Šéf so mnou flirtuje. Čo mám robiť?

23. jan 2021

v praci mám super šéfa, tykáme si a veľa spolu srandujeme. Niekedy mam pocit že nie je šéf ale len kolega. Je odomna starsi iba o 5 rokov. Je na mna veľmi milý, zaujíma sa aký som mala deň, ako som sa vyspala, pripadne keď vidí že nemám náladu pýta sa ma čo mi je. Naposledy mi povedal že ma už dlhšie pozoruje že som nejaká smutná. (To ma zaskočilo pretože nechodí ku nám do prace moc často). S jednou kolegyňou nemám moc dobrý vzťah pretože na mna stále hľadá niečo zle a hadze na mna všetku robotu ktorú sa nechce robiť jej. Pred nou si ma vždy zastane, dokonca raz urobil tu prácu za mna on. Ked zastupoval dalsiu kolegyňu tak sme spolu cely deň pracovali, síce sme neboli sami dvaja ale rozprával sa skoro stále len so mnou. Často pracujeme do noci a vtedy ma vždy berie kolegyna domov autom, keďže ja vlastne nemám. Keď bola cca hodina pred záverečnou pýtal sa ma ako pôjdem domov a povedala som teda že pôjdem s nou. Na to sa mi ponukol že ma môže zobrat on a ja som mu odpovedala že asi pôjdem s kolegyňou že jej nevadí že ma chvíľku počká. Zasmial sa či sa s ním bojím ísť, keď som povedala že nie tak bol za tou kolegyňou a povedal jej že už môže ísť domov (hoci ešte nemala dokončenú prácu) a že ma vezme on. Odvtedy si zo mna kolegyna robí srandu že so mnou flirtuje. Keď sme odchádzali tak sa spýtal či ma vezme ku nemu... síce som si nebola istá či si robí srandu, vtedy som mu povedala že priateľovi by sa to nepáčilo.. v tom začal rozprávať ako jedného dňa aj tak bude niekto z nás (mna a priatela) neverný. Môjho priateľa pozná z videnia a môjho rozprávania no vždy mi nejako naznačuje že pre mna nie je dobrý a že by som si určite našla niekoho lepšieho keby som chcela. Aký názor máte vy? Naozaj flirtuje alebo je len milý?

sapetka
23. jan 2021

Podla mna ta chce dostat.. len nepodlahni! Mas to tazke kedze je to tvoj sef ale ked mu nedavas nadeje musis to ustat

stela1996
23. jan 2021

Co mas este stale 15?? vsak ta chce pretiahnut😂 este ta aj zavolal k sebe😂😂😂

kitycat
23. jan 2021

Si sama sebe panom... Snazit sa moze... Podlahnut mozes. Zalezi na tebe.... Obzvlast ak ta vozi domov sef a travite spolu cas osamote... Frajer je urcite stastny muz...

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. jan 2021

@stela1996 ten návrh mi prišiel taký ironicky :D a keďže ma aj on priateľku fakt neviem či to myslel naozaj vážne

0silvia0
23. jan 2021

ved komunikuj s nim ironicky aj ty, ocen, aku ma tolerantnu priatelku...

autor
23. jan 2021

@0silvia0 haha dobrý napad :D skúsim, ďakujem

sapetka
23. jan 2021

Mi nepovedz ze to ako zena necitis ze ma muz voci tebe vacsiu naklonost... boze nebud taka naivna... bavi sa vacsinou len s tebou.. ochranuje ta robi za teba tvoju pracu.. hotovy spasitel🙈

autor
23. jan 2021

@sapetka prave to že nechcem byt naivna a namýšľat si niečo čo je možno inak ako sa zdá... možno je len taká povaha... preto som chcela názor aj iných čo si o tom myslia oni

0silvia0
23. jan 2021

a ty by si chcela aby v tom bolo nieco viac?

sapetka
23. jan 2021

Tu ti pomoze jeden pokec so sefom nie na Mk... lebo nase nazory ti nepomozu iba jeho vyjadrenie k veci

jenny224
23. jan 2021

Jooj moja, ten by ťa vyklepal ako nedeľný rezeň, keby si povolila 😂 pozor na to, pozor

sapetka
23. jan 2021

@jenny224 tak tak.

erickatt
23. jan 2021

Mne tak jeden daval navrhy, podkušoval. Lichotil. (To som sa uz rozvadzala) tak som mu raz povedala, pod, muz nie je doma uzijeme si. A zrazu sa lakol, ze o srandoval a chcel ma rozveselit.....

bubinko1506
23. jan 2021

Myslim, ze sefove umysly su jasne. Otazne je, co chces ty😉. Ja som sa dala dokopy so svojim sefom, sice som vtedy este bola zadana, ale vymenu partnera som nikdy neolutovala. V praci to ostatni zistili po 2 mesiacoch na teambuildingu. Sme spolu 13 rokov, z toho uz takmer 8 ako manzelia.

prunee
23. jan 2021

Inak, to je co za odpoved, ked ta volal k sebe, ze "priatelovi by sa to nepacilo", a tebe akoze ano? Ved normalne hovor za seba, co ty chces, a nie za svojho priatela. 😀

sslobodnamama777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. jan 2021

@prunee tak možno aj hej keby som nemala priateľa ale samozrejme ho nechcem podviesť

iwka_77
24. jan 2021

Radšej sa drž od neho ďalej, daj mu nejaké tie hranice, lebo toto speje len k jednému 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkeel
24. jan 2021

Ak s nim nic nechces mat, tak ho vzdy nejako vtipne odbi. Tak mu nezranis ego, aby si si musela hladat nakoniec novu pracu.
"Klasika, sefe, vtipky, na to by vas/ta bolo, musim bezat domov uvarit frajerovi veceru ..." Pripadne, mozno by som si dala aj povedat, keby som bola volna, skoda ze nie som.
Casom mu to dojde ...

babababka
24. jan 2021

dať výpoveď.

zun
24. jan 2021

Tak nehynucu lásku ti nenuka. Len tu neveru. Z nejakých náznakov že tvoj priateľ nie je dosť dobrý vyvodzuješ že by niečo viac chcel. Typické ženské domyslanie. Zbytočné myšlienky. Keď nemáš nič lepšie kľudne si v snoch prezi romancu šéf - podriadená ale moc si tým život nekaz- rada

hankm
24. jan 2021

@0silvia0 presne “pozicane - vraene”. @ autorka Vrat mu to aj z urokami (ale nie takymi ako su teraz na hypo). Bude sranda 🙂

hankm
24. jan 2021

@jenny224 dobry reznik nie je nikdy zly. A dnes je nedela 😁

hankm
24. jan 2021

@autorka teba by to ani netrapilo, ze flirtuje, ale tebe sa to paci a rada by si, len mas zatial zatiahnutu rucnu brzdu. Priznaj si sama pred sebou, ze to s nim chces zazit.

sari24
24. jan 2021

Jak ja neznášam mužov ktorí vedia že má žena partnera a aj tak su otravni ako pijavice. Mne to príde vrcholne trápne.
Poslala by som ho do teplých krajín :D

marryen
24. jan 2021

a nebude to tak, že vidí, že si to môže k Tebe dovoliť, preto to robí? Každý si k Tebe dovolí len to, čo si necháš......asi Ti to veľmi nevadí..... Len pozor, aby si nakoniec nezostala bez muža a bez práce, odkopnutá...... Je to veľmi tenký ľad....