Sestra sa urazila na moje dieťa

23. aug 2022

Dobrý večer, baby chcem počúvať váš. Vcers bola u mna na návštevu sestra chodí tu často. Rada vymýšľa s malým a niekedy sa s nik hra take hry, ktoré mne vadia napr. Začne sa s nik zo srandy bit. Maly ma 5 rokov a keď je tu ona a takto ho rozjaši nejde sa s ním normálne vydržať. Ale k téme bola tu aj včera a takto sa s ním začala bit maly na ňu vyskočil a poškutoval ju a pri tom jej vytrhol pár vlasov. Ona mu capla po ruke a začala strašne kričať. Ja som sa s ním samozrejme vyradila a uporoznila že take správaní nie je vhodne. Malého to hneď zamrzlo. A jej som povedľa, že nech sa s ním vyvadi a ona na to že sa môže na neho vystáť. Tak toto ma zaskočila a nevedela som ako reagovať ona odišla. Malému to prišli veľmi luto., že prečo mu povedala hentak. Nevedela som čo mu mám na to povedať. Sestra ma inak 21 rokov. A dnes keď som bola sama u nich tak je urazena ešte aj na mna a povedala mi nepekne veci. Čo vy ste robili na mojom mieste? Ďakujem sa odpovede

radanna11
23. aug 2022

Tak ty si tiež mama na úrovni keď si kázala sestre aby sa s malým deckom ,,vyvadila,, za niečo na čo ho ona naviedla on je maly on nevie kde sú hranice takého akože sa bitia,to by ste mali vedieť ty a tvoja sestra a nie sa vyvadit s deckom za niečo čo mu vy dve ukážete a potom sa ešte ta druha na neho urazi.
Najskor sa s ním bije a potom ho vykricite,že to sa nerobí normálne som sa rozčúlila , chudák chlapec
Vy ste obe ešte väčšie deti ako on sam a ty si ešte veľmi nezrelá mama

viestta
23. aug 2022

Mam pocit, že z vás troch ma najviac rozumu ten malý. Vy dve ste sa kdesi zabudli keď ho rozdávali.

cocolino234
23. aug 2022

@autorka a ty si matka toho malého? to hádam nie, veď najrozumnejší tam je on. 21 ročná sa má vadiť s 5 ročným deckom? a ty si tam od čoho? on sa jej mal ospravedlniť, ona mala prijať ospravedlnenie a tam mala táto vaša detinská sračka skončiť a nie, že po ňom budete vrieskať, úplné sliepky. Akože niekedy už som totálne v riti z toho aké indivíduá behajú po svete a vychovávajú deti. Totálna nezrelosť z tvojej strany.

veve14789
23. aug 2022

Ked sa sestra urazila raz sa aj odrazi. S malým si sadni a vysvetli mu co mal spraviť pochopí to.Netreba sa už k tomu vracať,max.ked sa malý rozhodne že sa jej ospravedlni

katkami123
23. aug 2022

Mne príde paradoxne najblbšia tvoja sestra. To čo je za štýl hry biť sa s 5-ročným dieťaťom? Čo čaká, ze ako to dopadne, ak nie tak, že jeden druhému v zápale ublíži? To nepozná nič iné, rozumnejšie? Tak nech sa s ním radšej nehrá, keď to nevie. A to si nechcela ešte aj susedov, starých rodičov, svokrovcov aj prezidentku zavolať, nech sa s ním aj oni vyvadia? Však si mu povedala ty a stačí, len žasnem, ze jej si nič nepovedala, kde rozum nechala, keď sa ide “biť” s 5-ročným. No, vyjasili sa dve dospelé zeny, ktoré by už mali mat aký-taký rozum na 5-ročnom decku 🤦🏽‍♀️. Snáď sa nabudúce niekto, kto zas Vam dvom vynadá, kde ste rozum nechali - tebe, ze sa iba prizeras vždy a nič sestre nepovieš, ze takýto štýl hry nech si strčí niekam alebo nech sa vôbec nehrá, keď si neuvedomuje, ze je to ešte decko a jej, ze jej treba asi ešte viac vlasov vytrhať, aby sa zmestila do kože, ma 21 rokov, nie 10, tak nech sa nespráva ako mentál. To mu nedokáže radšej rozprávku z knihy prečítať? Či to by na jej mentálnu úroveň bolo priveľa?

zanka777
23. aug 2022

Čítať tvoj príspevok a medzi riadkami riešiť čo tam asi malo byť a čo ti prepísal telefón je jedna katastrofa... Ďalšia vec tvoja sestra keď nevie ovládať svoj hnev nech ide domov a nech si nervy nevybija na tvojom dieťati.... Ona ho učí biť sa a keď "schyta"ona od malého tak sa urazí..... To dieťa má viac rozumu ako ona

alexka89
23. aug 2022

Sprostá sestra ti učí byť decko..potom sa ty to prejaví aj v škôlke ak tam stlcie spolužiakov....tupele povedz že nabudúce nech ho učí počti alebo abecedu ...a nebude nik urazený ani tebe vynádane ani decko hlúposti nepochyti

zanka777
23. aug 2022

@alexka89 nech ho učí "POČTI"...... ALEBO aj gramatika sa niekedy zíde v živote..... počtY 😁☝️

alexka89
23. aug 2022

@zanka777😐to jedno slovíčko si si tak dôkladne všimla aby si mohla skomentovat ....hmmm dobre

zanka777
23. aug 2022

@alexka89 nooo to je dosť viditeľné slovíčko 😁hlavne keď to píšeš v kontexte že môže to dieťa radšej niečo naučiť ☝️😁(ale samozrejme nepíšem to v zlom ...sranda)len to som ja.... Gramatika musí byť 😂

radanna11
23. aug 2022

@zanka777
@alexka89 tak v tom príspevku je fura gramatických chýb keď už chcete byt obe za pani slovenčinárky a ani jednej to nevyšlo 😀
Bit sa pise s mäkkým i pretože byt s tvrdým znamená jestvovať, ďalej ,,sa ty to prejaví,, ti prejaví sa píše s mäkkým i pretože s tvrdým je to ty ako osoba ,no a potom samozrejme ešte tie počty 😀

zanka777
23. aug 2022

@radanna11 no nieeee to faaakt???objavili sme Ameriku 😂veď toto všetko MI je jasné.....mi píše sa mäkké i pretože keby tam bol Y tak sme to my mnozne číslo viaceré osoby.... No jednoducho toto mi padlo VHOD že to chcem komentovať a to neznamená že iné ChiBy 😂😂😂som si tam nevšimla...nie som až taká tupá☝️😁

alexka89
24. aug 2022

@zanka777
@radanna11 prídem sem napísať príspevok a idú má sem nejaké ženy opravovať v gramatické...však tak treba sa na pedagogiku nahlásit na VŠ a potom zamestnať do školstva a tam riešiť deti na 1-2stupni keď im dáte diktáty písať ...mňa neriešte čo ja píšem...každý nech sa stará o seba a bude najlepšie.😒🤦mne tu veľa slov prehaezuje i sám telefon

alexka89
24. aug 2022

@radanna11 a kde si sa dozvedela že ja chcem byť za pani slovenčinárku?????😳akoze už totálne mesuge ...niečo komentujes a od veci

radanna11
24. aug 2022

@alexka89 ja práve takú VŠ mám a aj zamestnanie 🙈ale ja som ta skôr zastala,že ta pani vyššie išla opravovať a sama prehliadla polku chýb.
Ja nikdy neopravujem ľudí v pravopise ale ty si smerovala autorku nech učí dieťa niečo do života a sama nevieš písať a druhý príspevok ťa chcel opraviť a ešte aj zle, to je celé

alexka89
24. aug 2022

@radanna11 ach jaaaaaj .....príjemné učenie ty zelam za 1.5tyzdna si deťom daj diktát v škole aspoň sa kus odbavis i tam ...serus tchűs

zanka777
24. aug 2022

@radanna11 ja som NEPREHLIADLA tie chyby pane bože... Ja som len okomentovala práve tú jednu ktorá sa mi "zapáčila".....to škoda reči 😁👎

123andy123
24. aug 2022

Ako sa môže dospelá, svojpravna žena uraziť na malé dieťa? To vážne si chcela aby sa dospelá zena vadila s 5 ročným? Chudák decko

radanna11
24. aug 2022

@zanka777 tak ale aspoň vidíš ako to je keď máš nastavené zrkadlo,keď ty poucujes iných tak je to podľa teba v pohode a proste len si nevieš pomôcť a musíš to napísať a je to super ale keď niekto poučí teba tak si cela dotknutá a ,že škoda slov , tak to nabudúce nerob keď to takto vidíš z opačnej strany aké je to smiešne a trápne 🙂

zanka777
24. aug 2022

@radanna11 no snáď si spokojná a budeš mať pekný deň teraz už 😁👌😉 je rozdiel zo srandy si rypnut do niekoho a je rozdiel písať tu litánie o Tom ako to bolo a čo som si nevšimla (podľa teba)a čo sa ako píše a prečo.... Ja gramatiku sledujem vždy a všade lebo mi to hrozne bije do očí...keby to bolo z mojej strany len o napomínani tak komentujem každý jeden príspevok a každý druhý komentár ...... 😉

modraslamka
24. aug 2022

to pisal kto, generator nejaky?