Ahojte žienky, aj keď je to smutná téma, nie vždy sa manželstvo podarí. Ak si neviete dať rady s rozvodom, neviete čo a ako, ozvite sa mi, rada pomôžem. Píšem žiadosti o rozvod, prípadne viem zvládnuť aj iné administratívne dokumenty.
máš správu @mijka58
@mijka58 napíš na nick draik - je to právnik....
@deti95060810 ďakujem
je smutne, ze sa taketo veci deju. no taky je zivot a ked nbieco take nastane je fajn najst cloveka, ktory vam s tym vie pomoct
@22patricia22 len niekedy je potrebna skor pomoc po psychickej stranke, aspon z mojho okolia, co viem, co si vsimam, lebo rozvod dokaze podla mna zamavat aj s dost silnym clovekom :(
Na takýchto veciach rozbiehať biznis, dosť smutné :-/ .-/
@laurika1432 Niekto to robiť musí, takúto pomoc niektorí ľudia potrebujú lebo sami si nevedia rady. Čo sa týka rozvodov áno, je to smutné, lenže každý sme si ako mne môj otec stále hovorí strojcom svojho šťastia a aj na rozvod musia byť dvaja.
@andula09 samozrejme, že toho dôvodom sú vždy dvaja ale ešte o takejto službe som nepočula a preto mi to prišlo zvláštne! No verím, že niektorým ľudom to možno pomôže aj keď dosť z nich nebude mať na to peniaze aby si mohli platiť ešte aj takúto službu
Ide mi najmä o to pomôcť ľuďom s rozvodom. Často je to pre človeka psychicky náročné obdobie. Nejde mi o to, zarobiť na tom.
@sofialaura00 ahoooj mala by som zaujem teda ci mi vies pomoct so ziadostou o rozvod...
@laurika1432 ako nepocula - a co pravnici advokati notari mediatori ?
@sofialaura00 mám otázku ako mám riešiť majetok už sme po rozvode