Ahojte ja som psychicky na dne ,byvam so svokrou a muzom . Problem je taky nie raz sme sa všetci pohadali muzom uz aj koli sexu ten uz vôbec nemavame uz to ja kaslem kuse si pýtať ma to nebavi 🫣a dalsia vec je ze proste svokra ma nerešpektuje to ze som rodic moje pravidla moje dieťa . Tapla ho po rukách stale ked spravi nieco zle pritom som bola kuchyňi a ona obyvacke a ona ze co je na tom zle a to 4krat som ju upozornila akoze to by bola dlhaa debata,,, prvýkrát uplne sme sa pohadali skaredo ze mi vytrhla prve dieta z ruk vtedy som asi mala tu depresiu nevedela som co so sebou aj🙈a muz ked mi vravel ze co je naa tom zle ze dava po rukach ze aj jeho tak vychovavali babky ale ja som mu x-krát vravela ja si to tak neprajem ,a neviem ked to nevie pochopiť a kuse hadky tak si nevieme nájsť k sebe cestu uz rozmýšľam nad rozvodom 😬
Ked som sla s deťmi von na ulicu lebo vacsi sa tahal tesil tak reku podme s tatrouvku chcel a menšieho som mala takej trojkolke auticku..noo najhoršie bolo sprint dopredu a nechcel pocuvat a auto islo taka zakruta bola tak som jedného musela dat nabok a uteka za nim a potom dalsie auta isli som myslela ze dostanem infarkt malo nechybalo,,,tak som sa chcela otocit on robil caviky ze chce ist opacnym smerom,,,tak som ho zobrala na ruky s tatrouvkou a toho ešte doplusu tlacila🫣tak mi vrieskal ze uz som bola na ihlach mikal sa mi z ruk sa mi skoro vysmykol ,,videla som ze svokra prisla autom...noo vtedy som tam nechala tatru a videla som ze ide oproti pomoct ze co sa deje no nic len ze skoro ho mohlo zrazit auto, ona zobrala menšieho a ja väčšieho noo sa mi tak mykal ze neskutncne aj vrieskal a ja som dostala taky zachvat (neodsudzujte ma za to)no ze dostal na zadok aaaa už som pocula ze co som spravila preco som to spravila mala som to skor spravit ze neviem takymto stylom vychovávať deti a ja kukam ze vy mozete buchat mojim deťom po rukách ked ja som doma a ona ze ja som nebola doma pritom som bola len kuchyni ci vedla tiez toho incidentu potom aj muz sa pripojil ze vacsieho syna neviem ukľudniť 🙈 pritom som jej povedala tu mate syna jeho mozete bit davat po rukách ale nie mojich detom co mate aj na rukach 🫣ale ako vidim nikdy sa to nevyrieši všetko jej vadi🙈ale zevraj ju zjebal ako reagovala ale nebolo uprimne vidiet zeby to riesil len hucal po mne a ja nanho na cely dvor🫣a ja ze muza psychicky nicim a pritom nie raz sa stala takato hadka uz som zufala zle mi je tam s nim aj bývať 🫣
Bývanie u svokry je problém sa o sebe
Sadni si s muzom, povedz, že bývanie s jeho matkou nezvladas a začnite riešiť vlástne bývanie
@pribinak on nechce odísť
A este chce to vyriešiť ale musim aj ja chciet povedal ale ja uz nemam co stale to iste dookola riešiť ja chapem ze chladnou hlavou sa inak rozparava ale toto je na mnavela robim nieco detom toto takto nemozes robit napríklad zacala mi vraviet
Nie raz som to riesila nech odide ale neodisla
Nemôžeš ísť k tvojej mame? Babke?
Nikdy si nemala pristúpiť na bývanie s rodičmi.. tu je tá daň za to…
Jej dom.....aj ked nie mozno na katastri...ale moralne ...pravdepodobne nema kde ist....nema financie aby isla byvat inde ,je starsia...ona je pán....nemôžeš sa stazovat. ONa bude vzdy komentovat situacie, dieťa....je vo svojom domacom prostredi.....ma pocit ze sa moze vyjadrit......hranice nikdy nebude respektovat.......Nájdite si byvanie...tak predídete konfliktom
Všetky diskusie o bývaní so svokrou sú tie isté. Ako cez kopirák. Odíď. Bez muža a s deťmi. Ono to nemá zmysel,utrapis sa. Ak manžel chce zabojovať o vaše manželstvo,pôjde s Vami
Ale mas odvahu brat dve deti, kde idu rychlo auta tak, ze jedno ma tatrovku a druhe mas v trojkolke :D. Nedivim sa, ze maju pocit, ze Ta treba kontrolovat, ked maju strach, co zase vymyslis. Na druhu stranu, ani nic rozumne nevymyslis, ked si z nich v neustalom strese.. treba sa osamostatnit
Nechce odist ? Ozaj? Naco ste si teda robili druhe dieta ?
Ocividne si moc frustrovaná od svokry a vychovu deti nezvládaš, dieta ti nikdy nesmie začať uchodit, a ano capla by som mu aj ja na zadok, dietaxma vediet co smie a nie, ocividne mas este male deti a ty si sama este mladá, niekedy je dobre si nechat poradit aj od starsich , ak to sama nezvládaš 🤔🤔 hlavné je nebyvat so svokrou .. a to byvate u nej ? Ci ona u vás ?
@dadka1997 tak byvame dome po otcovi ma dom muz takze je jeho dom , ,, ani prve nebolo planovane Ni druhe bolo všetko nahle rozhodnutie,,, rok a 2roky maju mne sa zastavil rozum ze ona mi zacla vraviet ze som neskoro dala po zadku nemala som ho az tak zbit noo ako taky cirkus nervozna som bola akurat bol on po ruke viem ze som nemala ale zachvat to bol asi,,nechavam si radit ale ona do toho rype niekedy chapem ze jej vadi neporiadok a neviem co ,,ale povedat ze jej vadia veci pre deti co maju na von len od piesku kuse sa mi nechcelo davat ciste by ma z toho siblo,,na chodbe podotykam nie hodené polozene mi zacala hovoriť ze si to mam ulozit veci a odlozit...ona je taky tym vsetko sama,,co sa jej nelubi nepovie sama spravi nie raz sme sa škaredo pohádali
@dankanka tak ano uznam bola to moja chyba ale tak to velmi chcel som myslela ze bude ma počúvať
@nelca0510 tak nejaky cas ostanem u mamky s deťmi som zvedavá co sa vyrieši
@ninusa221 no kym som neporodila bola normalna
@pribinak isla som mamke tak ze som mu oznamila ze idem mamke s deťmi najprv mi vravel ze to je utek a ja reku oznamujem tito vies kde som vies prist aj tu hoc kedy a on dobre, ze co to pomôže a ja predtym ked sme sa pohadali tiez na polievke ze som menšiemu zacala varit ona vo velkom no dess je to dlhyy príbeh...a vtedy tiez muz na mna vybuchol ze zbytočne utekam prec to nic nevyrieši no po par dnoch ked som odisla na taciku bol uplne iny
Hlavne sa ukludni. CHlapovi povedz, ze dom nemoze mat dve gazdine. Bud matka sa stihane, alebo nevesta ide z domu. To je proste fakt. Dve zeny riadit domacnost nemozu. Ak to chce pan manzel vyriesit, tak je cas sa odstrihnut od mamicky.
Rovnako ked sa nieco deje, mas si to ukludnit sama a nie ze ti uteka svokra oproti a kybicuje ti do vychovy. A tiez si mas deti strazit sama = a tym padom ich nik nebude capat po rukach (vsak skus capnut po ruke svokre, ci bude s tym ok.. ved detom sa moze :D). Ja osobne keby ma dieta nepocuvalo a leti na tatrovke k ceste a musim druhe dieta odstavit a nahanat ho, hned v tej sekunde by som mu nalozila na rit a tatrovka by neopustila dvor ak by od nervov neskoncila v kontajneri. ANo nemam nervy zo zeleza. Vybavene. Mas dve deti, musis si to zariadit tak aby si oboch vedela obhanat, vyskusala si, nejde to, druhy raz sa nestane :D stane sa nieco ine... podla toho co opisujes sa prilis hadate a malo komunikujete. Mas dve malicke deti tesne po sebe, takze to ze si vynervovana a este musis doma, kde mas mat pokoj, bojovat s dalsou zenou = je uplne jasne ze vybuchnes na hocico a pri vrieskajucom dietati, ked sa ti vali svokra oproti duplom. Veci si treba dohodnut a robit rozdelene, varenie dohodnut, upratovanie dohodnut, kde budu veci dohodnut. Kto co bude robit, kedy. Inak sa s inou zenou neda byvat v jednej domacnosti.
Zbal sa chod k mame, návrat do spoločnej domácnosti ok, ale do bytu či domu
Nie k svokre
Prepáč, ale ty si dosť tiež od veci. Asi ani sama nevieš či chceš, tie tvoje odpovede sú take nevyrovnané
@pribinak ja nechcem aby tam bola len muz ma prosil nech sa porozpravame no mesiac to vydrží a co potom?!
@simca06022011 tak on je v tom ze mozu byt dve zeny ,, no som zvedavá co spraví dam mu cas a ked proste nevyriesi nic a bude to na rovnakej úrovni odchadzam uplne s rozvodom 😬 ked ma nevie pochopiť tak si nevieme nájsť k sebe cestu,,
No ver tomu ze som jej to spravila a muz na to reagoval ukludnilo ta to ked si jej dala po rukach 🫣 strasne malo rozpravame vravim jak som sem dosla byvat bola neustale ticha domácnosť jej nieco vadilo tak to spravila sama ,, uz sme skusali ze si rozdelíme veci no nejak to väčšinou robi hrrr ona lebo ja nemam ako keď napr idem uspat tak ona umyje riad medzi tym alebo skoro je hore navari a potom mi vravela ze mám robiť veci ze vyžehliť a blabla ked deti spia a nie byt na mobile ona chce všetko tip top mi pride , priznam niekedy sa mi ozaj nechce sa prenozem potom ale ked tam je ona nechce sa mi veru skoro nic . ...ked bola Čechách kuse som daco robila uplne iny po cit to bol taky volny
tak samozrejme, ved ste dospeli ludia a zijete pod dozorom maminky. A aj rozhovory su take, strojene. Lebo nemozete sa ani dohadat o nej, ked je vam za zadkom. Tam zase ta svokra nie je to najvacsie zlo, ale syn si musi uvedomit, ze rodinu uz ma novu.
Ty sa musíš pevne rozhodnúť a stat si za svojim. Ak toto neurobíš, tak zmenu nečakaj
Nedočítala som to celé, lebo mi stačilo prečítať prvých pár viet a vedela som už odpoved na toto celé. V prvom rade zbalit celej rodine veci a hľadať si bývanie mimo svokry. To je hneď tá naprimarnejsia rada. Ďalšia je otázka na teba. Aký dôvod rozvodu by to bol, ak by si podala žiadosť? Svorka?… odstahujte sa, uvidis že to bude lepšie
@gabika0825 no on nechce,chce to vyriešiť aby to bolo ako kedysi no uz sa tak neda ako si on mysli
To je aky dom, mate to tam oddelene, ci spolocne vsetko?
V prvom rade sa skus ukludnit, lebo vidno aj na štýle písania, ze si neskutočne vynervena a pracujú emócie.
Bohužiaľ, pri štýle bývania so svokrou, ci hocikým iným v jednom dome je to aj o tom, ze aj tie dotyčne osoby budú mať istý vplyv na deti a áno, aj od nich môžu dostať, ak je to aktuálne potrebné, trest.
Situácia s tatrovkou - tiež by som zrevala a dala na zadok, ak mi dieťa uteká bezhlavo na cestu, a ani by som okom nemihla.
No mne z toho vychádza, ze vy mate aj s mužom problém inde, ako len s bývaním u svokry, uz len podľa toho, ako píšeš sama na začiatku. Tam by som začala, lebo toto všetko sa vám prenáša aj do celkového života.
@jaskolka noo ja som si to nezelalaje to zas ine kedze som jej 3krat to prekusla a 4krat som vybuchla 🫣
@katarinakrizova poriadku? Aj ked si to rodic nezelena no neviem,, 3 krat som to prekusla ale 4krat som vybuchla,, ty to inak beries ako ja,,, ďakujem to iste mi povedala ze sa neviem chovať k deťom takze pohode🫣
@domkakvet spolocne všetko
Zaklad je bývať nie u svokry. Bez toho nežijete manželstvo.....a veci suvisiace