Ahojte . Som s priateľom 2 roky a klamala som mu v dosť závažnej veci. Dozvedel sa to v utorok. Povedal mi že to so mnou inak nevidí že situáciu nevie nijako vyriešiť . Ale povedal mi že mu na mne záleží a že sa porozpravame v sobotu . Ja neviem čo mám čakať keď mi raz povie že to nevidí inak a potom že mu na mne záleží . Mame krásny vzťah no neviem vôbec .
Sme s manželom 15r, presli sme si krízami, hádkami a dňami, keď som nevedela ako ďalej a ci nemáme ist od seba. ALE, nikdy sme si neklamali, nikdy sme sa nepodviedli a nikdy sme si nehovorili škaredo. To sú podľa mňa pravidla, na ktorých sa da stavať dlhodobý vzťah.
ak by to bolo naopak ako by si reagovala?
kazdopadne zalezat mu na tebe moze a aj tak moze vztah ukoncit, tie dve veci sa nevylucuju 🤷♀️
pre mna je klamstvo v serioznej veci no go vo vztahu dvoch mladych ludi bez zavazkov (s detmi a hypotekou by som sa mozno pozrela inou optikou ale teda netusim v com si ho oklamala)
To je o tom veku?
Za mna nieje nic horsie ako neuprimnost vo vztahu.
Ak sa s tebou rozíde tak máš ponaučenie že klamať človeku ktorého miluješ sa neoplatí. Ak pôjdeš do druhého vzťahu vezmi si ponaučenie z tohto že klamať sa nevypláca.