Rozvod a financie

mijka58
1. júl 2018

Ahojte
Sme v rozvodovom konaní ale neviem ako riešiť financie mame 10mesačnú dceru, trvalý pobyt mame u svokrovcov vcera som sa definitivne odsťahovala ale svokra mi pobrala kopec mojích vecí ako je mixér, žehliacu dosku, nože, chladiaci box do auta a mnoho ďalších malickostí. Ako sa k tomu dostať ? Mám na nu podať tresné oznámenie ? Špini moje meno, vulgárne sa o mne vyjadruje vyhráža sa mi policiou a to jej nič nerobím. Ale z manželom sme pocas manzelstva nadobudli spoločne traktor, auto a motorku ako to mám roešiť ? Mam podat návrh o vyplatenie madobudnutého ?

jatva
1. júl 2018

K tym veciam co ti zobrala sa uz nedostanes. Mne tiez tak ex zobral a viac som to nevidela. Mozes pri rieseni bsm ziadat vyplatenie, ak mas daky doklad, ze ste to kupili bud spolocne alebo ty pred manzelstvom.
Za ohovaranie mozes pozadovat dake odskodne pri sude ak to vies dokazat.

dai
1. júl 2018

@mijka58 zober si pravnika a ries to s nim - toto nevyzera na pekny a jednoduchy rozvod. Je v tvojom zaujme mat na svojej strane niekoho kto sa vyzna a za teba a tvoje prava ( plus prava doetata ) zabojuje... obycajne zapojenie pravnika aj znacne schladi velke pusy opacnej strany...

evickaa35
1. júl 2018

Ahojte prosím veľmi veľmi potrebujem prácu ohľadom osobného bankrotu viete mi niekto pomôcť poslať rozhodnutie súdu schválený osobný bankrot kópiu veľmi pekné ďakujem

tt247
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dai
1. júl 2018

@evickaa35 na ten osobny bankrot je tu cela tema kde si radia ludia - mi to stale vyskakuje na uvodnej stranke - skus tam...

tt247
1. júl 2018

@mijka58 zober si právnika, toto jednoduché nebude a rieši sa to v rámci vyporiadania BSM. Nechápem, aké trestné oznámenia chceš podávať, keď ho ešte v zmysle obsahu znenia tvojej témy nemáte medzi sebou poriešené, a nie je určené, čo sa ako podelí.

evickaa35
1. júl 2018

@dai a kde to mám hľadať vôbec to Neviem nájsť ďakujem

deti95060810
1. júl 2018

@evickaa35 založ si tému a nie sa tu miešaš o niečom úplne inom do cudzej témy...

deti95060810
1. júl 2018

@mijka58 tiež som o nejak= veci prišla....ex mi to odmietol vrátiť...Takže dala som na vysporiadanie BSM a stálo ho to niekoľko násobne viac ako som žiadala...nech sa zadusí hlupák. 😉
na svokru sa kašli, od nej len ďálej....Dúfam že nebývaš na jednej ulici so svojim exom...🙄

evickaa35
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mijka58
autor
1. júl 2018

@deti95060810 ako mam teda postupovať ohľadom vysporiadania BSM ?

cecilia68
1. júl 2018

@mijka58 Treba myslím podať návrh na vysporiadanie BSM na súd. Vygoogli si vzor a podaj na súd.

moonlight1210
1. júl 2018

@evickaa35 co sa fukas. Ty si urobila chybu. Ty si dosla pisat do cudzej temy o sebe. Slusne sa stiahni a inteligentne mlc a daj si do googlu “osobny bankrot modrykonik”, urcite ti nieco nedavne najde. Pouzi hlavu, nie ofucane ego.

juliet86
1. júl 2018

@mijka58 ak mas stale trvale bydlisko u svokry chod si s policajtami po veci ;) najprv ju vyzvi doporucenym listom ak nezareaguje chod s policajtami. vypisy z uctov roky dozadu ak si posielala vacsiu sunu penazi na zaplatenie veci. jo a pravnik

draik
1. júl 2018

@mijka58
Majetok sa vyporiadava po zániku BSM, teda napríklad po rozvode.