Rušenie nočného kludu

13. okt 2024

Akoze je toto normálne ze v panelaku mame jedného pacienta ktorý pravidelne ruší nočný kľud, aj teraz momentálne vyhráva, domovnicka byva nad nim a nie je schopná ani privolať políciu. Vzdy volam len ja a potom to vyzera, ze nikomu ten clovek nevadi, len mne. Pritom ked sa stretnem s domovnickou, tak pomaly s placom sa mi stazuje, ze musí spávať v obývačke kvoli nemu. Boji sa ho ale kto iný nam ma pomôcť ked nie ona.. #vylev

daniel94
13. okt 2024

Zavolaj políciu, a povec nech ti spätne oznamia ako to šetrili. Zrejme mu nedávajú pokuty. Ak by mu dávali tak by si zrejme nedovoľoval lebo dať za večer 60eur+ za hudbu. Alebo choď a mu vyhoď istič na chodbe jeho hlavny.

ivaa_
13. okt 2024

Taktiež som na nervy. Síce hudba z hora nejde . Ale dupe ako debil . Presne viem kam a kade chodí . Vkuse mu čosi padá , šúcha stoličky , skáče , cviči - o pol 12 , o pol 1 , o 3 v noci stále . Stále ma čosi z hors ruší . Minule cvičil o pol 12 tak sme mu išli klopať , klopali sme zvonili , len čosi zamrmlal ale neotvoril . Vôbec neviem ako mám toto riešiť .

biba_18
13. okt 2024

ja som volala fizlov pravidelne aj vypínať istič som chodila. no a čo že nikto iný nie. idem a basta…

biba_18
13. okt 2024

@ivaa_ ak cvičí po desiatej hodine tak si to nahraj a nahlás ho buď na polícii alebo na mestskom úrade. ak by mi iba zamrmlal a neotvoril, vypla by som istič, vtedy by pravdepodobne otvoril…

autor
14. okt 2024

@ivaa_ nam robi to iste, duše ako slon kľudne celu noc. Tento nad nami je feťák, žije s otcom. Asi ma aj nejake psychické problémy a k tomu velky zameral, robi to naschval. Jediný okolo neho mame deti my. A zrovna sme pod nim. Takze hudba hrala do 3:30, este pol hodinu búchal ako keby s nejakým káblom vsade možne a od 4:00 kľud, lebo isiel sa vyspinkať. On keď ma mániu a fetuje, tak on nespí aj tyzden. Cele noci ho pocuvame. Tiez nevieme co s tym. Chceme predať byt. 🫣 vy ste nerozmýšľali?

cacianka
14. okt 2024

Domovnicka nie je strážca nočného kludu. A vlastne ešte aj takáto profesia existuje ?!
Neser sa a volaj políciu , aj 5x za noc.
Vystriehnite si otca - majiteľa bytu a hoďte s ním reč, ako mieni riešiť problém s hlukom. Podľa občianskeho zákonníka nemôže sused obťažovať svoje okolie hlukom, smradom, svetlom, prachom nad mieru pomerov.
Ak vieš odpozorovať, kedy chodia dospavat nočné čóro počas dňa, opri repráky o plafon, pusti nahrávku pohrebných piesní poriadne vypeckovany a choď na prechádzku, aspoň 3 hodiny.
Alebo podaj žalobu na súd, predloz dôkazy

barborachors
14. okt 2024

Ja doporučujem operu. Porazí ho. A hralo by to nonstop.

autor
14. okt 2024

@barborachors skúšali sme aj kostolné, aj cigánske aj rock. Lenže nemozem to mat pustené cely den a noc, ked mam male deti 🫣🫣🫣