Ahojte, je podľa Vás normálne že ma priatel skoro nikdy nikam nezavola? Keď niekam chcem ísť musím ho zavolať ja, mám 23 rokov a nemáme deti.
Nedávno sme boli na kúpalisku ale jasne že som to zasa iniciovala ja😂
Neviem či su proste take typy mužov ale trochu mi to vadí. Pracujeme v jednej práci je toho veľmi veľa, ale chcela By som, aby sme si našli čas aj sami pre seba. Väčšinou sme v práci a keď niesme v práci sedíme doma 😏
To je take prežívanie nie život. Nemôžete len pracovať. Vytiahni ho ty von ale rýchlo kým nemáte deti
Je to taký typ muža,domased,iný nebude.Ak si aktívna,treba hladať podobný typ muža.S týmto ťa to baviť nebude.Ja to mám opačne,je až velmi aktivny,každý deň nejaký program ,No vždy bol taký.Nevydrží len tak nečinne doma sedeť,pre môjho strata času.Tvoj je ešte priveľmi mladý aby sedel doma ako dôchodca.
Pre niektorých ľudí to je normálne. Rátaj s tým, že sa to nezmení. Tak si dobre premysli, či s tým vieš žiť.
@dani138 áno sú také typy mužov. U nás som na 90% iniciátor a plánovač výletov a dovoleniek ja. Zvykla som si. Na začiatku mi to vadilo, ale potom som si povedala, že keď len to a ináč je dokonalý, tak budiž... 😁. Okrem toho, on je taký, že nepindá, on je vždy spokojný s tým čo nájdem, či už je to stan alebo 4*hotel 🙂. A ja si vždy môžem vybrať vlastné priority kam chcem ísť, či so stravou, či bez, aký program si spravíme, atď. a on štandardne nemá námietky 🙂.
A keď ho zavoláš ide? Lebo ak áno tak to je fajn. Kopec mužov je lenivých niečo vymym
slet (vid môj chlap) ale keď niečo vymyslím ide bez reptania a užije si to. Tak možno len ta organizácia musí byť na tebe, rovnako ako u nás. 😉
@slovenka753 Noo asi záleží … niekedy ale ano ale aj veľa krát nechcel ísť.. napr. ja by som veľmi rada šla do kina ale on nechce 🤷🏻♀️
@dani138 tak napr. do kina by som nesla ani ja. Ale nejake poznavacie zajazdy autom aspon na jeden den, tak to uz ano. Tento rok chceme prejst cast Holandska a cast Slovenska. Mozno este niekde do Polska ci Madarska. Jemu sa velmi pacia, tak isto ako aj mne hrady, zamky, kastiele a jaskyne. Takze v tomto sme si sadli. 🙂
@dani138 tak skus ponúknuť viac možností na trávenie času spoločne. Nech si vyberie co vy ho tiež bavilo.
@dani138 išla by som bez neho, ani by ma nenapadlo sedieť teraz doma. Potom by som uvažovala nad tým, či chcem s takýmto typom muža byť. Počítaj s tým, že to takto bude naďalej a rokmi ešte horšie. Čo robí doma celý čas? Celé víkendy?
@dani138 asi mas podobneho priatela, ako ja muza, len s tym rozdielom, ze moj neiniciuje, nezorganizuje, ale zase rad ide, cize u mna to nie je az take zle, len sa smejem, ze ked niekam ideme, mam dve deti (dceru a jeho), lebo to oni len ako husatka za mnou cupkaju a vzdy je vsetko na mne 😅
Mas pri sebe zly typ chlapa.a casom sa to este zhorsi.uz nepojde ani ked ty budes vylety iniciovat.si mlada, dobre by som zvazila koho mam po boku...
Mas takych muzov.....ono kazdy rad travi cas nejak inak.
Dievcata maju pravdu, mozno by ti skutocne sadol niekto extrovertnejsi s kym by si mala kam chodit a kto by ta tahal von ci uz do kina alebo na vylety.
Ja napr momentalne travim radsej cas bud v dielni alebo v zahrade. Do kina ma to netaha pretoze mam doma netflix. Lenze ja som slobodny a nikto pri mne kvoli tomuto netrpi 😀
A potrebujete chodiť niekam? Nestačí mať pokoj a kľud?
@bennn autorke témy zjavne nie, je fajn, ak sa stretnú dvaja ľudia, ktorí majú aj keď nie rovnaký, ale veľmi podobný pohľad na trávenie voľného času, lebo ináč nastane skôr či neskôr problém. Aby 23 mladá žena trávila večery a víkendy doma pred TV teraz v lete mi príde choré.
@dani138 mne by to vadilo, mam o 20 viac, a v kuse sme niekde, koncerty, turistika, bicykle