Ahojte, študujem teraz už posledný ročník VŠ,mám priateľa ktorý pracuje v zahraničí ,boli sme na dovolenke s jeho rodinou kde si každý platil sám za seba odvtedy sme nikde neboli,ja byvam v podnájme so spolubývajúcou a snažím sa vybaviť byť keď je doma tak sme často u mňa,ale vadí mi že nikam nechodíme na výlety a tak ja peniaze nemám veľmi ako študentka ,ale tak on keď pracuje v zahraničí tak nevidím nejaký výlet ako problém,on sam nenavrhne a ja keď navrhnem tak tam nejdeme,celý čas kysneme na byte Max ideme s jeho kamarátmi von ktorých veľmi nemusím iba sa premáham,o chvíľu začína škola 🤷 a už nebude čas tak potom už môžem kašľať keď povie že niekde chce ísť .. nie je normálne aby človek ktorý zarába cez 6000€ mesačne v zahraničí aby nevzal partnerku aspoň na poondiaty výlet 🤷 a pritom ja niesom žiadna zlatokopka,ja si všetko platím sama z brigád( nájom,oblečenie akurát so stravou mi pomáhajú rodičia keďže ešte študujem ,nechápem že niektoré dievčatá sa o seba ani nestarajú ani nič a ich partneri ich berú kade tade ja sa snažím a stále nič
Jeho peniaze, jeho volba.
To co je za kriterium "nechápem že niektoré dievčatá sa o seba ani nestarajú ani nič a ich partneri ich berú kade tade ja sa snažím a stále nič"? To ta ma brat akoze za odmenu, ze sa o seba staras? Mas trosku zvlastne zmyslanie. Je zrejme typ, ktory sa nepotrebuje motat, a je jedno, ci zaraba 600 alebo 6 000, teda ak sa pytas, ci je to normalne, tak ano, je.
Väčšina nasich vyletov je uplne lowcost- vezmeme deku, pitie, nejaky snack a slapeme, dame piknik.. Jasne ze parkrat do roka ideme aj do wellness, na chatu, k moru, nejaka poznavacka v zahranici ale to sa neda kazdy víkend.. Priroda je krasna aj na jeseň, vlastne cely rok takze nemusis byt v strese z konca leta.. Pozoruj, zistis ako v tejto oblasti spolu ladite, aj v tej financnej..
Čo robíte v tom byte stále zavretí?neznášas jeho kamosov,on ťa von neberie,nikde spolu nechodíte,tým,že robí v zahraničí,asi tiež nie ste stále spolu...
Tak vlastne aký vzťah máte?
za to, ze sa o seba staram, tak by ma mal priatel niekam vziat ? Cudne zmyslanie. Ked navrhnem, aby sme niekam isli, tak to je preto, aby sme "objavili" nieco nove pre nas a mali tiez nejake zazitky. Ale urcite nie preto, ze sa o seba staram. To co uz je za blbost. 🤦♀️
fešák si vie asi spočítať 2 a 2 ...
vie že by musel cvakať za teba tak radšej sedí na byte - to predsa vyjde lacnejšie....
@terezka1947 vzťah aby sa nepovedalo... 😉
Ak si myslíš, že to je pre neho o peniazoch, tak navrhni nejaký výlet, ktorý vás nevýjde veľa, prípadne nič a uvidíš či sa do toho bude hrnúť viac... ale ja si skôr myslím, že proste sa mu nechce behať po výletoch a ak sa kvôli tebe nevie ani raz prekonať, tak buď budeš musieť zmieriť s tým, že po výletoch budeš chodiť sama či s kamoškou alebo budeš musieť nájsť na vzťah niekoho kto je nastavený rovnako ako ty ... s priateľom sme obaja tento rok končili školu, takže plné peňaženky sme naozaj nemali a stále sme niečo vymýšľali, naozaj to nemusí byť otázka peňazí, ak tie výlety čo mu navrhuješ nie sú víkendové wellnessy v Tatrách a cesty na otočku do Paríža 😅
Este mi napada jedna moznost. Mozno sa o seba staras az prilis a pani manzelke by si sa az tak nepacila.
@mandzula 🤣😁😁 to bolo hnusneeeee
@stanulienkat ale take zo zivota, no.😁
@deti95060810 no....alebo teraz je trendy "vzťah s výhodami"
@terezka1947 nemyslis nahodou kamaratstvo s vyhodami ?
@bessie12 poviem ti,že tie novodobé vzťahy majú už toľko rôznych názvov,aj charakteristík,že sa strácam v ich názvoch.
Pretože či vzťah,či kamarátstvo s výhodami,aký rozdiel v tomto prípade?
Majú vzťah?
Sú kamaráti?
Možno sú nakoniec iba občasni známy s výhodami😆
Ale nechcem byť hnusná.
Toto nie je nijaký vzťah. A keďže sa🤷autorka zmienila o svojej starostlivosti o seba samú,tak .....
@terezka1947 ano, rozumiem. "Kamarat taky rad" - to je dalsi nazov 😀 Ale vies ako sa hovori proti gustu ... 🤷♀️
Je strasne super ze si sa podelila o jeho vyplatu... ale teda ak tolko zaraba, tak ma predpokladam aj nejake naklady na byvanie a mozno chce ostatne usetrit na zivot s tebou... ktovie... alebo s niekym inym... zivot nie je len o vyletoch
Ist na turu na hory, sadnut na lacny ryan air na vikend, vas bude stat minimum. Ked studujete, ste mladi, tak sa chodi na lacne dovolenky. Neskor, ked zarabate, mate posplacane uvery, na drahsie.
Takze tvoj problem je, ze nechodite ani na vylety na turistiku, na vodu, kupat,..., alebo chces do exotiky, ktoru ma zaplatit? Nepozeraj na to moc, kolko zarobi. Vacsinou ludia vidia zahranicie a brutto. Z toho sa ale zaplatia dane, odvody, drahy prenajom , cestovne a zvysok dotycny chce odkladat na byvanie, nie priebezne oplieskat na drahe dovolenky. Nevidia, ze peaca v zahranici = sam(a), odlucenie od rodiny, kamaratov,...
Preto su niektori muzi povazovani casto za "lakomych", ale ked pride rodina a deti, uz maju vlastne byvanie.
tu vidím dva problémy. Jeden je ten, že frajer je asi typ čo sa mu na výlety chodiť nechce, poznám takých kopec. A druhý, že nechápem tvoje ponímanie peňazí, frajerovho zárobku a celkovo očakávanie, že ťa bude niekam brávať a platiť ti to...
@bessie12 napísala to blbo , to uznávam ale nepovedzte mi baby že keby vás frajer ukazuje len pred partiou (asi nie som príjemnou), že by ste boli šťastné a dokonalé zamilované . Treba rozmýšľať aj nad tým že keď tu niekto hovoril o bývaní , či potom náhodou jeho kolegyňa dáka s roboty s ním nebude mať viac zážitkov ako ona , lebo sa rýchlo môže stať že nový domček bude ale ona v ňom bývať s ním nebude . Tvl a to doma čo iba sexujú , pozerajú telku a jedia?🥲 Teda nechcel som aby to vyznelo blbo ale toto nedávam
to je taky domased, asi je unaveny v praci v zahranici a doma chce oddychovat, budes stale nestastna, ked ste len zatvoreni doma, asi by si si mala najst niekoho kto ma rovnake zaujmy ako ty, to co pises sem, povedz jemu do oci
@lowe123 my tiez nikam nechodime. 95% svojho casu travime doma. Tych 5% su obcasne vylety a obchody. Ako neviem... keby som bola na mieste jej priatela a povedala by mi, ze ocakava, ze zaplatim nejaky vylet ci dovolenku, lebo pracujem v zahranici a mam 6000€ na mesiac, tak by som ju poslala kade lahsie. Aj keby zarabal miliony kazdy den, tak nie je povinny jej platit nic.
Tak možno keďže pracuje v zahraničí a chodí tam s úmyslom zarobiť a robí manuálne, tak keď príde domov, tak sa mu nechce chodiť po výletoch...nie všetci sú výletníci, že ich to baví...tak skús nejaké kino, alebo choď na výlet s kamoškou...
čo také tam robí, že zarobí viac ako 6000?
@bessie12 neviem presne som nezachytil koľko má ona rokov a koľko vy s priateľom ale myslím si že tieto veci by sa asi tiež niekedy mali odvíjať od veku , teda ak chcú mať deti do budúcnosti . Nevravím že s ními sa tiež nedá ale takto to majú asi jednoduchšie , nevraviac o fakte že keď to necestuje bez detí , pochybujem že bude aj s nimi.
Ako ja nehovorím že vypisovať koľko kto zarába nieje trochu blbé , rovno mohla písať koľko má cm a koľko žien sa za ním otáča , no možno to nemyslela tak , konkrétne že to vyznie tak blbo keď to písala . Proste možno myslela že keď je schopný toľko zarobiť , že asi sa s ním nebude mať zle a že je to chlap činu (od ktorého očakáva aj to že pri nej taký bude ) , no ajkeď je pravda že nevidí koľko sa narobí aby to zarobil .
No je otázne , koľko vzťahov už zničili aj menšie prkotiny ako to že ona má pocit že jej nevenuje niečo čo chce?
@panelacikova obchod s odpadom 🤫
Vymen frajera 🤷🏻♀️ Naco to tahat s niekym kto nie je tvojej vlnovej dĺžke?