Dobrý večer, baby chcem počúvať váš. Vcers bola u mna na návštevu sestra chodí tu často. Rada vymýšľa s malým a niekedy sa s nik hra take hry, ktoré mne vadia napr. Začne sa s nik zo srandy bit. Maly ma 5 rokov a keď je tu ona a takto ho rozjaši nejde sa s ním normálne vydržať. Ale k téme bola tu aj včera a takto sa s ním začala bit maly na ňu vyskočil a poškutoval ju a pri tom jej vytrhol pár vlasov. Ona mu capla po ruke a začala strašne kričať. Ja som sa s ním samozrejme vyradila a uporoznila že take správaní nie je vhodne. Malého to hneď zamrzlo. A jej som povedľa, že nech sa s ním vyvadi a ona na to že sa môže na neho vystáť. Tak toto ma zaskočila a nevedela som ako reagovať ona odišla. Malému to prišli veľmi luto., že prečo mu povedala hentak. Nevedela som čo mu mám na to povedať. Sestra ma inak 21 rokov. A dnes keď som bola sama u nich tak je urazena ešte aj na mna a povedala mi nepekne veci. Čo vy ste robili na mojom mieste? Ďakujem sa odpovede
Mam pocit, že z vás troch ma najviac rozumu ten malý. Vy dve ste sa kdesi zabudli keď ho rozdávali.
@autorka a ty si matka toho malého? to hádam nie, veď najrozumnejší tam je on. 21 ročná sa má vadiť s 5 ročným deckom? a ty si tam od čoho? on sa jej mal ospravedlniť, ona mala prijať ospravedlnenie a tam mala táto vaša detinská sračka skončiť a nie, že po ňom budete vrieskať, úplné sliepky. Akože niekedy už som totálne v riti z toho aké indivíduá behajú po svete a vychovávajú deti. Totálna nezrelosť z tvojej strany.
Ked sa sestra urazila raz sa aj odrazi. S malým si sadni a vysvetli mu co mal spraviť pochopí to.Netreba sa už k tomu vracať,max.ked sa malý rozhodne že sa jej ospravedlni
Mne príde paradoxne najblbšia tvoja sestra. To čo je za štýl hry biť sa s 5-ročným dieťaťom? Čo čaká, ze ako to dopadne, ak nie tak, že jeden druhému v zápale ublíži? To nepozná nič iné, rozumnejšie? Tak nech sa s ním radšej nehrá, keď to nevie. A to si nechcela ešte aj susedov, starých rodičov, svokrovcov aj prezidentku zavolať, nech sa s ním aj oni vyvadia? Však si mu povedala ty a stačí, len žasnem, ze jej si nič nepovedala, kde rozum nechala, keď sa ide “biť” s 5-ročným. No, vyjasili sa dve dospelé zeny, ktoré by už mali mat aký-taký rozum na 5-ročnom decku 🤦🏽♀️. Snáď sa nabudúce niekto, kto zas Vam dvom vynadá, kde ste rozum nechali - tebe, ze sa iba prizeras vždy a nič sestre nepovieš, ze takýto štýl hry nech si strčí niekam alebo nech sa vôbec nehrá, keď si neuvedomuje, ze je to ešte decko a jej, ze jej treba asi ešte viac vlasov vytrhať, aby sa zmestila do kože, ma 21 rokov, nie 10, tak nech sa nespráva ako mentál. To mu nedokáže radšej rozprávku z knihy prečítať? Či to by na jej mentálnu úroveň bolo priveľa?
Čítať tvoj príspevok a medzi riadkami riešiť čo tam asi malo byť a čo ti prepísal telefón je jedna katastrofa... Ďalšia vec tvoja sestra keď nevie ovládať svoj hnev nech ide domov a nech si nervy nevybija na tvojom dieťati.... Ona ho učí biť sa a keď "schyta"ona od malého tak sa urazí..... To dieťa má viac rozumu ako ona
Sprostá sestra ti učí byť decko..potom sa ty to prejaví aj v škôlke ak tam stlcie spolužiakov....tupele povedz že nabudúce nech ho učí počti alebo abecedu ...a nebude nik urazený ani tebe vynádane ani decko hlúposti nepochyti
@zanka777
@alexka89 tak v tom príspevku je fura gramatických chýb keď už chcete byt obe za pani slovenčinárky a ani jednej to nevyšlo 😀
Bit sa pise s mäkkým i pretože byt s tvrdým znamená jestvovať, ďalej ,,sa ty to prejaví,, ti prejaví sa píše s mäkkým i pretože s tvrdým je to ty ako osoba ,no a potom samozrejme ešte tie počty 😀
@radanna11 no nieeee to faaakt???objavili sme Ameriku 😂veď toto všetko MI je jasné.....mi píše sa mäkké i pretože keby tam bol Y tak sme to my mnozne číslo viaceré osoby.... No jednoducho toto mi padlo VHOD že to chcem komentovať a to neznamená že iné ChiBy 😂😂😂som si tam nevšimla...nie som až taká tupá☝️😁
@zanka777
@radanna11 prídem sem napísať príspevok a idú má sem nejaké ženy opravovať v gramatické...však tak treba sa na pedagogiku nahlásit na VŠ a potom zamestnať do školstva a tam riešiť deti na 1-2stupni keď im dáte diktáty písať ...mňa neriešte čo ja píšem...každý nech sa stará o seba a bude najlepšie.😒🤦mne tu veľa slov prehaezuje i sám telefon
@alexka89 ja práve takú VŠ mám a aj zamestnanie 🙈ale ja som ta skôr zastala,že ta pani vyššie išla opravovať a sama prehliadla polku chýb.
Ja nikdy neopravujem ľudí v pravopise ale ty si smerovala autorku nech učí dieťa niečo do života a sama nevieš písať a druhý príspevok ťa chcel opraviť a ešte aj zle, to je celé
Ako sa môže dospelá, svojpravna žena uraziť na malé dieťa? To vážne si chcela aby sa dospelá zena vadila s 5 ročným? Chudák decko
@zanka777 tak ale aspoň vidíš ako to je keď máš nastavené zrkadlo,keď ty poucujes iných tak je to podľa teba v pohode a proste len si nevieš pomôcť a musíš to napísať a je to super ale keď niekto poučí teba tak si cela dotknutá a ,že škoda slov , tak to nabudúce nerob keď to takto vidíš z opačnej strany aké je to smiešne a trápne 🙂
@radanna11 no snáď si spokojná a budeš mať pekný deň teraz už 😁👌😉 je rozdiel zo srandy si rypnut do niekoho a je rozdiel písať tu litánie o Tom ako to bolo a čo som si nevšimla (podľa teba)a čo sa ako píše a prečo.... Ja gramatiku sledujem vždy a všade lebo mi to hrozne bije do očí...keby to bolo z mojej strany len o napomínani tak komentujem každý jeden príspevok a každý druhý komentár ...... 😉
to pisal kto, generator nejaky?
Tak ty si tiež mama na úrovni keď si kázala sestre aby sa s malým deckom ,,vyvadila,, za niečo na čo ho ona naviedla on je maly on nevie kde sú hranice takého akože sa bitia,to by ste mali vedieť ty a tvoja sestra a nie sa vyvadit s deckom za niečo čo mu vy dve ukážete a potom sa ešte ta druha na neho urazi.
Najskor sa s ním bije a potom ho vykricite,že to sa nerobí normálne som sa rozčúlila , chudák chlapec
Vy ste obe ešte väčšie deti ako on sam a ty si ešte veľmi nezrelá mama