Sauna a hádka s manželom

29. aug 2023

Čaute baby, ako sa saunujete? Nahé? Zakryté?
Som na 1 noc na pobyte s mužom, boli sme v saune, muz chcel ísť do vonkajšej vírivky v saunovom svete, kde chodía ľudia nahí. Tak aj on aj ja sme odložili plachty a isli, tak aj von a rovnako do parnej sauny som 1x išla bez plachty asi na 1,5min. Inak som bola v tom saunovom atd veku čas v plachte mimo otuzenia po saunach. Ked sme vyšli z virivky, zacal mi nadávať ze som ku.va hnusim sa mu atd. Brutalne teatro, pričom ani stipkou mi nenaznacil, ze nechajme si plachty. Tak z romantického večera bola hádka kde mi nadával najviac škaredo ako som zažila, hodil po mne gulickovy deodorant, trafil na do nohy, zupan po mna hodil, s papučou trieskal o zem, ja som mu povedala, ze toto je strop a rozvediem sa. Je to medzi nami už dlhšie zle ale toto bol vrchol. To ho ako ešte viac vytočilo a pokračoval v slovných atakoch.
Pinda do mňa, keď čokoľvek nie je podla jeho predstav v bežnom živote, pr.ked poviem "pridite okolo 15tej" a pidla neho som mala povedať"o". A teraz v saune čušal, že by sa mu daco nepáčilo, resp.s niečím nesúhlasí. Hrozne zle sa cítim za všetko aj som sa ospravedlnila aspoň 6x, nezobral to..
On je extrovert a nemá problém s hocicim, netuším prečo sa toto udialia co ďalej

janai1
29. aug 2023

vieš o tom, že keď dáš 1x príspevok pod svojim nickom tak to, že ho dáš 2x anonymne nič nezmení? Tvoj muž bude stále rovnaké hovado

sense
29. aug 2023

A začo si sa ospravedlnila? Zato ze on sa správa ako chuj?

autor
29. aug 2023

@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
Bohužiaľ je to realna situácia zo včera,
Pridala som este raz prispevok ako anonym, prero odpisujem tu.
Boli sme na sauna ritual a pan saner nas poprosíl aby sme do parnej nechodili s plachtou, kvôli bakteriam, preto som to takto pochopila a navrhla mužovi ze vsak teda odložíme si? A on nedal nesuhlas, odlozil a isli sme. A vraj mi bolo vsetko vidiet, aj vo virivke 🤷🏻‍♀️ plachty sme odlozili pri vstupe a hned dali na seba ked sme odtial vysli. Katastrofa, fakt, tieto jeho vystupy boli pre mňa strop. Ako pomateny sa choval.

autor
29. aug 2023

@belllinka ano, už viem, nevedla som, ale už viem.

autor
29. aug 2023

@janai1 ano, viem o tom. Avšak neviem vymazat ten nie anonymný a poziadala som MK

autor
29. aug 2023

@sense skončila som už. Toto bolo uz cez čiaru.
Ja som z toho saunoveho sveta odišla ako mi tam nakladal, tak som ešte dostala vynadane, ze on si neuzil wellness. Ako chuj sa choval na izbe aj na večeri. Katastrofa. Nechcela som ist s nim jesť a čakal ma na izbe a nechcel odísť "sám" tazka buzeracia.

tamitamitami
29. aug 2023

Nič zlé si nespravila, presne tak sa chodí do sauny ako si tam bola ty (treba tam počítať s nahotou).

A tento výstup manžela? Za mňa úplne mimo a o tom že po tebe hádzal veci nebudem radšej ani písať. On je ten ktorý by sa mal ospravedlniť s veľkou kyticou ruží a dúfať že mu odpustíš. Nie že ty si sa mu ospravedlnila. Za čo?
Manžel sa asi nevie veľmi kontrolovať keď má takéto vystúpi.

rebrambora
29. aug 2023

Cisty ch*j. Jasne, ze sa tam ma byt nahy.

sense
29. aug 2023

Tak ako sa poznám ja by so sa vrátila do izby a odišla

autor
29. aug 2023

@tamitamitami úprimne, ešte sim chcela vyskúšať či sa ukludni a ako bude reagovať, keďže bol v takej vyvrtke

autor
29. aug 2023
autor
29. aug 2023

@sense ja som isla aj po večeri, kukat tv

lauriik
29. aug 2023

Mate deti? Ak nie tak utekaj z kratsej cesty. Toto mu nemozes tolerovat aby on kvoli svojim mindrakom si o teba utieral hubu a hadzal po tebe veci. Akoze scena ako keby si sa tam s niekym vyspala alebo co. Ja by som na tvojom mieste z toho wellnessu odisla a cakala by som na jeho ospravedlnenie a nie, ze ty sa mi este ospravedlnis za to, ze sa chova ako k**ot, s prepacenim 🤦🏼‍♀️ Totalny red flag. Ale to asi nebude prvy krat co sa takto chova, ci?

januska12323
29. aug 2023

Tohto pacienta ti kde pridelili?

autor
29. aug 2023

@sense a na izbe pokračovať a hucal do mňa ako terorista, uz som mala zavrete oči a furt, ty spinava ku... Hnusis sa mi a ine krasne pomenovania.
Otras. Akoze... Snazila som sa vysvetliť mi to ale na akykolvek argument bola odpoved ty pic. Atd
Strasne ma to zranilo ale uz nemam voči nemu
@jozeffezoj nadej, ze so sebou bude pracovať alebo sa zmeni. Nebol to prvy výstup voči mne na verejnosti

luccija
29. aug 2023

Čistý blázon.Odid od neho nech si nájde inú obeť.Hucat do ženy, keď chce spať spraví len psychopat.Toto nikdy nebude lepšie, keď Ti nadáva a vyvoláva hadky

sense
29. aug 2023

Už dávno si mala byť preč kedze toto. Nebol prvý výstup...

autor
29. aug 2023

@sense ked sa spätne obzriem, ano, mas pravdu, podvedome to niekde viem aj ja.
k tomu mame 2 deti, nový dom 2 roky... Ale ja som si ista ze zvladnem všetko aj bez neho... Uz sa len do toho dokopat

autor
29. aug 2023

@sense vraj ako pojdu deti 4teho do skoly, my pojdeme na sud aa rozviesť a ked budu mat deti 18 povie im aka je ich matka kurva ze sa ukazuje a pretrca v saune.
Ja pritom sauny nenavstevujem. Vzdy ma bolievala z toho hlava. On ma skúsenosti so saunou.

autor
29. aug 2023

@luccija ano baby, pisete mi co davnejsie tusim

maminkadeticiek
29. aug 2023

Tieto reakcie su prejavy psychicky naruseneho cloveka.Mrzi ma tvoja situacia,zaroven ti drzim palce aby si mala odvahu a silu sa rozviest.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tamitamitami
29. aug 2023

Po tom čo ďalej píšeš jednoznačne odchod a rozvod (pekne hneď zajtra zájsť za právnikom)....neexistuje aby sa niekto normálny takto správal (opakovane). Za mňa choré správanie.

aduskatt
29. aug 2023

jasné, on príde na súd 4.9. povie, že sa ide rozviesť a hneď mu všetci budú skákať okolo zadku, aby bol pánko v pondelok rozvedení......... si to predstavuje ako Hurvínek válku, že budú všetci skákať ako bude on pískať, ale svet takto nefunguje......

ankare
29. aug 2023

Žiarli ako blazon. On je psychicky narušený evidentne. Ty si nič zle nespravila.
Áno, odid. Kvôli sebe, ale aj kvôli deťom. Nenechaj sa mu už ukecat, bude to len horšie.
Držím palce!

jozeffezoj
29. aug 2023

Najhoršie ak v živote chceš dat druhému všetko. Obetujem sa rodine. Prehliadas to čo už určite vidíš dávno. Všetko podriadis deťom a potom vlastne zistíš ze sebe si nedala nič. Deti miluješ, mužovi preskakuje. Neváži a neceni si nič.
Spamätá sa až keď od neho odídeš.
Počítam ze tak ako ja si v hádka ch vždy len ustupovať a robila aby dobre bolo.
Lenže to je Orave to čo si otočila proti sebe.
On si na to zvykol a preto si dovoľuje.
Nakoniec si nájde tu ****vu o ktorej toľko rozpráva a ty ostaneš sama s milión otázkami.
Budeš sa obviňovať a hľadať chy y v sebe.
Ale chyba je inde.
Prídu v živote aj väčšie problémy a už len ty sama keď si večer ľahnes a on bude vedľa teba sa zamysli, či je všetko tak ako by malo byt.
Na druhej strane tu bude brzda a tonsu deti.
Co s nimi bude, čo bude s bytom, s domom, s peniazmi, ako to zvládnem všetko, zmení sa?
Opýtaj sa ho ze keď on ide sám do sauny ci sú tam aj iní muži a ženy a ci je nahý.
Ci ta ***va nie je aj on keď je sám a ci sú ***vy len ženy ak sú nahé...
Neviem... ale nemáš to ľahké

beata_k
29. aug 2023

Mimo temu: Do sauny sa bez plachty nechodi. Je to nehygienicke aj na 30 sekund. 🤮

beata_k
29. aug 2023

@rebrambora Do sauny sa bez plachty nechodi. Ano, mozes byt naha, ale mimimalne si na nu musis sadnut.

liv1
29. aug 2023

Nahraj ho, prosim ta nahraj ho pri takom vystupe. Nech o tom netusi. A nahraj ho viackrat. Budes mat pred kymkolvek, ale mozno aj dospievajucimi detmi dokaz, ze s tymto clovekom sa nedalo zit. Nenechaj po sebe dupat, uz nikdy sa mu za nic neospravedlnuj. Bud hrda. Ako sa poznam ja by som na neho slovne zautocila po 1 nadavke a uz by ma viac nezaujimalo co je s nim. Setri si, odkladaj si, dobre sa priprav na odchod, nechaj si tu poradit od dievcat co a ako s detmi. Je mi zle uz ked to citam, manipulator, hulvat, narcis, tyran. Vsetko dokopy. Cele zle

luccija
29. aug 2023

Len Ta zastrašuje.Tak isto môžeš povedať deťom ty ako sa správal.Vobec by som sa s ním nedotahovala, nerozpravala.To sú typické vydieračký poviem deťom to vsetci muži útočia buď chcú deťom hovoriť, alebo ich chcú do striedavky😂a nedostaneš ani euro ...vezmi mu vietor z plachiet áno, chcem ja podať návrh o rozvod život s tebou je peklo.Ponizujes ma, nadávaš...