ahojte, nemate nahodou niektora informacie, ako prebieha rozvod pokial je manzel vo vezeni. je tam uz dva roky, este par rokov bude. na rozvod cakam rok a pol, zajtra mam prve pojednavanie, chcela by som aby nas rozviedli hned. mam noveho partnera s ktorym byvam aj s detmi. zaujima ma ci v pripade ze je vo vezeni by to islo na prvom pojednavani. tiez ma zaujima ci tam musi byt pritomny , ci ho tam eskortuju alebo nie... vdaka za kazdu informaciu.
Myslim, ze to nebudu natahovat pokial ty uz mas noveho partnera, zijete spolu v jednej domacnosti a stara sa o deti, plus teda manzel je vo vazeni
Aj ja si myslím, že si vo výhode kvôli tomu, že tvoj muž je vo väzení. Uvidíš ako bude prebiehať prvé pojednávanie ale taktiež si myslím, že vás hneď rozvedú
Vraj sa za eskortu plati a neviem či on bude schopný to zaplatiť aj keď tam pracuje
Rok a pol som čakala na prvé pojednávanie ...
@lubkasimi je to súdne pojednávanie týkajúce sa jeho osoby-či mu povolia osobne sa zúčastniť vo veľkej miery závisí od toho kvôli čomu je väzení, v ktorej nápravnovýchovnej skupine je zaradený, ako sa tam správa. Ak mu to povolia žiadny edkort si neplatí. Ci vás rozvedú na prvom pojednávaní - záleží od toho či sa aj z viazania zaujíma o rodinu-hlavne deti, či sa snaží udržiavať kontakt, či ty v tom nebrániš a pod. I keď je tu obrovská šanca, že áno ak žiješ inde a s niekym iným. Veľmi záleží od toho za co sedí - napr. dlhy, neúmyselne ublíženie a pod....... ak viedol pred tým usporiadaný život-neviem či to súd odklepne hneď. Ak sú to napr. drogy, krádeže, bitky-skrátka recidivista-myslim, že do pol hodiny od pojednávania pôjdeš zo súdu ako rozvedená🙂
Ak odmietne ist tak ho neprivezu a bides to mat odrocene na druhe pojednavanie kde vas rozvedu bez jeho pritomnosti.
rozvedena. ale mal tam svojho advokata aj ked nebol osobne a poslal vyjadrenie kde so vsetkym suhlasi... dakujem za vase reakcie. pekny den
eskortujú a určite rozvedú na prvýkrát