes hlboko v duchu na nu cakat, tak sa od exa neodtrhnes a budes mat tie tendencie mu podlahnut, ak naznaci zaujem, lebo stale ti bude podvedome dusa pistat po kompenzacii toho zleho, co si od neho zazila. budes chciet zazit tu situaciu, ze sa ti "ospravedlni", resp ze ty budes mat prevahu a tak povediac mu to vratis.
@moonlight1210 wau. Si neskutočná. Úplne si mi vzala reč. Všetko čo si napísala do bodky je pravda. Ďakujem ti
Aj ostatným ďakujem za vaše názory.
@evica01
@miiriaam
@pumi21
Poznam jedneho ..co takto chodil za ex po dieta a vyrobili si druhe. Ale aj tak sa nikdy nedali dokopi az tym teho to stopli, Ozenil sa a mà dalsie dieta s inou. Stopni to uz teraz. Mysli na to preco ste sa rozisli. Vzdy ked ho mas vidiet si spomen aky bol hnusny ako ti ubližil. Alebo ho chces spet? Ked vies ze on ta chce len na sex? Urob si v tom poriadok. Ulavy sa ti.
Pokud ti to ubližuje, tak je lepší se do toho už znovu nepouštět. Ono je těžké to udržet v těch hranicích- jen sex,nic víc, když jste spolu tolik let žili a máte spolu děti. Když ti bude předávat děti, tak se zkus stranit, abyste tě nedotýkal, a na SMS tohoto typu nereaguj. Ono to bude chvíli trvat než si budeš umět představit vztah natoz sex s někým jiným po tolika letech, chce to čas.. chápu, že máš své potřeby a že je to těžký, zvlášť když tě stále přitahuje a sex s ním je super, ale vždycky když tě to popadne, vzpomeň si na to, co ti zlého udělal!
Boli sme spolu 11 rokov