Prečo niekto ma šťastie a niekto nie? Mam 24 ročnú sestru, školu skončila pred rokmi, skoro nič neodpracovala. Zato si našla solventneho priateľa ma 41 rokov, ale je veľky fešák vyzerá maximálne na 35. Kupil jej garsonku, štedro ju podporuje. Pritom sestra nie je veľká krásavica ani prsia nemá skoro žiadne. Ako je možné že si nasla niekoho takého? Sestra vraví, že mala na neho šťastie. Hovorí, že ho lubi, ale pochybujem. Prečo niektoré ženy majú také šťastie a niektoré nie???A ešte aj rodicia ju podporuju
@lukbe pisem, že skolu skoncila pred rokmi..strednu
Nezáviď a nestaraj sa do nej 🤷🏻♀️
To čo je toto za výkrik o pozornosť? To fakt závidíš svojej sestre partnera do takej miery, že povieš, že si ho nezaslúži, lebo nemá prsia?
Pre boha som rada, že mám normálny vzťah so súrodencami.
Čistá zavist z tvojej strany. Nič viac. Zacni sa radsej starať o seba.
skoncila som citanie pri prsiach.....paneboze, to fakt? To fakt vidi jedna zena a sestra hodnotu inej zeny a sestry vo velkosti prs?
A vy sa divite, kam tato krajina smeruje, ked ludia rozmyslaju tymto stylom?
to je zas nejaké decko....prázdniny ešte neskončili?
Závisť je svina, že ?
Si normálna? Veď si nájdi aj ty solventného a je po tvojom probléme, keď už iný nemáš 😃
Toto je šťastie? Šťastie je mať dobrú prácu, byť sebestačná a nie závislá na nejakom chlapovi.
Ja tuším prečo nemáš šťastie ty.Vies ako sa hovorí: Dopraj,bude ti dopriate,zavid,bude ti 💩
Aha, nevšimla som si. Ale aj tak je to jej voľba a jej zodpovednosť. Keď náhodou zostane sama, niečo s prácou urobiť musí.
A to je dôležité? Peniaze garsónka, majetok? !
Ty aj prsia mas a nikto ta nechce, co? Asi to bude kvoli tvojej debilnej povahe🤷♀️
To vazne? No vieš nie každému ide o krásu a veľké cecky. Zjavne ma dobre srdce. Ty si čo za sestru? Hnus toto a ty keď sa budeš takto chovať a závidieť, nebudeš mať nikdy nič. Veľa neodpracovala? To je už jej problém nie tvoj. Staraj sa o svoj život a svoje ciele, bráni ti niekto si nájsť staršieho, solventneho muža?
Tak si ty si nájdi dvoch! Čo ti v tom bráni?
Dnes tu každý rieši iných.
Niektore zeny maju carovnu <> 🤷♀️ vedia veci co ine nie, nemusia byt krasavice, ale vedia co robia 😁 je to vskutku zavideniahodne. 🙂
Podľa toho čo píšeš, tebe bolo dopriate viac krásy a aj prsia máš teda zrejme väčšie. Ale sestre bolo asi teda viac dopriate do hlavy.
A ty si pri nej Marfa s venom v podobe uhlia cico... Zije sa ti zle?
Krása je relatívna, jemu sa páčiť môže, ja nemám vôbec žiadne prsia a najlepšieho chalapa na svete (pre mňa), naozaj to nie je o tom, keď je s ňou, asi pri nej našiel čo potreboval, napríklad tú pravú lásku, ktorú ty síce nevidíš, ale to neznamená, že neexistuje... každý žije nejak, niekto má dobrý štart už od malička, niekto sa musí vypracovať a zarobiť, niekto vyhrá športku, niekto zdedí, niekto si nájde bohatého partnera a dokonca to môže byť aj pravá láska, niekto nemá celý život nič... prečo, prečo, prečo... no lebo 😅 a či je to naozajstné šťastie, to je ďalšia otázka, o ktorej by sa dalo veľa rozprávať, to tiež vidí každý v niečom inom, ja napríklad vo vlastnom úspechu, takže žiť v zlatej klietke by pre mňa šťastím určite nebolo (tým nechcem povedať, že tak žije ona, to netuším, len že to je zložitejšie ako to vidíš... pokiaľ to nebolo čisto provokačne)
Dovod je presne taky isty ako ten preco ty nemas rakovinu okostice. Ludia co ju maju zavidia zas tebe
To fakt toto? Aj ty by si ju mala podporovať, pokiaľ nerobí nič zlé. Ešte aj vysokú školu jej závidís? Ži si svoj zivot a budeš mať menej problémov.