Baby úvodom vás úprimne prosím, nesúďte ma, sama s tým veľmi bojujem. Mám však problém a tak vás prosím o radu. Zrejme ste si tým prešli viaceré..
Som s manželom 6 rokov a ja som sa pred pár mesiacmi strašne zamilovala do iného muža. Úplne šialene... Koľko mám čakať, či ma to prejde? Alebo aké je vlastne najlepšie riešenie? Svojho muža mám naozaj rada, veľmi si ho ako človeka vážim.. ale... Chápete..
ĎAKUJEM!!!!! :*
si poblaznena, to sa stava, no treba vytriezvet a preto, aby to bolo cim rychlejsie, maximalne sa mu vyhybat a hlavne snazit sa nachadzat opatovne taku tu zamilovanost u manzela.
a vedz, ze ta to prejde...to "sialene" vzdy prejde... pretoze laska nie je o emociach, ale je rozhodnutim...
Nie, nepresli
Hmmm podla toho co si napisala si nemyslim ze si vazis muza a mas ho rada keby to tak bolo nezamilovala by si sa . Ako sa moze citit tvoj muz , chudak . Pokial zena miluje niekoho tak ....... nemam slov kam ten to svet speje
este nikdy som sa nezamilovala uplne sialene 😅 ani v puberte, ja som taka divna povaha..
ale pockaj take tri mesiace ked sa uz pytas kolko mas cakat 😀
ale ak tato tema nie je naozaj prvy april, nechcem si robit srandu.. u kazdeho je "vytriezvenie" individualne a dolezite je s dotycnym neudrziavat kontakt a nepokusat..
Ak je pravda, čo píšeš, tak v prvom rade nerieš nič, kým sa "neodmiluješ" lebo v stave zamilovanosti človek racionálne nemyslí a kvôli pár mesiacom poblúznenia si môžeš totálne zničiť manželstvo, presnejšie môžeš prísť muža, ktorý Ťa možno miluje viac ako ktorýkoľvek iný. Daj tomu čas, nerozvíjaj zbytočne bočný vzťah, po čase si lepšie uvedomíš, čo vlastne chceš a čo staviaš na dve misky váh.
Ak mas svojho muza naozaj rada a nic nepostradas, tak sa asi len nudis a hladas dobrodruzstvo 😖
Hlavne muža nepodvadzaj. Kľudne si začni nový život, ale narovinu, neublížuj mu.
No tiez sa mi to nestalo a to sme uz spolu desať rokov.a tesim sa ked budem môcť napísať 20 ci 30rokov.niekedy sa len tak na neho divsm a stale stale je pre mňa ten nsjsexi nsjuzssnejsi muz otec na svete.takže to fakt nepoznám.
"pred par mesiacmi"...ked si vydrzal doteraz, vydrz aj dalej. Si s muzom 6rokov, asi nie zbytocne.
Vravi sa, ze ten s kym zijes ti dava 90% toho, co potrebujes. To, co ta taha prec je tych zvysnych 10%. Nedodrb si zivot kvoli chvilkovej poblaznenosti a nemen pekny, fungujuci vztah. Možno by si si s tym druhym uzila a potom co? Ublizis sebe aj muzovi. Ale celkovo, kaslat na seba, ked takto uvazujes, chudak chlap, kiez by vedel, co ma doma...Coraz castejsie sa tu zamyslam nad niektorymi vyrokmi, co zeny davaju na adresu svojich poloviciek
našťastie nie. Vieš, máme spolu 3 deti, jedno dievčatko má obrovské zdr. problémy, ja som doma s ňou, pracuje len mm, tak sa mi zdá nefér aby som robila takéto hlúposti. Nemám chuť ani čas na žiadneho iného chlapa....
nepresla, ale jedina moznost je pokial si chces manzelstvo udrzat, je danej osobe sa vyhybat kym sa neukludnis.
Ja som si tym tiez nepresla a ani nad nicim takym nikdy neuvazovala a ani nechcem. Ak mas svojho muza rada odolaj pokuseniu viem ze zakazane ovocie najviac chuti. No v prvom rade musis vediet co chces ty. Chvilkovy rozmar dokaze popliest hlavu od zakladov.. Ak nemusis neublizuj manzelovi aby si nakoniec nezostala bez muza aj bez novej znamosti😁
A kde mas istotu, ze Ti nezovsednie aj ten druhy chlap po xy rokoch s nim? Zrejme sa mas pri manzelovi az tak dobre, ze to doslo do stadia nudy, skratka sa Ti zunoval, vztah zovsednel...to ale nie je neriesitelny problem. Horsie by bolo, ak by Ta uz manzel nepritahoval, ale aj to je castokrat len v hlave - láka Ta vidina nejakeho dobrodruzstva, lenze casom mozes vsetko vidiet inak a uz nemusi byt cesty spat...a stratis vsetko. Chce to cas a odstup...nic neriesit so zapalenymi lytkami, lebo to nem dopadne dobre! 😉
hlavou ti moze ist hocico, dolezite su skutky...takze ak ho nepodvadzas, niet ta za co sudit...na tvojom mieste by som sa mu asi snazila vyhybat, ako tu uz niektora napisala...
kedze si sa uz raz slubila v dobrom aj v zlom...tak toto je asi to slabsie obdobie, ktore si slubila ustat...
Ake je najlepsie riesenie? Zlozit ruzove okuliare...verim, ze ma svoje prednosti, ale urcite aj nedostatky...a preto ti nestoji za to, aby si si po.... manzelstvo 😉
Nie si zamilovana, si poblaznena a to je rozdiel ... ja by som manzelstvo len tak neriskovala.
Poviem ti to z druhej strany, ja som to zažil, a nebol to prvý apríl, ak s ním úplne neskončíš, máš po manželstve.
Bolo koze dobre,šla sa na ľad šmýkať.....rozhodni sa ako chceš,ja tvoj život nežijem,čo sa mi však z duše protiví je podvádzanie,najprv sa rozíď s jedným,ak máš na to vážny dôvod,až potom skáč do postele inému...lebo zrejme o iné ako o tú posteľ neide....ja som sa párkrát odľúbila i zaľúbila počas manželstva,ale vždy do môjho manžela,manželstvo nie je len slnko,občas aj mraky,ale nebudem skákať inam pre pár maličkostí,ak mám po boku muža,ktorého som si vybrala a viem prečo.
A ty si sa vydavala nasilu???
jaaaasne chapeme.... a chapu to aj nasi cesky bratia:
ROZKVETLÁ ŽENUŠKA
„Pane Fořte, manželka vám nějak rozkvetla.”
„Musím si to ověřit, asi mám v revíru škodcu.”
To tá prejde moja keď si uvedomis že to bola len nejakatuzba. .ja som tiež prešla s tym ale nezamilovala som sa ale tak no citila som sa sama a vtedy žena vymýšľa
Myslim si,ze ked sa stane takato vec cloveku,tak su len dve moznosti,preco sa to stalo: 1.medzi partnermi nebola naozajstna laska,boli spolu len z nudy ci vypocitavosti,alebo ide o dusevne nezreleho jedinca,ktory este nie je schopny vytvorit stabilny,fungujuci vztah.Myslim,ze si ten druhy pripad a kym nedozrejes,nema cenu trapit tvojho manzela a robit z neho parohaca.
necitam ostatne odpovede, mozno by ma odradili byt uprimna. ja som svojho terajsieho manzela poznala uz par rokov, ale obaja sme mali trvale vztahy( 5r.), on bol zasnubeny, ziadne deti. a jedneho vecera som zistila, ze je mi s nim fajn, za tyzden som do toho uz uplne spadla a on tiez. bolo to uplne osudove. obaja sme opustili svojich partnerov a sme spolu doteraz (6r.). nikoho som sa vtedy nepytala, co mam robit, aj ked rozvod je komplikovanejsi ako rozchod. moj byvaly priatel bol dobry, staral sa, mal ma rad, ale proste som nasledovala svoje pocity a srdce a vyslo to, moj muz je ten najlepsi partner akeho som si mohla zelat. na nic nenahovaram, len ty sama vies, co treba urobit a ktory z nich za to stoji
Jeeešíííš, už zase takato tema??? Prvý apríl...