Táto téma je tu už dosť často, jadro problému to isté, ale okolnosti iné.
S manželom nemáme žiadny intímny život, nebol ani pred splodením synčeka a nie je ani teraz keď už má skoro rok a pochybujem, že sa to zmení ☹. Problém možno spočíva v tom, že nikdy nebol ku mne nežný ani keď sme spolu chodili nikdy sme sa ani nebozkávali. Všetky intímnosti môžem tak napchať do prvého mesiaca chodenia. Pred svadbou mi to vyhovovalo, lebo som veriaca a chcela som so sexom počkať do svadby. Lenže teraz mi z toho šibe. Chodím po dome, nedokážem nič robiť a myslím len na to jedno, otvorene priznávam, že som upadla do hlbokej depresie. Nejde mi ani tak o samotný akt, aj keď má svoju cenu ale on sa ku mne správa ako ku sestre a vlastne ako mi to až teraz došlo, vždy sa aj správal. Nikdy ma neobjal. Ak som sa o tom chcela s nim porozprávať povedal iba: ,,Nevymýšľaj, všetko je dobre..." Už mi aj napadlo, že niekoho má, ale jeho správanie sa vlastne za celé tie roky nemení. To by musel mať celý čas niekoho, to potom nechápem, prečo si ma vzal. Myslela som si, že je to tým, že som trošku po pôrode pribrala, ale on bol taký ku mne aj keď som bola štíhla. Najpravdepodobnejšou je pre mňa možnosť, že kopíruje správanie svojho otca. Ten je ku svojej žene max odmeraný a podľa svokriných sťažností to vždy aj tak bolo. Oni doma v tom malom byte nemali ani vlastnú spálňu a možno aj v tom to pramenilo. No naopak naši doma aj keď sa dosť hádali, dokázali sa spolu objať pobozkať a aj so spálne sa ozývajú ešte teraz všelijaké zvuky 🙂 A toto mám ja zase prinesené z domu. Už mi aj napadlo, či nemá nejaké sklony k rovnakému pohlaviu. Neviem si s tým rady, ak máte niekto akýkoľvek názor, prosím napíšte... Ďakujem.
mozno je gay, a chcel mat dieta, tak si ta zobral, je vela takychto utajenych gayov
musis na neho zatlacit, ved hadam nechces byt takto do konca zivota
Tento chlap sex k životu nepotrebuje. Ja si myslím, že mu práve vyhovovalo, že si veriaca a sex až po svadbe na splodenie dieťaťa a zase nič. Tak ti poradím len malú ženskú lesť. 😀 nasaď si antikoncepciu a dohodnite sa že chcete druhé dieťa 😎
🙂 ma napadlo,že umna by sa namakal ked by chcel sex len na splodenie dieťaťa. 😀 Prepáč,že sa smejem,ale u nás to dosť dlho trvalo kým som otehotnela a manžel si to aj užíval,že nemusí dávať pozor :DNo u vás vážny problém,vôbec sa ti nečudujem ,že si upadla do depresie.Musíš mu to rázne vysvetliť čo potrebuješ a povedz mu,že nemieniš takto žiť .Viem,že je to ťažké ja som tiež veriaca a neznížila by som sa ani k nevere anevolila by som rozvod aj ked ktovie v akom stave by som bola ja :(Povedz mu jeden večer ,že sex potrebuješ a dohodnite sa trebárz na jednom dni v týždni alebo raz za 2týždne ked sex budete mať,nech to vezme aj ako domácu úlohu mne by to už bolo asi jedno .Lebo bez sexu sa taký vzťah rúti do záhuby,jeden to nepotiahne aj keby sa poskladal.
Tak neviem, ale mne to pripomina moju znamu. Zakazdym ked sme sa stretli tak sa ma spytovala ze ako casto sme s mojim muzom spolu a ze ci je normalne ze kna s tym svojim je tak cca 2x do mesiaca. Stale si nakoniec povedala ze to bude tym ze je unaveny a ma toho vela v robote a potom aj ze chodi na treningy a pod. Po dvoch rokoch jej to zacalo byt podozrive ale ked sa isla do toho rypat tak ju kazdy vysmial ked podozrievala jednu ich znamu ze daco s jej muzom ma. No a po dalsich dvoch rokoch to nakoniec necakane prasklo cele. Muz ju podvadzal este pred ich mazelstvom a aj pocas neho. Preto nemal cas a chut na svoju zenu. A to teda mozem povedat ze ona nie je z tych co sa o seba nestaraju a nevyzeraju dobre. Aj dnes si ju doberam , ze je hanba vyzerat v jej veku ako kocka ked my ostatne kolo nej veru starneme a mame na sebe aj nejake tie plus kila po detich. Ona vyzera ako pred porodom. Takze zieny nie je to len na zene aby nejak vyzerala a starala sa o seba a pod. Mne to pride divne a urcite by som to tak nenechala. Musis skusit sa dopatrat k pricine.
@cosadeje no ale v tom je to umenie, ze on nesmie mat pocit, ze sa mu pchas. chlap nesmie vidiet, ze si na nom zavisla, aj od jeho vtaka. aj ked je to uz na nevydrzanie. proste nevisiet na chlapovi.
@ematko29 mne to pride take nasilu, ze sex harmonogram. ze aha, dnes je sobota, ideme sexovat 😅 kde je ta spontannost? sex ma byt o niecom inom nez o tom, ze mam nalinajkovane, ze dva dni v tyzdni sexujem. zase aky to bude mat na chlapa ucinok? mechanicky pretiahne svoju zenu, vyskace sa na nej a bude to este horsie. tam jedine rozhovor a rafinovane ho dostat tam, kde ho chce mat. ale musi sa snazit aj ona v nom vyvolat pocit, ze opn ju chce..
alebo ako pisu baby, je latentny homosexual a potom uz nenarobi nic.
ematko29, mawka máte pravdu ženičky....🙂 musím aj ja na tom zamakať 🙂
takto pekne si nam to pisala, tak to opis aj jemu. Take, ze nevymyslaj, je to dobre...to nech si strci za klobuk, tym sa ani nahodou nenechaj odbit. Rovno mu povedz, ze nie je a chces to rozobrat. A ked nie je ochotny, ze mu to len tak neprejde, lebo brachu nechces, chces manzela.
podla mna jasny asexual, zial su ludia,co sex nepotrebuju, nepritahuje ich to ani u jedneho pohlavia. Tito lduia si casto najdu partnerku,co je napr. veriaca a teda nema skusenosti a tiez chce napr. do svadby ostat panna. Lenze pritom ona caka po svadbe normalny pravidelny sexualny zivot s manzelom a on by to tahal takto dalej ako so sestrou. Ak si veriaca, rozpravala si sa o tom s knazom? mozno mate nejakeho v okoli,ktory je normalny,ma ludsky pristup a vie pochopit tieto veci. Ved aj v tej manzelskej priprave sa o tomto hovori,co viem. Dokonca mojich kamosiek sa knazi aj pytali,ci spolu intimne uz ziju a ci to klape, lebo vraj potom je tazke riesit cirkevne rozvody, resp. anulacie,kedze muz si nie je schopny alebo manzelka plnit tie manzelske povinnosti. Ani by som sa nedivila,ak by to nakoniec skoncilo tak,ze budete spolu len formalne alebo anulaciou. A nie je normalne,ze Ta ani neobjima. Keby bol problem len v tom sexe,tak este budis,ale aj po takej tej stranke beznych neznosti,to mi nepride v poriadku.
Tak vzala si si cencúl tak teraz mrzni
@cosadeje zalozenie tvojho muza sa nezmeni, to sa jednoducho neda. tie co ti radia, aby si pritlacila, si asi nevedia predstavit, co pre zensku psychiku znamera, ked vie, ze je to zo strany partnera "nasilu".
nezostava ti nic ine, len zit takyto zivot, alebo sa rozist. Ale pocitaj s tym, ze postupne vyhasne aj laska.
Rozhodla si sa zle, pri vybere manzela.
Ženičky ďakujem za názor a prímam ďalšie. No snažím sa zistiť, kde je pravda. Nejde mi iba o ten sex ale o normálnu náklonnosť. To by som si tam mohla strčiť niečo a bola by som spokojná, hoci neviem či sa niekedy dostanem do svojich erotických predstáv, či sa len nebudem musieť uspokojiť s niečim veľmi vlažným. Niekedy si myslím, že by som byť spokojná. Manžel je inak slušný, je to od prírody sexy fešák, nepije, dobre zarába, snaží sa dokončiť nás nový dom, má zmysel pre humor, je spoľahlivý atď. iba to jedno nie je na mieste. Niekedy sa mi zdá, že dosť pokukuje po mladých dievčatách...☹
@mawka
@liz_lemon
@mysicka36
@ematko29
@lauricka
@kiki68
@haslerka27
@filipal
Tu pomôže len sa s ním veľmi otvorene a úprimne porozprávať a potom podľa toho, čo Ti povie problém riešiť.
Niečo tam určite bude, možno nejaký psychický blok, možno iná orientácia, možno hormonálna porucha....Možnosti je veľa, dôležité je, aby Ti povedal naozaj pravdu.
Moja bývala spolužiačka má takýto istý problém, ale tiež neviem, kde je príčina, nie som s ňou v priamom kontakte.
na to su tie bludy ze sex pred svadbou ee. A teraz uprimne, nikdy ta nenapadlo, ze skoda, ze si si ho v tomto smere pred svadbou "nevyskusala"?
Inac zdas sa byt mila zienka, drzim ti palce, ak sa lubite urcite sa nejak dohodnete a prekonate to. Ale hento som si nemohla odpustit 😉
☹ no to chce naozaj uprimny,otvoreny rozhovor, najma z jeho strany.nech je uprimny
@cosadeje ono to moze byt aj tym,ako sa sprava jeho otec k mame a jemu to proste takto pride normalne.skus si precitat pat jazykov lasky alebo sex ako ho nepoznate. Urcite je dolezita vzajomna uprimna komunikacia, k nej by vam mohla pomoct aj ucast na nejakej akcii pre manzelov, napr. Manzelske vecery, Kurz Rut, ci KanaPreManzelov.
akoze je fajn,ze je slusny a ma vsetky vlastnosti,co ma chlap mat,ale ver tomu,ze niekde bude zadrhel a teda radsej to riesit hned ako potom,ked uz bude naozaj zle. Naozaj to patri k odbornikovi, bud psycholog,sexuolog a aj ten knaz.
najviac ma zaráža,že on to nechce riešiť.....párov,ktoré žijú ako brat a sestra je viac ako by si myslela,ale vyhovuje to obom......skús ho zviesť ako baby radia,dajte si večer nejaký alkohol a poďho na vec....ak to nepomôže,tak potom treba radu odborníka....a skús ho nenápadne "kontrolovať" činechodí niekam inam,tiež mi napadlo,či ho nepriťahuje iná kategoria ako dospelá žena.....
@cosadeje ahoj, preco hladas vinu v nom? chce to rozhovor. sex je dolezity vo vztahu, cakala si dlho, ok, bola to tvoja volba, ale dosla si o moznost zistit, ci si budete rozumiet v tomto. to, ze sa ta manzel nedotyka, nie je nezny a podobne, mozno je opatrny a moze to suvisiet prave s tym odkladanim sexu az do svadby. hladaj pricinu aj v sebe. chlapi potrebuju stimulovat zrak. zmysly. potrebuju vidiet prirodzenu vasen, iskru v ociach. to ich nabudi. mozno toto ti chyba. chlap ak nie je stimulovany, tak z neho nedostanes nic a je velka pravdepodobnost, ze zakotvi inde. bud sexi, nech to z teba vyzaruje, nech je z teba "hotovy" ... vtedy aj lahsie z neho vypacis rozhovor. Musis sa s nim pohrat /nemyslim tym v posteli/, aby si ho dostala tam, kam chces. Pre chlapa nie je nic horsie ako pasivna zena. Ty sa stazujes, ze nemate sex, ale co robis preto ty, aby ho chcel aj on? 😉 drzim palce.