S manželom sa spolu intímne nestíkame už 2 roky

starsong
27. aug 2012

Sme manželia, a s manželom som nemala uz dva roky sex (a to nie je vtip). Máme spolu dve deti, a až po svadbe som zistila že môj muž má veľmi vlažný vzťah k sexu, on totižto sex vôbec nepotrebuje k životu, začalo to tehotenstvom pri dcére to on začal s výhovorkami že sa môže uškodiť dieťaťu aby sex nemusel byť. Má brata pravdepodobne homosexuála žije s iným chlapom, kupili si spolu byt. Môže to byť dedičné ?? Pre tie ktoré budú písať že má nejakú inú frajerku, tak určite nemá nikoho. Ako mám s takýmto chlapom žiť? Už som rozmýšlala že si nájdem iného ale som na MD stále s deťmi. Fungujeme tak že spolu vychovávame len deti 😠 a jemu to tak vyhovuje 😠 mne však nie...

iviatko
27. aug 2012

@starsong nie, nie je to dedicne. Ked nema chut zena, je to normalne, ale ked muz, tak musi byt gay? Ako dlho ste manzelia? Co on na to, ked si mu povedala, ze tebe to chyba?

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iviatko
27. aug 2012

@ada12345 to uz asi davno urobila 🙂

chmurkaxy
27. aug 2012

ahoj @starsong , zial, ono je to v dnesnom svete tak, ze muzom klesaju muzske hormony.. strasne vela ich strati testosteron prilis skoro, takze nemaju ani zaujem o sex. kedysi to bolo prejavom ich starnutia po 50-60ke, teraz je to pri niektorych uz v 30-ke. viem, o com hovorim, moj manzel ma tiez problem s nizkym testosteronom. ak nema na sex chut, mozem robit kludne aj striptiz, absolutne ziadny zaujem. moj to ale chce riesit, aj preto bol u urologa (este moze ist k andrologovi), co mu vie urobit hormonalny profil a predpisat tabletkove testosterony (kazdy den) alebo injekcne (raz za mesiac). Skus si pohladat nejake info ohladom moznych prirodnych povzbudzovacov, popripade to skus prediskutovat s urologom sama, ak sa hanbi a nechce tam ist. dolezite je, aby ste mali pre oboch uspokojivy vztah, inak to nebude bohvieco. ale ako mi povedal aj moj muz, ked mu to vobec ani na rozum nepride, ze by mal so mnou nieco riesit, zabije sa? ak chces pokecat viac, mozeme si pisat.

tinki
28. aug 2012

@starsong určite ste sa spolu o tom rozprávali, ale bavili ste sa aj o tom, že možno by to chcel inak? Možno ho vzrušuje niečo čo nemá odvahu ti prezradiť. Alebo chce niečo iné praktizovať. Má strach, aby si ho nevysmiala alebo nepovažovala za gaya alebo úchyla. Každého vzrušuje niečo iné. Skús sa s ním o tom baviť. A tiež mu vysvetli, že aj ty máš svoje potreby a očakávaš od neho nejakú akciu.
Že máš pocit, že sa mu už nepáčiš, alebo že ťa neľúbi a trpezlivo počúvaj. Vtedy vypni telku a v pokoji sa rozprávajte a snaž sa mu pripomenúť časy, keď ste spolu ešte len chodili.
Niektorí chlapi nechcú byť so ženou po tehotenstve. Ak je toto napríklad jeho prípad, tak mu vysvetli, že si stále taká istá žena ako predtým.

anjelicek26
28. aug 2012

@starsong - mozno ide o problemy, o ktorych nevies, co ak je impotentny? Ma vobec erekciu? Nocnu - rannu, ved to zasa zena vidi... Rovnako si myslim, ze moze mat nizku hladinu testosteronu a rozhodene hormony, potom chut na sex jednoducho nie je. Len to treba mat chut a silu riesit.

lujza123
28. aug 2012

@starsong kludne moze byt asexual, niektory to dokonca povazuju za 4 sexualnu orientaciu (ak sa teda da hovorit o sexualnej orientacii) , statisticky asexualy tvoria okolo 3 % populacie. Osobne aj taky par poznam, su spolu cca 5 rokov za cely cas maly asi tak 3 pokusy o sex. Nic im to nehovori, pride im to zbytocne. Sex ako taky ani predohra, ani oralny nic. Pritom sa ale miluju, ziju spolu, maju radi neznosti a radi sa k sebe tulia ale tam to hasne. Spoznali sa na fore pre takychto ludi, predtym maly kazdy vztah s normalnym hetero partnerom ale stroskotalo to...hadaj preco. Takto im to vyhovuje, najblizsi nuteny sex maju v plane tak za dalsich 5 rokov ked budu chciet deti....

Myslim ze by vam pomohlo sa poriadne a dokladne o tom porozpravat. Mozno aj navsteva sexuologa bude viac nez potrebna. Bolo to tak vzdy? Myslim tym aj pred svadbou. Pokial ste maly aj predtym malokedy sex (napriklad len 1 -2 x do mesiaca) tak mohol byt s jeho strany nuteny . Naozaj tam moze byt vela pricin, mozu ho vzrusovat len netradicne veci (extra tucne zeny, stare, mlade, v latexe) , moze byt asexual, homosexual, moze mat malo hormonov ako pisu baby. Milenku urcite nema, keby ma normalny sexualny apetit a milenku tak by sa k tomu sexu s tebou odhodlal aspon par krat do roka. Ja sa priklanam k asexualite.

Este nieco o sexualnej orientacii ako takej, u vela ludi sa ustaluje az okolo 30 roku zivota

malinkaaninka
28. aug 2012

po zdravotnej stránke je v poriadku?nemá depresie?

ivett1
28. aug 2012

no, tak dva roky je dva roky 😅 ...najmä u chlapa...ako, nehnevajte sa na mňa, ale mne to "normálne" nepripadá...bolo by to normálne, keby to vedel zdôvodniť...napr. zo zdravotného hľadiska, alebo psychického...a asi až tak "asexuálny" nebol, keď splodili dve deti...treba s ním hodiť reč, že možno doteraz ti to vyhovovalo, lebo si ani nemala čas sa zaoberať touto stránkou vášho manželstva...(ani tomu príliš neverím, čo píšem, ale ...možné to je...) ...a teraz to cítiš inak, tak nech ti povie, čo je vo veci...
ja nepoznám v okolí nikoho so zníženým záujmom o sex...tak ale zasa poznám babu, ktorá si nevedomky vzala homosexuála a dokonca mali aj deti a tiež mali podobný problém- žili bez sexu ...len ty píšeš, že nemá milenku ...a tento mal milenca ...ale, to vyšlo najavo, až keď odišiel od rodiny...
no, čo už, u vás pomôže asi len ten vážny rozhovor, ako to tu kočky už spomínali vo svojich príspevkoch ...aj keď možno ste takých rozhovorov mali kopec...tak, pevné nervy...

dada1212
28. aug 2012

Myslím, že pravdu môžte mať všetky, môže ísť o hormonálny problém, o depresie , môže byť gay, môže byť aj asexuál.
@ivett1 to, že splodil 2 deti nič neznamená, myslím, že je dosť ľudí čo sex nemusia ale po deťoch túžia, takže hoci nie je pre nich sex nejakým extrémnym potešením, kvôli tomu aby mali deti to urobia.
A takisto si nemyslím, že nechuť na sex je niečo nezvyčajné a určite má s tým problém aj dosť ľudí čo poznáš, len sa tým logicky nechvália.Pozri sa aj na túto stránku, je dosť žien, čo už priamo alebo nepriamo priznávajú, že sex k životu ani nepotrebujú. A aj u mužov to už začína byť podobné, či už kvôli hormonom, stresu,kvôli tomu že dnes má človek kopu iných potešení alebo kvôli niečomu inému.

ivett1
28. aug 2012

@dada1212 ahoj, ja problém nemám😉...myslím, že by bolo lepšie, keby si svoj príspevok adresovala zakladateľke príspevku...ja mám zatiaľ svoj názor na vec a ak príde na to čas nebránim sa zmeniť to...ale...našťastie, zatiaľ to riešiť nemusím...

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
starsong
autor
31. aug 2012

@helencek ja nie som ešte dôchodkyňa, ani nijak chorá žena, preto ma to trápy

starsong
autor
31. aug 2012

@dada1212
@ivett1 dakujem za vaše názory

starsong
autor
31. aug 2012

@chmurkaxy ved práve ja mám možno viac testosteronu ako môj muž 🙂

renca3
1. sep 2012

@starsong ale aj @helencek ma do dochodku este daleko. chcela som tym napisat, ze po 40-ke je apetitu u zien az az. 😉

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
starsong
autor
13. okt 2012

@helencek nevieš mozno kamarátka je štastná, my ženy potrebujem lásku a nehu. ked ju nemáme sme smutné, neštastné. ja tiež si hovorím že žijem hlavne pre deti.... ked čitam tu na mk iné žienky akých majú dobrých manželov, ako sa lubia v dobrom im závidim 🙂 ja som si tiez zvykla, ved to je uz viac ako dva roky.. a tvoj muz ma aký problém??

domique
13. okt 2012

@starsong Viem presne o com pises lebo moj manzel je na tom podobne. Ale ja som si ista ze u neho je to hlavne stres a vycerpanie z prace. Tiez sme mali obdobie ked sme cely rok len vedla seba spavalili. On zaspal este ani nelezal a ja som lezala s otvorenymi ocami dlho do noci nastvana na neho, ze tak kludne spi a trvalo mi celu vecnost kym mi adrenalin dovolil zaspat. Rozpravali sme sa o tomto probleme viac krat a viem ze chyba je aj na mojej strane. Jednoducho po detoch uz nie som ta sebavedoma sexuchtiva dracica a aj pre mna je tazke niekdy zacat so sexom. Stale cakam ze zacne on ☹ Teraz, teda posledne 2 roky mame sex tak 0-1 max 2 krat do mesiaca. Ale pri troch detoch sa nedivim ani jemu a uz ani sebe. Neriesim to uz, asi som si zvykla. Som celkom spokojna ak je to 1-2 krat do mesiaca. Viem ze mi to nerobi naschval, proste nevladze 😀 A uz ani ja nie.

starsong
autor
13. okt 2012

@domique my ani nespávame spolu. každý v inej izbe 😠 u nás je už narušená aj komunikácie medzi nami dvomi... a neviem či to pôjde ešte niekedy napraviť... keby chcel on - dalo by sa to..

paris3
13. okt 2012

no ja by tvojmu muzovi rada odovzdala polovicu sexualneho apetitu mojho muza.... ja mam opacny problem... neber to v zlom, ja to myslim uprimne 😒

domique
13. okt 2012

@starsong My sa nastastie stale mame o com rozpravat. Aj po 15 tich rokoch. Len ten sex u nas nejak nefunguje 😀 Myslim ze mojmu manzelikovi to staci ja by som prijala trosku castejsie. Ale kedze vsetko ostatne u nas funguje tak neriesim.

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pavlala
14. okt 2012

ja som tiez nemala sex s mojim muzom, vyse dvoch rokov a tiez som si bola 100% ista, ze nema milenku......a hop, omyl, milenku mal. Nie sice hned, asi az po roku od narodenia dietatka, ale mal. A nie jednu, ale to som sa podozvedala, az ked uz bol navrh na rozvod podany a zili sme kazdy inde..ten pre info 😉

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
butterfly99
15. okt 2012

@pavlala ahoj. a ako ti vysvetľoval, že s tebou nechce spávať? vôbec nič si nespozorovala? nič ti nenaznačovalo, že by mohol niekoho mať?

domique
15. okt 2012

@pavlala No ja som si ista na 100% ze milenku nama. To by neriskoval. Lebo dobre vie ze by to znamenalo okamzity rozvod. Nie som od neho v nicom zavisla. Vie ze su veci ktore neodpustim nikomu a ani jemu aj ked ho mam stale rada. Na to si seba dost vazim aby som sa nechala ponizovat. Gulu na nohe nema. Moze si slobodne vybrat bud ja alebo ina. Oboje u mna nepripada do uvahy.

slimstar
15. okt 2012

niekde je chyba, vztah bez sexu nefunguje a neviem si predstavit zit s takym muzom, moze to byt aj psychologicky problem

maminuska
15. okt 2012

@domique neberiem ti tvoju istotu .
V čom však s tebou nesúhlasím je to že by to neriskoval.

domique
15. okt 2012

@maminuska Ono keby si nasiel milenku tak by to nebol z jeho strany risk ale rozhodnutie. Tak som to myslela.