Ahojte
Sme v rozvodovom konaní ale neviem ako riešiť financie mame 10mesačnú dceru, trvalý pobyt mame u svokrovcov vcera som sa definitivne odsťahovala ale svokra mi pobrala kopec mojích vecí ako je mixér, žehliacu dosku, nože, chladiaci box do auta a mnoho ďalších malickostí. Ako sa k tomu dostať ? Mám na nu podať tresné oznámenie ? Špini moje meno, vulgárne sa o mne vyjadruje vyhráža sa mi policiou a to jej nič nerobím. Ale z manželom sme pocas manzelstva nadobudli spoločne traktor, auto a motorku ako to mám roešiť ? Mam podat návrh o vyplatenie madobudnutého ?
Ahojte prosím veľmi veľmi potrebujem prácu ohľadom osobného bankrotu viete mi niekto pomôcť poslať rozhodnutie súdu schválený osobný bankrot kópiu veľmi pekné ďakujem
@evickaa35 založ si tému a nie sa tu miešaš o niečom úplne inom do cudzej témy...
@mijka58 tiež som o nejak= veci prišla....ex mi to odmietol vrátiť...Takže dala som na vysporiadanie BSM a stálo ho to niekoľko násobne viac ako som žiadala...nech sa zadusí hlupák. 😉
na svokru sa kašli, od nej len ďálej....Dúfam že nebývaš na jednej ulici so svojim exom...🙄
@deti95060810 ako mam teda postupovať ohľadom vysporiadania BSM ?
@evickaa35 co sa fukas. Ty si urobila chybu. Ty si dosla pisat do cudzej temy o sebe. Slusne sa stiahni a inteligentne mlc a daj si do googlu “osobny bankrot modrykonik”, urcite ti nieco nedavne najde. Pouzi hlavu, nie ofucane ego.
K tym veciam co ti zobrala sa uz nedostanes. Mne tiez tak ex zobral a viac som to nevidela. Mozes pri rieseni bsm ziadat vyplatenie, ak mas daky doklad, ze ste to kupili bud spolocne alebo ty pred manzelstvom.
Za ohovaranie mozes pozadovat dake odskodne pri sude ak to vies dokazat.