S manželom sme už ako dvaja cudzí ľudia

2. okt 2021

Ahojte som nešťastná môj vzťah s manželom je taký ochladnuti už nedostanem ani pusu už ani nesexujeme in sa o mňa už nezaujíma je mi s toho smutno vždy keď sa ho chcem dotknúť tak mi povie ze už sme na to starý ja mam 30 a on 40 mame dve deti som nešťastná

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janinah
2. okt 2021

Nie ste starí,na tvojom mieste pátram po príčine,či náhodou nemá 20rokov a blond vlasy /tá príčina/. Nežila by som tak,s niekým,komu som ukradnutá.Navrhni manž.poradňu,ak nebude mať záujem,tak by som rozmýšľala,či takto chcem žiť do smrti.My sme spolu skoro 30 rokov,ale fungujeme stále ako manželia,nie ako spolubývajúci.Práve mi masíruje nohy....

marcellka32
2. okt 2021

Preboha, že starí, veď ste obaja v najlepších rokoch, chlap v 40 má najviac sily a tuším aj najviac sexuálnej energie...takže by som sa pekne opýtala na skutočný jeho problém, preco nechce byť s tebou

mackamizjedlaskrec
2. okt 2021

Muz ktory nevie dat lasku a dotyk zene by mal byt sam .zeny maju v sebe uzasnu energiu a ty sa vybijas pri nom .On by mal byt prave ta nabijacka .

madeline1
2. okt 2021

Stara nie si ani ty, ani on. Preco ti hovori take somariny a nepovie ti otvorene, co je vo veci?!

marca12
2. okt 2021

Prepac,ale skoro som sa zadrhla smiechom,ked som si precitala,ze uz ste stary. Ty 30 a on 40,ale to je skor tragikomedia,ak mlady clovek takto zmysla,resp.ocakava,ze takato vyhovorka mu prejde. Ved ma najlepsi vek na sexovanie. Neviem ako to riesit,ale donutit ho nech sa vyjadri narovinu. Ak ta nechce,nech nevyuziva teplo domova. On si vybral,z ma kde hlavu sklonit,je onho aj o deti postarane a ty sa trap a trp. Ak ta nechce,nech sa k tomu postavi ako chlap,najde si byvanie a zije sam.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mondolina
2. okt 2021

@nikolka1986
tiež oponujem, určite som nemala lepší sex s 20 ročným uchom ako so 40 ročným skúseným mužom.

marcellka32
2. okt 2021

@nikolka1986 tiež opunujem

0silvia0
2. okt 2021

@nikolka1986 no toto su zivotne skusenosti😁, mozno 20rocny je nevyskakany a kvantita je ok, ale ver ze kvalita je lepsia u toho 40 rocneho...

lintu
3. okt 2021

Písal tu dnes taký pán, že žena sa prestala o seba starať a začala mu smrdieť. Taakže prezisti, či aj u vás nemôže byť nááhodou tomuto podobný problém. Je to vec ošemetná. Málokto dokáže o nej hovoriť nahlas. Určite však dokáže odradiť. Rovnako ako niektorých aj väčšia váha partnera. Ak sa ťa nič z toho netýka, problém bude na druhej strane u manžela. Zdravie, psychika, ďalšia osoba,.... To s tým vekom je len výhovorka. Nedaj sa odpinkať a žiadaj konkrétnu odpoveď. Bez toho sa nepohnete.

karolinakr
4. okt 2021

Prosím ťa, starý? Ty si v najlepšom veku a rozpuku ked sa nahodíš idealna žena na dobývanie,on je v 40ke starý a čo chce robiť v 60ke, pozerať rozpravky? Amen tma, velmi zla vyhovorka na zahmlievanie problemu, nakoniec budete ako brat a sestra. Spýtaj sa ho načo si ťa vzal..Hovorí sa, že ženy majú sexuálny vrchol v 40ke a najviac orgazmov..Tak o toto sa hadam nechceš nechať pripraviť

huginko
4. okt 2021

@nikolka1986 lepší sex 20 roční ako 35 so 40?😁Ty si tomu dala.. No urciteeeee