Ahojte prišla som si po radu... možno to niekomu príde smiešne ale aj tak to skúsim...ako zvládate keď ste samé doma v noci...môj muž robí na tri smeny čiže každý tretí týždeň má nočnú a to je pre mňa utrpenie neviem zaspať v noci sa často budím a stále myslím na blbosti ako napríklad zlodej a kadečo takéto...jednoducho sa bojím...niekedy spím úplne v pohode celú noc ale niekedy je to katastrofa ale keď je muž doma tak spím ako bábätko. Niekedy idem k našim ale už je to asi nápadne že vždy sa k ním dovalím keď má muž nočnú 😄 Máte nejaké rady ako to zvládať??
My bývame cca rok na dome, prvé noci som sa bála lebo za domom rola ale už v pohode 😊 ale asi mi najviac pomáha pes 😁
nie si sama 🙂 tiez sa mi to stava
Tiež mávam nepokojný spánok vždy, keď manžel nie je doma.. síce on nerobi nočné, poväčšine keď je na rybách a takto, že sa akoby aj o neho “ bojím” ale poznám to… to asi nezmeníš. Jedine vínko si dať alebo niečo take na lepší spánok
Nepozerat krimi,horory,skor nejaky pozitivny film
@beata_k mám malú lampu akože ja sa nebojím tmy ale proste mám stále nejaké blbé predstavy keď sa náhodou zobudím v noci napríklad že niekto vojde do paneláku alebo že nejakú psycho bude vonku atď proste úplne od veci predstavy ale keď som sama neviem to ovládať v tej hlave 😄
Praveze panelak je super,zavolas susedov,keby nieco,horsie je vo velkom dome
Ja som tiež nevedela spať, keď mal manžel nočné,ak sa dalo, písali sme si maily, dosť ma to upokojovalo, často som zalomila az pred koncom jeho smeny ... ale chápem ten blbý pocit🙂
@katikaba áno v paneláku je to určite lepšie pre mňa ale aj tak v noci je to čudné bojim sa že všetci spia a ja jediná som hore a čo keď sa niečo stane a tak...znie to divne ale naozaj mi toto behá hlavou 😄
Ahooj, ja som toto riešila tento týždeň, môj muž nepracuje v noci no tento týždeň pracoval, lebo trebalo. Presne to čo ty , zaspím okolí pol druhej. Aj to na hodinu som hore . Potom zas zaspím...na chvíľočku. Stres...no hrôza. Za aká som brat magnezo a guajacuran . ..trošku to pomáha.
@vanda323 je to hrozné naozaj to nechápem keď je doma všetko je v pohode ale keď ma nočné tak končím...ten strach je hrozný a nechcem stále chodiť k našim už mi je to trochu trápne a chcem s tým nejako bojovať ale naozaj je to ťažké
ja spim ako mimino, ked neni muz doma.. ziadne funenie, chrapanie, tlacenie sa do "mojho priestoru"..🤷♀️😂
Nemôžeš mať nejakú panicku poruchu? Ja ju mám . Ja tiež volám každého ku sebe spať. Nechápem to prečo sa mi to deje je to v hlave určite
V panelaku isto nespia vsetci. To bud v klude. Mysli pozitivne. Nepozeraj vecer somariny. Kup si psa. Zavolaj kamosku. Povedz vasim pravdu a pokojne tak spi
@vanda323 neviem o Tom že by som mala ja fungujem inak úplne normálne vo všetkom iba keď má tie nočné tak to znášam dosť zle najradšej by som bola keby som zaspala hneď ako odíde a vstala až ráno
@denden77 mne toto vôbec neprekáža kľudne nech chrape celú noc hlavne nech je vedľa mňa 😂
Ja som tento týždeň taká unavená čo robil tie nočné . Muž sa smeje zo mňa že z čoho a ja že keby vedel že ja som nespala bez neho
ja ked som zacinala spat sama v noci po odstahovani do vlastneho, tak som zaspavala pri zapnutom nocnom svetle alebo serialy ale do takych 2tyzdnov som bola ok a viem sama spat bez problemov 😂
@vanda323 poznám ten pocit keď si v sobotu po nočných večer konečne ľahnem vedľa neho a zaspím bez problémov a blbý ho myšlienok 🥰
kup si KO spay. Večer dáš do nočného stolíka a možno bude lepšie..
Ahoj. Aj ja som bola na tom podobne. A to mam 3 psov no vzdy ked v noci vystekavali tak som bola hore a sledovala v okne co a ci sa nieco nedeje 😀 manzel ma vola nočná Kelisova😀 mne pomaha vecer medovkovy caj, dost ukludni, zrelaxujem a nedam dopustiť na cbd olej.
No moj muz strasne chrape,to sa tiez nevyspis☺,viem z vlastnej skusenosti
@vanda323 ja si to tiež neviem predstaviť, bývame vo veľkom ddome a som mu aj hovorila ze keby robieva nočné že asi chodím spávať ku svokre 😄našťastie nerobí v noci, mne stačí teraz cez zimu keď je tma o štvrtej a na dvore už desna tma, všade len tma. Ja zle spím aj keď chce spat s chalanmi a roztiahnu si v obývačke velky gauč tam s nimi spi, dole na prízemí, ja spím s 2rocnym spím v spálni a ja sa len prehadzujem celú noc. Môj muž mi to nechce veriť. Som rada ze niesom sama,uz som Myslela ze som úplne psycho 😉😄🤷♀️
Ahoj ja by som sa kľudne priznala vašim a išla k nim spať. Pre mňa je pokojný spánok veľmi dôležitý. Alebo aj s mužom by som sa pobavila, či by mu to vadilo keby napríklad som si na ten týždeň na noc nejakú kamošku zavolala na prespávačku, alebo čo. Neviem aké máš vzťahy atď., ale ber to tak že každý máme svoje muchy a prečo by si sa mala trápiť zbytočne, keď sa môžeš pokojne vyspať u rodičov... Ak im to samozrejme nevadí. Ak by im to vadilo, alebo by ti to nejak dali pocítiť, tak by som asi skúsila psychológa,psychiatra a skúsiť nejak ten blok odbúrať takto. Netráp sa zbytočne ak existuje riešenie...
Ahoj, uplne ta chapem 😄 nepozeravate inak vela krimi? My dost a minule sme sli na samotu na chatu, ze vypadneme od ludi a oddycheme si. Uz davno som tak strasne zle nespala dve noci po sebe 😂 zatial sme v byte a manzel teraz je doma (aj pracuje z domu), ale stahujeme sa do domu a viem, ze buduci rok uz bude chodit asi 2x rocne na tyzden prec. Ja sa tam pototo. Uz teraz si planujem, ze do odveziem na letisko a odtial rovno k mojej mame cez pol Slovenska na “dovcu” 😆😆 a to mame psa (aj ked takeho labradora co by ma za piskotku aj nechal zabit asi🤣) a este aj alarm tam bude.
Ja inak ak milujem citat krimi a toto je asi dosledok. Prilis véa scenarov mam v hlave.
Ja by som skusila este ukludnujuci caj,relaxacnu hudbu,vsetko je v hlave,drzim palce,kazdy mame nejaku fobiu
Ešte dodám že bývame na byte a aj tak sa takto trápim keď som sama