Sestre vždy padne môj syn

16. sep 2021

Prosím 🙏 vás dneska sa stala taka vec teda nie lwn dnes uz sa to stalo viac krát maly bude mat rok chodi za ruku stveria sa kade tade ako deti vzdy ked je s mojou staršou sestrou (nemá deti) tak padne na hlavu a plače ja chápem ze este padne vela krát padol aj mne ale proste uz som ju na to upozornila nech dava väčší pozor minule jej padol na kamene a oskrel si vele líce dnes to vyhrotilo a padol jej na dlažbu proste ho nezachytila a malý padol hlavou rovno na dlažbu chvalabohu sa nic nestalo ale uz ma to dorazilo a zo strachu o svoje dieťa som na nu vybehla ci nevie naňho dávať pozor a vzdy ked je s nou tak sa mu niečo stane odisla s placom tiez ma mrzí ze som na nu vybehla ale asi nechápe aky je to strach o dieťa ja nevravím ze uz nikdy nikde nepadne a stále ho budem držať ale mrzi ma to a bojim sa aby si na tu malú hlavičku neublížil otec do mna husti ze sa jej mam ospravedlniť keďže boli pri tom aj naši ale ja to necítim za potrebu :( aj ked ma to mrzí

alana1
16. sep 2021

a preco je s nim tvoja sestra? ved behaj s malym ty...a budes mat po probleme...

autor
16. sep 2021

@alana1 lebo prišla na návštevu a chcela sa s ním pohrať

autor
16. sep 2021

Dosť často sa navštevujeme nakoľko dobre vychádzame spolu a je malému krstna

pribinak
16. sep 2021

Ospravedln sa jej. Deti proste padajú. Mizes stat nad nimi a len na sekundu sa otočiť a v tej sekunde je na zemi
Snáď si nemyslíš že ho nechá spadnúť na zem.
Nekaz si vzťah so sestrou, malého má rada a určite ju to mrzí

autor
16. sep 2021

@pribinak áno ved ja chápem ale uz sa jej tk stalo viac krát a vzdy povedala no boze vies koľkokrát ti este padne namiesto toho aby povedala dkbre budem naňho dávať väčší pozor to ma mrzí :( viem ze ho ma rada a dala by mu všetko

pribinak
16. sep 2021

Tak pozri, ona ešte nie je mama, neprežíva to tak. Treba sa proste ukľudniť, upozornila si ju, to je ok, ale zas netreba robiť z toho zbytočne konflikt

ailiba
16. sep 2021

Určite sa sestra snaží... Niekto má proste tu smolu. Napríklad nám keď syn spadol, tak vždy len pri mne... Hoci striehnem ako sup. Môj muž na neho kašle, obzerá sa kade, tade, a jemu ešte ani raz... Podľa mňa by bolo pekne sa sestre ospravedlniť... Muselo jej to byť veľmi ľúto. Chapem tvoje pocity, ale určite robila co mohla.

autor
16. sep 2021

@pribinak nechcem byt ako hystérka to nie mam ju rada ale proste nech aj ona pochopi ze sa bojím 😰 ach do kelu posrala som to

pribinak
16. sep 2021

Neposrala, si len v strese

ofzuza
16. sep 2021

Mno... Mozno keby si to ditko furt nechytala, uz by vedelo padat spravne

autor
16. sep 2021

@ailiba bože ja viem ved padol aj mne lebo je maly liepa sa kade tade vynde a viem ze to neurobila naschvál ale :( to nepochopí kym nebude mať vlastné

autor
16. sep 2021

@ofzuza ja ho nechytam stale vie padnúť na zadok aj na 4 ale na tu hlávku dávam pozor obzvlášť na dlažbe

ofzuza
16. sep 2021

No musi sa naucit padat tak, ze tu hlavu si moc buchat nebude.

ailiba
16. sep 2021

Ale ona to určite chápe... A je jej to ľúto. Napríklad ja som na cudzie deti ešte citlivejšia, ako na svoje. Ved nevravím, že je to tvoja chyba... Vyletela si, lebo sa to stalo a už viackrát, to je jasne a pochopiteľne... Ale je to tvoja sestra a určite chce to najlepšie.

amelie2017
16. sep 2021

Keby nechodil za ruku, nepadol by. Tvoja chyba, ze to dovolis. Deti maju chodit same, ked su na to pripravene. Vtedy ani tolko nepadaju.

autor
16. sep 2021

@ailiba áno to mas pravdu malému by dala všetko na svete

diusqa761
16. sep 2021

Pozri, určite sa jej ospravedlň. Nemá svoje deti, nevie čo a ako robiť a isto ho naschvál nesáce. Dohovoriť , vysvetliť samozrejme treba ale hulákať po nej nieje v poriadku. Chápem , že pracovali nervy, strach ale bola to prehnaná reakcia, muž má pravdu. Normálne napíš jej, zavolaj a najbližšie až sa stretnete povedz jej nech sa spolu s dieťaťom hrajú len na koberci s hračkami alebo na gauči alebo nech má dieťa na rukách keď nieje moc opatrná. Dá sa to v kľude isto vyriešiť

mamamasama
16. sep 2021

Dietatko netreba za kazdu cenu chytat.Ako sa ma naucit balancovat a udrzat rovnovahu, ked sa cely cas spolieha na to, ze mu stojis za zadkom? Moj v roku chodil po schodoch. Babicky sa chytali za hlavu, ale vies co? Nikdy nepadol. Vzdy ho necham lozit a padat. Vie vyhodnotit co moze a co nie. Kritizujes sestru a pritom ty si ta, co pochybila.

autor
16. sep 2021

@amelie2017 on sa aj sam postaví a ide par krokov a padne na zadok... Juj hadam tu nejdeme riešiť ako maju a nemajú deti chodiť ja tu riešim inú vec a nie ci mam držať malého za ruku alebo nie

mamamasama
16. sep 2021

@amelie2017 uplne suhlasim

autor
16. sep 2021

@diusqa761 ďakujem 😇

sense
16. sep 2021

Ja by som sa sestre ospravedlnila. Povedala by som ze ma mrzí ze som na ňu vybehla ale ze sa o malého bojíš. Dieťaťu nemôžeš byt nonstop za zadkom plus sama píšeš ze padol aj tebe...A dieťa treba nechať chodiť samo, nie vodiť za ruky... Naberie rýchlejšie istotu a naučí sa aj padať tak aby si neudrel tvar...

amelie2017
16. sep 2021

Ked ide sam, padne na zadok. Ked za ruku, na hlavu. Sama si odpovedz. A ano, sestre sa ospravedln.

luccy89
16. sep 2021

Ako napisala amelie… nech s nim nechodi nikto. Nech prejde sam kolko vie a hotovo. A ospravedln sa. Nas uz ma 2,5r a zasadne vzdy padal len na hlavu🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Nic mu neni a nebolo. Padal, lebo vymyslal, my sme s nim nechodili nijak

aceris
16. sep 2021

tiez si myslim, ze sa treba ospravedlnit a neriesit to...nech sa s malym hra na jednom mieste ..preco ona ma za nim behat a chytat ho.....moja sestra mala tiez vzdy nazor, ze na co chytat, musi same to zvladnut. A vies co? kludne som ju nechala nech sa pohra, ale ak maly vstal a presuval sa, za zadkom som mu bola ja. Neverila som sestre, ze da taky pozor...problem vyrieseny.

autor
16. sep 2021

Ďakujem dievčatá mate pravdu

laura_222
16. sep 2021

Urcite sa ospravedln. Tiez mam sestru a deti uz dve. Ked bola len starsia sestra u mna bola velmi casto a pomahala mi s nou. Sama este deti nema a vtedy nemas este taky ten rodicovsky radar ze vsade vidis potencionalne nebezpecestvo. Tiez jej vela krat padla roztala si peru, prevratila sa v kociku🤦🏻‍♀️ Ale nikdy by ma nenapadlo na nu za to nakricat. Aj ked som ju upozornila nech dava pozor. Deti proste padaju. Dobre ze sa nic horsie nestalo.

zooeynka
16. sep 2021

Jasne ze sa jej ospravedln. Urcite ju to mrzi a citi sa nemozna.

bona_dea
16. sep 2021

Keby nechodil za ruku, nepadal by 😉.

stanislavicenka
16. sep 2021

Ja nerozumiem, ze syn chodi vodenim za ruku. Ta stabilita sa ziskava postupnym spriamovanim, samostatnym, ziskavanim istoty. A mam 2 deti, a nikdy, nikdy som za nimi nebehala, a nezachytavala ich, skutocne to nebolo treba