Ahojte, pred rokom sme sa s partnerom presťahovali do iného mesta. On tu má rodinu, priateľov a celkovo zázemie. Ja tu nemám nikoho. Chodím cvičiť do fitka, chodím na jógu, som aktívna. Pracujem sama, nemám žiadne kolegyne/kolegov. Pracujem s klientmi ale nejde o nič priateľské. Ako si mám nájsť v cudzom prostredí nejaké kamarátky, keď už všetci majú svoj okruh známych. Pri cvičení si každá ide svoje a nikoho v okolí nerieši. Samozrejme, že priateľ ma kamarátov (partiu) s ktorou sa stretávame ako partia, avšak keď ma priateľ svoj program tak mne nič iné nezostáva len si spraviť svoj program sama. Som introvert, nieje pre mňa prirodzené len tak sa dať do reči s niekým novým na ulici preto celkom zle znášam nové prostredie. Som z toho ozaj dosť smutná.
Ja som si tiež cez mk našla super kamošku. Založ diskusiu odkiaľ si a isto niekoho nájdeš.
Ďakujem skúsim 😊
Ja som si nasla dobre kamosky aj v dospelosti, casom sa s niekym zakecas ani nebudes vediet ako alebo ako uz bolo spomenute tu zalozit diskusiu.
Tiez byvam v inej dedine a celkom rada si potrkocem so susedkami. A nemas ani kamosku na telefon alebo online? Daku z detstva? Zo skoly?
Napíš odkiaľ si, aj tu si môžeš nájsť kamošky.