Rozumiete si so švagrovcami?

3. nov 2021

Máte švagrinne? Svagrov? Ja osobne si nemám s nimi čo povedať. Nikdy ma to nejak netrápilo,len tak premýšľam..Maju svoje zvyky žitia.
Vždy všetko išlo cez manžela aj keď sa pýtali namna alebo ohľadom deti .. nepýtali sa ma na môj názor 🙈😃
Som jediná nevesta a cítim že som nezapadla ..a možno je to tým že som jediná

zabina27
3. nov 2021

tiez si nemam co povedat s muzovym bratom a jeho zenou, byvaju dalej, nevolame si, ked tak len bratia. neviem, nejako ma to netrapi, len kvoli synovcovi by som mala radsej lepsie vztahy, ale to sa zo strany svagrinej utlo hned niekde v zaciatkoch, nas od maleho odstavila a ja som bohuzial typ, co sa nepcha niekde, kde nie je zaujem...
s bratom a jeho zenou je to ok, aj ked tiez si nejako nevolame, ale pokecame, ked sa stretneme. oni este deti nemaju.
ja celkovo nie som typ na "telefonovanie len tak", proste to neviem, osobne ked uz, tak sa porozpravam, ale volat "ako sa mas, co robis", to nie, cize tie vztahy nie su nejako udrziavane

petamich
3. nov 2021

mam jedneho svagra, najlepsi kamosi nebudeme, s jeho partnerkou vychadzam vyborne, s exmanzelkou som si nemala co povedat 🤷‍♀️ holt nie vzdy si privydame/zenime spriaznene duse, vychadzame spolu korektne, aj na dovolenku ideme, moc nepokecame ale radsej hrame spolocenske hry, pozrieme si film atd. takze asi take normalne vztahy

katkaseiner
3. nov 2021

jeden svagor zije v HU, len velmi malo si mam s nimi co povedat... nemam ani jeho alebo svagrinej telefonne cislo...naco? Navstevujeme sa velmi malinko.
Druha svagrina sa so s muzom rozviedli, jeho sme nevideli uz par rokov, s nou drzime kontakt na dialku lebo tiez zije v HU.
Ja som sa aj tesila ze budem mat svagrov a svagrine, kedze som jedinacik.... ale akosi som vytriezvela...
Na dovolenke sme zatial neboli ani s jednymi, a ani by sme nesli. Raz tie 2 rodiny svagrovcov boli spolu (mali sme ist aj my ale to sme mali uzavierku a nechceli ani za nic pochopit ze nam to proste nevyhovuje ten datum). Tolko im stacilo, viac spolu nepojdu... a ani my s ani jednymi...
Nam ale skor vyhovuje dovolenka vo stvorici, pretoze mame svoje tempo (netvrdim ze rychle alebo pomale, ale svoje) a sami rozhodujeme co chceme zazit, kam ist, kde postat a podobne.

jazernica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
3009
3. nov 2021

Môj muž má 5 súrodencov, ale 2x do roka si s s jednou švagrinou a švagrom zavoláme, ale ináč neudržujeme žiadne vzťahy. Z ich strany nezáujem, tak načo.

lylyjana
3. nov 2021

Ani nie...so svagrom uplne v pohode, lebo sa pozname uz dlho, no a svagrina...ja sa snazim, lebo byvame blizko, casto ju volam von ked ideme aj s malym, ale nikdy nema casu, no sama nikdy nezavola, ze fajn, dnes uz mam cas. Ona odpovie ked sa opytam, ale sama sa nic neopyta. Je to silene a cas straveny s nou ma vycerpava. Vkuse pozna vsetky znacky, od oblecenia po doplnky v domacnosti, vsetko musi byt tip top, pohrda dost vela vecami a mame odlisny nazor hadam na vsetko. Bolo mi povedane, ze ona vraj je len taky samotar, ze ona nas ma inak rada... tazko mi to uverit

ivkazba
3. nov 2021

So ženami mojich bratov máme veľmi dobré vzťahy, pravidelne sa stretávame u našich. Pomimo toho si píšeme alebo zavoláme si. S partnerovým bratom a jeho ženou detto. V podstate sú to pre nás z jednej aj druhej strany najlepší kamaráti.

poslednepogo
3. nov 2021

Detto

vikinka128
3. nov 2021

Mám 2 švagriné.. a sú úplne ako z iného sveta. Jedna má 19 a je vydatá - miluje poučovať okolie ohľadom vzťahov, sexuality a fungovania vzťahov 🙈 a druha ma 27, je pod papučou svojho manžela, nerobí nič sama všetko musí odsúhlasiť manžel, nemôže sa obliekať sama, obuť, nemôže sa maľovať, nechať vlasy nárast. Môže byť len s deťmi doma, kojiť vkuse a variť.. tak teda… treba niečo dodať? 😅 manžel je zhrozený..

cacianka
3. nov 2021

Nie.
S ex som nepoznala nikoho, mal 2 bratov a videla som ich iba raz. Jeden sa pri návšteve sťal pod stôl,druhého som videla až po úmrtí exa.
Môj terajší partner má sestru, má rodinu ale od začiatku sa nás - mňa stránili.lebo majú malé deti a bla bla.. stretávali sme sa u svokrovcov, nie často.
Sestra úplne, svagor mal aspoň chvíľkové pokusy, ale neskôr začali blbé poznámky, prebehla pár x výmena názorov. Ale pred 10r.mali hnusný výstup na partnera, fakt hnusný a bezdôvodný, čo sa týkalo aj mňa. Ešte aj to sme časom prežili, ale potom bol znova amok, ani netuším prečo, tak skončili naše vzťahy.
Partner im odpustil, mäkká povaha, ale vo mne sa ozvala dôstojnosť a nie, nechcem ich v živote. Chlap oslavoval guľatiny teraz svokra, tak ok, akceptovala som, ale nič viac.

fkata
3. nov 2021

Ja mám švagrinú v zahraničí a rozumieme si, hoci nám vadí diaľka. Sme takmer každý deň v kontakte, buď messanger, alebo Skype.
Ja som jedináčik, takže z mojej strany nemám nikoho takého.

evica17
3. nov 2021

S muzovym bratom a jeho zenou si vobec nerozumiem, a su dost vyuzivacny, ale ked sme my potrebovali pomoct tak mali trapne vyhovorky, a ani sa nehanbili evidentne klamat.
S muzovou sestrou a jej muzom je to fajn, az na to ze sa nevidame casto, a ja su odomna starsi o dost, tak az tak si toho nemame co povedat.

didi2102
3. nov 2021

Ja mám 4svagrov,jeden ma doslova neznáša od kedy som chodila s mužom ,už 15r, myslím že to bude žiarlivosťou,moji svagrovia su stari mládenci,nemáme si čo povedať nakoľko my máme deti,vzťahy riešime iné veci a oni riešia len seba,manžel ich má rád,vždy na nich mysli či majú sviatok alebo len tak,oni si na manžela aninespomenu, nie tona naše dve malé deti a ja ? Neexistujem😄 keď sme usvokrovcov zdvorilo sa ich pýtam ako sa majú čo nové,oni nás nič čo uz

kkovacovak
3. nov 2021

So švagrom a jeho ženou sa stretávame ale že by sme sa zbožňovali sa nedá povedať. Majú iný životný štýl, iné hodnoty a veľmi zvláštny vzťah. Nie sme ani na podobnej intelektuálnej úrovni. Aspoň teda so švagrinou určite nie. Keby nie sme rodina tak sa určite s nimi nekamarátim. Debaty vedieme len na bežné témy o deťoch atď. V podstate sa akceptujeme

makova333
3. nov 2021

Mam svagrinky a mam ich rada ako vlastne sestry 🙂

deti95060810
3. nov 2021

ojojoj ja mám pomerne veľa švagrovcov a švagriné... mm je z veĺa detí . Ale je to Ok. Síce nevyhľadávam ich ale keď k nám prídu na návštevu tak to sa veľmi snažím .... ale v podstate ich ľúbim...švagriné ani švagrov pred manželom NEOHOVáRAM. Beriem ich takých akí sú...
aj keď moju švagrinú najst. brata asi neprekoná NIKTO - moja naj. kámoška hoc náš vekový rozdiel je 10 r.

blancheporte
3. nov 2021

Mam 2 svagriny,stare dievky,najkrajsie,najmudrejsie,vsade boli a vsetko videli!Nemusim nic viac pisat,ze?🤮

santoro383
3. nov 2021

Mam skveleho svagra sme ako bratia môžem sa na neho skoro vo všetkom obrátiť keď mám neaky problém.