Dievčatá som s manželom 17 rokov syn ma 10 rokov.Chcem sa rozviesť pretože bolo veľa šancí ktoré vydržali tak 3 mesiace a zase bolo všetko spät.Povedala som si už dosť len neviem ako to vysvetliť synovi bojím sa že sa všetko otočí proti mne pretože manžel sa stále hra na pekného a ja som ta zla.Nerozumieme si už dlhé roky a ja neviem ako z tohoto von.
Vysvetliť mu, že jednoducho si už nerozumiete...že sa vyskytnú občas problémy, ktoré sa jednoducho nedokážu vyriešiť a vďaka ktorým spolu neviete fungovať, no aj napriek tomu ostávate jeho rodičmi. Je už 10 ročný...mal by tomu rozumieť...
Hlavne aby ťa nepredbehol niekto iný, to by bolo to najhoršie, tiež by som poradila psychológa poradiť sa ako mu to vysvetliť....pre deti je najdôležitejšie,že ho ľúbite obidvaja a rozvodom sa nič nemení....opatrne, citlivo aby to obdobie čo najlepšie prešiel, držím palce
Čokoľvek povieš synovi.. Povedzte mu to spolu, dvaja.. S mužom.. Nech to počuje od oboch, nie len od teba.
Nehovor mu sama nič, tvoj muž mi môže povedať vo dvojici inú verziu, dôvody a chlapec bude z toho mimo.
Povedať mu to spolu!
Čokoľvek, akokoľvek povieš synovi, ak Ti muž bude chcieť ubližovať prostredníctvom syna, bude to robiť. Viem, o čom hovorím.
Choď sa poradiť k psychológovi je v zlom veku