Rozvádzam sa, našla som si mladšieho partnera. Rodina sa mi otočila chrbtom

adka14
26. apr 2020

ahojte som tu nova ..ani neviem či chcem radu alebo sa len vyrozpravat...mam 43r rozvádzam sa lebo som si nasla mladšieho partnera o 14 r ..viem poviete si že mi šibe no nikdy som sa necítila táka štastna ako teraz poviete si že mam ružove okuliare no nieje to tým...s priateľom sa poznáme 4 roky čo to už o sebe vieme a neskutočne si rozumieme.A v čom je problém?
Moja rodina sa mi otočila chrbtom ,keď sa prevalilo že som manželovi neverná. V manželstve som zostala citovo prázdna ,manžel je dobrý človek ale ta láska čo medzi nami bola kamsi vyprchala.Poviete si to je normlane. Kym boli deti malé nevnímala som to tak ako teraz keď ma už toľko nepotrebujú majú 15 a 12 r Moja rodina ma odsudzuje že hladím len na seba a nestarám sa o to ako tým že som si nasla iného ubližujem vsetkym okolo. Veľmi sa preto trápim lebo to nieje pravda ,ale aj ja mam pravo na to aby som bola stasna a cítila že na mne niekomu zalezi a dava mi najavo co pre neho znamenám. Partner chce aby sme spolu bývali a mali aj dieťa. A tu nastáva problém bývame u rodičov ktorý sa do vsetkeho starajú .Manžel nemá kam isť a tak bývame v spoločnej domácnosti .Je to dosť narocne .Aj by som sa odstahovla ale nechcem za sebou palit mosty medzi mnou a rodicmni ktorý tým aký postoj ku mne zaujali ma síce zranil no stále su to moji rodičia.Su zo starej skoly ,,zena sa ma prisposobit a byt rada tomu co ma ,co tam po citoch a vzájomnej komunikácii.,,ved ta nebije nefajci co viac by si chcela?Som z toho všetkeho dost psychicky utrapena .A co deti si hovorite ?15r so mnou nehovori z toho co sa mi podarilo z neho dostat je ze mi neodpusti co som urobila...a 12r je jedine co mam je to moje slniecko.Ako to mam vsetko vyriesit tak aby boli ked uz nie vsetci stastny ale aspon aby ma skusili pochopit

pribinak
26. apr 2020

Nemáte kam ísť? Mladý pán čo si Tá chce veľmi zobrať a mat s tebou dieťa býva kde? Pod mostom?

Však ak je to chlap ako sa patrí tak snáď sa o teba postará a nemusíš doživotne sedieť mamke pri sukni

Úprimne? Byt tvojimi rodičmi vyrazim Tá aj s dverami. Nie kvôli mužovi, ale kvôli deťom

deti95060810
26. apr 2020

moc ťa nechápem..., ale prajem ti veľa šťastia , lásky a žiadne sklamanie...😉❤

mata1001
26. apr 2020

Toto si sakra dobre rozmysli, lebo nakoniec ostanes sama a na ulici....Mlady ta vymeni za mladsiu ( samozrejme ze ti to neprajem, ale po case je to viac ako pravdepodobne, hlavne ked s nim nebudes mat dieta) ,tvoje deti dospeju a predpokladam, ze ten starsi bude chciet zit s otcom...a rodicov zas chapem, lebo vidia ten velky vekovy rozdiel...
Ked uz s manzelom nic k sebe necitite a chcete sa rozviest, tak sa rozvedte,ale dories najprv jeden vztah a potom zacni s druhy...

loginexistuje
26. apr 2020

ako si to predsavujes ze k rodicom a detom donesies svojho zajacika a muz odide ? kto ho vyplati za to co sa tam investovalo? ak mas ako sa vravi kozu na papuli tak sa zober aj s mladym a chodte byvat k nemu ci do podnajmu a detim plat vyzivne

nistika
26. apr 2020

čo si na strednej nečitala Ťapákovcov? ak bude 16 ľudí bývať v jednej izbičke, fungovať to nebude!

karelova
26. apr 2020

@adka14 prepac, nemam ani ja pochopenie. Kvôli pobluzneniu si vymenila celú rodinu. Obavam sa, ze po case mlady vymení aj teba a ostaneš sama.

pribinak
26. apr 2020
drozdajkahra
26. apr 2020

Jdu blejt velebnosti... Toto spravila moja matka, lebo sa cítila mladá, nechala 4deti....teraz ma ďalšie dve, má 50 a zajačik si skáče v base lebo ju otlkal

eliska13
26. apr 2020

@adka14 podľa mňa klasická kríza stredného veku deti veľké, s mužom nuda a pri mladom si zažila pocit, že ešte niečo zazijes.Vobec neviem ako si to predstavuješ ďalej?Keď si sa rozhodla tak si teda zbal veci a choď s mladým okúsiť šťastie.To, že už nemusíš otehotnieť v takom veku Ti musí byť jasne, že si deti zradila v najhoršom veku, muža, rodičov...mala by si sa na to pozrieť realne.Či čo čakáš, že muž odíde tvoje deti príjmu partnera, rodičia si s ním dajú kávu a život pôjde ďalej?Nikdy by som do toho nešla si proti všetkým a na tenkom ľade.Ak si nerozumieš s mužom rozved sa, ale deťom nového chlapa by som domov nevodila.A neviem si ani predstaviť, že by vôbec partner chcel prísť do domu tvojich rodicov
Veď si vezmite s priateľom hypo postarajte sa o bývanie, odíď od rodičov deti nech sa rozhodnú kam idú a vy si vytvorte novú rodinu.
Si zamilovaná, poblaznena je medzi Vami veľký vekový rozdiel asi sa stretávate sporadicky vráť sa z kratsej cesty

radkaradix
26. apr 2020

@adka14 nesudim, len napisem skusenost znamej - mala muza a dceru asi tak staru tvoje deti. Odisla od muza za mladsim, asi ako vy dvaja. Ona ostala totalne bez penazi, lebo vsetko vlastnil muz, ale co uz, laska.. zacali byvat v podnajme s tym mladym. Dcera pendlovala medzi rodicmi. Nestastna. Znama otehotnela, par rokov vsetko fajn. A zrazu zo dna na den jej mlady pan oznamil, ze on nepotrebujem mat na krku druhu matku, co ho len sekiruje, on chce zit, uzivat si, nasiel si mladsiu, seberovnu a znama ostala s dvoma detmi nakoniec sama, so zlomenym srdcom a na mizine..

sasa1310
26. apr 2020

12 a 15 ročné deti ťa fakt nepotrebujú? To si len ty myslíš, lebo máš prepnuté v hlave. Nezaujímajú ťa ich potreby. Mám rovnako staré deti a teda ti poviem, potrebujú mamu ešte viac. Preto sa to staršie s tebou nerozpráva. To je tak, keď matka vymení deti za chlapa. Zodpovednosť žiadna. Bývanie u rodičov a hladať milenca, namiesto toho, aby ste sa vschopili, bývali vo svojom. Ty si naivne myslíš, že sa ti to dieťa v 43 podarí? Treba byť trošku aj realistka. Otázne, čo na to potom tvoj zajačik, keď nebude mať vlastné dieťa.

eliska13
26. apr 2020

@adka14 prepáč čítam, že sa už rozvadzas...no tak sa odsťahuj a budeš chodiť k rodičom na navstevu, keď chces iný nový život.Vlastne neviem aku čakáš radu ja som myslela, že ešte len zvažujes rozvod.Deti možno budú chcieť zostať u babky či otca

pribinak
26. apr 2020

Baby ale veď to vôbec nemusí byt o tom či bude alebo nebude s ním mat dieťa. Aj ked máte plánované dieťa v 43 rokoch? No neviem..... Za 5 rokov bude mat ona takmer 50 a on tridsiatnik na ktorého sa budú lepiť baby okolo tridsiatky
Fakt si autorka témy mysli že bude mat chuť ten jej zajac obrábať doma “starú ženu” keď bude mat možnosť mat mladšiu? Nemyslím .....

maminkasisa
26. apr 2020

@adka14 ako si to predstavujes, ze tvoj muz odide, mladeho si nastahujes do domu k rodicom a detom, narodi sa Vam spolocne dieta a budete zit stastne? No asi tazko.....

ledgerka
26. apr 2020

Nepoviem keby si aspon bola zabezpecena aj ty a aj muz a nebyvala by si u rodicov. Ale takto rozvratit vztahy v celej rodine kvoli zajacovi? Keby si si nasla seberovneho a zabezpeceneho, skor by to prekusli. Rodicom a ani detom sa necudujem, myslela by som si ze ti preskocilo. Bud sa spamatas alebo dopadnes velmi zle.

markaterka
26. apr 2020

@adka14 a ty si myslíš, že s týmto mladým ti to vydrží? Náhodou sa vám nepodarí dieťa, a on ho raz bude chcieť, vymení ťa za mladšiu.
Tvoje deti (teda aspoň to staršie) nebudú chcieť byť s tebou. Radšej zostanú s otcom.
A ty chceš, aby ten mladý prišiel bývať k tvojim rodičom? Haha. Však nech sa o teba postará, a choďte spolu niekde bývať. Nie zostať rodičom na krku.

adka14
autor
26. apr 2020

ahojte presne taketo reakcie som cakala ☹ nie v ziadnom pripade nechcem aby sme byvali u rodicov preto riešime byvanie a ano viem ze nemusim otehotniet no priatel tvrdi ze ked nie ze mu to vadit nebude je zmiereny s tym ze by nemal vlasne deti .Ano je to velky vekovy rozdiel no rozumieme si vo vsetkom ...nieje to len pobluznenie ,,,mladsie zeny ho nepritahuju....

markaterka
26. apr 2020

@adka14 mladšie ho nepritahuju, ale za nejaký čas môže ho "pritiahnuť " staršia o 5 rokov, nie 14.

ledgerka
26. apr 2020

@adka14 to hovori teraz. O 5 rokov moze mat uplne iny nazor.

adka14
autor
26. apr 2020

@eliška rada by som sa odstahovala no prave toho sa bojim ze deti so mnou nepojdu a aj ked sa tu vsetkym zda ze mi sibe prave koli nim zostavam

nika3136
26. apr 2020

@adka14
Pozri sa, to, co si urobila je tvoja vec.
Ty s tym budes zit. Ale vcit sa do svojich deti. Cudujes sa im? Chcela by si mamu, akou si ty?
Zahodila si rodinu kvoli "uletu". Aj z toho ta vasen casom vyprcha s rozdielom, ze uz nebudes ty v pozicii, ze si budes hladat cosi ine, ale bude to on. Uprimne lutujem tvojho chlapa. Mozno je to tutko. A mozno je vas vztah naozaj na nic. Ale karma je zdarma bohuzial, ak tvojmu zajacikovi nevadi, ze si zacal s vydatou, aspon vidis, ze nema zabrany. Ale to nemas ani ty.

mircalla
26. apr 2020

@adka14 Tak asi vies ako dopadne. Momentalne si poblaznena, mladsi priatel sa s tebou po case na 100% rozide, si pre neho moc stara, casom bude chciet mat deti a rodinu a tiez sa vek zacne vyrazne prejavovat. Budes mat 50 a on 35. Takze to moze mat jedine zly koniec. Diskusiu som necitala, neperespektivny vztah. Rozbit si rodinu s dobrym chlapom za to urcite nestalo .

karelova
26. apr 2020

@adka14 nemôžeš sa čudovať deťom, že s tebou nechcú odísť. Zradila si ich. Rozbila si svoju rodinu a vymenila ich za 29 ročného zajaca.

mircalla
26. apr 2020

@mata1001 Presne, iny koniec ani nehrozi. Len jasne, ze zdrave uvazovanie je vzdy prebite citmi, tak to v zivote funguje. Ono casom z toho bude skareda zivotna lekcia. Neodsudzujem, len pragmaticky pisem predpokladany koniec

katarinka89
26. apr 2020

@adka14 fuuuu, nikto ti tu neporadi- ja aj mnohé tu odsudzujeme neveru, rozbila si rodinu a zmenila si životy mnohých ľudí aj ich zázemie. To že ťa vymení je viac ako možné a zlý krok je ten, že už teraz on sám nevie zaobstarať bývanie pre vás .....29 ročný ,,chlap,, je podľa mňa ešte nevyzrety ....česť výnimkám. Ten tvoj nieje samostatný a to je vec ktorá ti začne vadiť, narazí koša na kameň a myslím, že ešte budeš prosiť o odpustenie tých, ktorým si ublížila. A tvojim dcéram sa necudujem- rozbila si im rodinu a dala krásny príklad do budúcna ako sa stavať k manželskému zväzku

janickacrazy
26. apr 2020

@adka14 ved sa s deťmi porozprávaj, či by teda s tebou chceli odísť, ten starší určite nebude chcieť, možno ten mladší áno a tiež keby ste sa rozviedli s manželom, on akože ostane bývať u tvojich rodičov? to asi nie, či?

adka14
autor
26. apr 2020

@janickacrazy mas pravdu ten starsi nie a mladsi sa nevie rozhodnut je to velmi tazke ...manzel nema zatail kam ist takze pravdepodobne ano ..

markaterka
26. apr 2020

@adka14 ale toho staršieho na par rokov určite stratíš.

adka14
autor
26. apr 2020

partner je samostany a vie sa o seba postarat nie je to mamickin maznacik sice nema vlastne byvanie no pracuje na tom aby mal

adka14
autor
26. apr 2020

@markaterka ano a to ma velmi desi ja si uvedomujem ze to nebolo spravne co som urobila ze som to cele pokazila sama a sama to musim aj napravit