S manželkou sme v rozvodovom konaní a ona má už milenca

anonimpriznanie
13. mar 2024

S manželkou sme v rozvodovom konaní a neviem ako ďalej má milenca sktorim mi tvrdí že už nespavaju ale že keď spávali spolu že ju to nemrzí lebo to potrebovala skúsiť aké by to bolo snim ale zaistila že si až tak nerozumejú ale nechce sa ho vzdať a že keď bude primne šťastná nič nebude vysielať. Mám stiahnuť navrch alebo nie? Problém je že ju ľúbim ale vadí mi to a neverím jej

ivanabat
13. mar 2024

Nie. Nemáš. Spraví to znovu.

h2
13. mar 2024

Neblázni! Na čo ti je taká krava? Ty ju možno ľúbiš, ale ona teba zjavne nie. Len by si sa trápil.

pribinak
13. mar 2024

Čo ti šibe? Podvedie tá zas. Ty máš koľko rokov že jej veríš takúto rozpravocku?

Pre Boha, kde si nechal gule ?

muchacici
13. mar 2024

Niekedy iba láska nestačí. Vymýšľa, má ťa ako iba takého pajáca, chrápe s druhým, a to počkaj, koľko ich ešte bude, ak to teraz necháš tak. Stratíš všetok rešpekt a úctu. Už tým, že ťa podviedla ťa pošliapala, nenechaj sa

anna777115
13. mar 2024

Dufam, že to nemyslíš važne, že sa vobec zaoberaš myslienkou, že by si s ňou, po tom všetom zostal. Neblázni, prosím ťa. Ty, maš ešte v živote možnosť stretnuť ženu, ķtorá bude problémy riešiť s tebou a nie s milencom. V tomto vztahu, ťa už nič dobre nečaká, tomu ver....

simca06022011
13. mar 2024

:D no nie nestahuj, este jej povedz ze mas znamost a uvidis, ze prestanes sa s nou schadzat az ked dostane ona rozum.
VIes mne byvala "svokra" povedala jednu vec, su ludia, co ked su si tebou isty, tak budu robit somariny a taketo veci vymyslat. Keby sa bala ze sa na nu vykasles, tak by ju ani nenapadlo skusat ineho, ak jej na tebe co i len za mak zalezi.

zorkahorka
13. mar 2024

Zbav sa jej. Ona to nema v hlave jasne a ani dlho mat nebude

tiezjedna
13. mar 2024

uf, nebuď taký zúfalec a kopni ju do riti

macatt
13. mar 2024

Ahoj, na tvojom mieste by som rozvod nestiahla, pokiaľ je tam stále tá 3tia osoba, len sa to bude zamotávať v klamstve, to proste neexistuje, aby to ťahala na 2 strany..
Zrejme aj ty si urobil chyby a toto je následok, treba si to rázne vydiskutovať, že si schopný jej to odpustiť a pracovať na vzťahu, ale prvý krok musí urobiť ona a pokiaľ to neurobí tak rozvod nestiahni..
Drž sa..

anonimpriznanie
autor
13. mar 2024

@macatt viem že aj ja som spravil chyby snažil som sa ich zabezpečiť a nemal som toľko času nanu ale toto som nečakal a že ju to ani nemrzí

damian85
13. mar 2024

@anonimpriznanie nechcem sa ťa dotknúť. Ale koľko máš prosím ťa rokov ? Nie som si úplne istý ani nie tak tvojej otázke ale jej odpovedi. Mne to pripomína čas keď sme mali násť a skutočne sme potrebovali skúsiť aj niečo " iné". A keď sa taká situácia keď som mal 16 stala , uveril som jej. Len budem mať 40 - už predsa len viem lepšie ako funguje tento svet.

macatt
13. mar 2024

@anonimpriznanie je si moc tebou istá, urobila z teba trúbu, to jej nesmie prejsť, skôr či neskôr si nájde ďalšieho popri tebe a nebude mať s tým problém.. každý človek by mal mať hranice a to že ich manželka nemá tak zrejme neciti od teba, že ti na tom a na nej záleží…manželstvo nie je holubník, keď sa staráš o rodinu tak takéto správanie nemôže byť odmena, nezaslúžiš si to.. aspoň toľko úcty a rešpektu, že keď už sa také niečo stalo tak ona musí prisť s tým, že urobila chybu a chce to všetko napraviť, aby si sa vedel na ňu pozrieť..

sisulia
13. mar 2024

Co si. Nic nestahuj, este ked povie ze ju to nemrzi? Prepac ale to co je za cloveka, ziadna ucta, respekt, pokora, nic? A sa ti cudujem ze kolko mas vobec rokov ked by si bol ochotny aj taketo nieco spravit.

anonimpriznanie
autor
13. mar 2024

@sisulia vieš pre rodinu a deti sa človek snaží

alickapusinka
13. mar 2024

To že si na ňu nemal čas že si sa snažil vás zabezpečiť je vec normálna nemôžeš byť na dvoch miestach naraz. Ani nech ťa nenapadne stiahnuť rozvod čosi. To ťa podľa mňa klame stiahneš návrh a dozvieš sa dalej že s ním paktuje never vôbec. Budeš za paroháča. A určite nechceš byť druhý. Mate deti. Kašli na ňu TY ju ľúbiš a ONA sa vláči z druhým. To hra na teba divadlo never ONA s frajerom neskonči nikdy. Ak aj áno nájde druhého. Skonči to s ňou nemá to zmysel ani vyznám.

rorino
13. mar 2024

@anonimpriznanie veď ti sama dáva návod,čo máš robiť,sám píšeš že už jej neveríš.Ty vieš,čo mas urobiť,len tí láska stále zaslepuje zrak

pralinka25
13. mar 2024

@anonimpriznanie chlape zobud sa! Na co ti je taka pouzita zena co ta zneuziva. Nema ta za nic. Posun sa dalej. A ta mantra ze pre rodinu deti .... vy rodinu uz nemate a deti budu stale tvoje aj potom . Tuto stracas cas. Ale v tvojej inej teme ti to tiez uz napisali.

domkakvet
13. mar 2024

@anonimpriznanie jej to s tym milencom asi nefunguje, tak ako si to predstavovala, preto ma teraz take reci.

donika23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kamatopo
15. mar 2024

Nemať čas na niekoho,lebo ho chcem zabezpečiť nie je ospravedlnenie na to čo spravila. To čo spravila spraví znova. Keď neľutuje tak neľutuj ani ty. Obrat list a choď za niečím lepším. To čo cítiš je zvyk a pocit lojalnosti. Láska skončila už dávno.

damian85
15. mar 2024

@anonimpriznanie Robíš to , čo robí strašne veľa zranených ľudí. Snažíš sa nájsť ospravedlnenie pre konanie , ktoré sa ospravedlniť nedá. Snažíš sa hľadať chybu tam kde nie je. Pracoval si veľa ? Ok. Čo si zarobil si dal za " štetky " na zoznamkách , alebo rodine ? Že si urobil chybu ? Asi áno. Ako sa hovorí kto je bez viny , nech prvý hodí kameňom. Nepáčil sa jej Váš vzťah ? Mala ti poďakovať , podať rozvodové papiere a potom skúšať čo len chce. Hoc aj slona. Chceš si každý večer ľahnúť k človeku , čo ťa zradil ? Nevera v akejkoľvek forme je zrada , je to pichnutie do chrbta od zadu. Chlap je chlapom nie preto , čo má medzi nohami , ale preto ako sa stavia k problémom.

pralinka25
15. mar 2024

@damian85 wow to sa tu moc casto nevidi taketo nazory od muza hlavne ta posledna veta