Rozprávajú sa s vami muž? Po práci. Pripadne keď ma voľno. Ja už som na prášky. Bud spí alebo je na mobile. Sém tam aby sa nepovedalo do mesiaca navarí a uprace riad. Ale ja už mám dosť domácnosť ,deti. Kde mam nájsť vzpruhu. Takto žiť nechcem. To ma 35r
Môj niekedy rozpráva toľko,že ho musím poprosiť,aby bol ticho.
Ano povie mi každý deň že bolo dobre 🤭. Niekedy aj že nič nové 🤭.
Ano rozpravaju..ale nie tak ze doma sa zvali na gauc pred telku a kecame..najlepsie sa porozoravame v posteli pred spanim, pripadne v restauracii pri jedle alebo na prechadzke.
Je tvoj muz vobec ochotny ta pocuvat?
Častokrát sme spolu a rozprávame sa veľa...rada sa mu motám okolo zadku, niekedy aj zavadziam keď niečo robí,ale som rada pri ňom... spolu pestujeme pivónie, sme vonku celé dni a je to veľmi prospešné pre náš vzťah
Však začni Ty rozhovor, ale normálnou témou, ktorá ho hneď v úvode nebude demotivovať
Však začni rozhovor Ty, ale vyber pútavú a nie nudnú, či provokačnú tému.
Rozprávame sa tak bežne a priebežne. Nie vyslovene, že si sadneme aby sme sa rozprávali.. sú dni, kedy sa rozprávame menej, sú večery, kedy príde/me z práce a len prehodíme pár slov. Ale tak to sme my a nám to takto vyhovuje ...
Aj si mu to povedala? My sa rozpravame s muzom casto..pride z prace tak o robote, co nove, posrandujeme..neviem si ani predstavit bez takej komunikacie fungovat..a to moj muz je introvert v spolocnosti ale pri mne sa akosi naucil ze rozpravat sa musime 🙂
Odkedy som na materskej tak nemam kamaratky ale muza 😀 rozpravame sa vo vsetkom a vzdy ked pride z prace plus povacsine unas vari tiez manzel
Však nadhoď zaujímavú tému Ty a najmä takú, ktorá ho osloví a zaujme a nie vyprovokuje Ťa ignorovať.
No ani môj moc nie, ale skôr preto že je introvertnej povahy, a je dosť unavený z práce a stavby. Keď ide aj čosi vybavovať, nakupovať tiež ide radšej sám i keď by som aj ja rada
Moja kolegyna ma takeho muza, ona keby sa ho nieco neopyta tak on je stale ticho. To je taka povaha.
Samortejme ze ano.
Ale vieme byt ticho aj cely vecer. V praci sme spolu, takze o robote ani tuk doma.
Deti velke. Ked sme mali 35 male deti riesili sme kopu veci okolo deti domu zahrady.
Dnes som ja vela s kamoskami on s kamosmi, chodime na dovolenky aj spolu dvaja, spolu s kamosmi aj na babske ci panske vyjazdy. Tento vikend ide lyzovat mne sa nechce tak ide s kamosom.
Ja mam free👍
A kedysi to bolo inak? Alebo zrazu vam to začalo chýbať? Áno, my sa s mužom rozprávame stále, sme spolu 9r a aj tak sa nám ústa nezastavia, či popri varení, starostlivosti o dieťa. Nie raz sa nám stalo že sme zabudli v aute odbočiť, lebo sme tak zažratí do nejakej diskusie 🙈
samozrejme, že sa môj muž so mnou rozpráva, nebral si len gazdinú a milenku, ale človeka, ktorého názory ho zaujímajú. Toho tvojho ako človek zjavne veľmi nezaujímaš, snaž sa to zmeniť, komunikácia je jedným zo základov vzťahu. Ale nedá mi neopýtať sa: pred svadbou ste sa rozprávali? Ak nie, prečo si si ho zobrala? Ak áno, kedy a prečo ste prestali? Z toho vychádzaj pri snahe o nápravu
Ano, rozprava.
ano, rozpravame sa a aj sa zasmejeme. travime spolu kopec volneho casu, chodime sa aj prejst, alebo sa ideme "flakat" do mesta.
Áno, bavíme sa stále o všetkom...aj keď nie sme spolu tak si napíšeme, zavoláme aj keď nič neriešime... len tak...
Ano. Vela. Pracujeme z domu, kym su deti v skolke sme sami dvaja v dome. Rozpravame sa o vsetkom, kazdy den ideme na prechadzku, zbehneme cez prestavku von na kavu. A to moj manzel je introvert. Ale to chce cas, trpezlivost a drinu na vztahu. Sme spolu 16r, presli sme si roznymi fazami, krizami, parovou terapiou. Teraz si uzivame to, ze sme to nevzdali a bojovali o vztah. U mna zohral vela pocit, ze mozem od neho kedykolvek odist. Som samostatna, zarabam nadpriemerne a som schopna postarat sa o deti tak, aby im nic nechybalo. Napriek tomu zostavam s manzelom, lebo ho mam rada. Staram sa o seba, sportujem, mam svoje konicky. Som od neho nezavisla. A to on citi. Preto vie, ze ak chce byt so mnou, musi sa snazit aj on, musi o mna trochu bojovat.
Môj väčšinou rozpráva o tom čo ho zaujíma... Takže nevyžiadane počúvam jeho technické blaboly o kadecom... Ale už to neriešim, ani nevnimam. Nechápe že ma to nezaujíma ani tomu nerozumiem 🤣
Na mobile je iba ak mu niekto volá alebo ak odpisuje na firemný mail, inak mobil nechytí do ruky. Spí v noci ako ja. Okrem varenia normálne prispieva starostlivosťou o domácnosť, keďže domácnosť patrí obom, nie len mne a som jeho žena, nie gazdiná, aby som všetko doma robila iba ja. A rozprávame sa veľa a každý deň. Obaja máme cez 40. A ako nájsť vzpruhu? No buď mu vysvetliť v rozhovore, že takto žiť nechceš a urobíte nejaký kompromis. Ak nie je ochotný, tak buď odíď alebo ži takto, keďže sama si si vybrala takéhoto muža.
my spolu chodíme ešte aj počas pracovneho dna na obed a doma sa beztak nevieme dorozprávať 😀 stále sa máme o čom 🙂 takmer vôbec nie je na mobile, iba ak niečo súrne.
musí to byť pre Teba nepríjemné... skusila si sa s ním o tom rozprávať ? že ti to nie je príjemné a mohol by ten telefon odložit ? to je tak egoistický prístup ten tvoj.. mrzí ma to
Ano, veľa. V podstate nekvakoceme len keď spíme. Tiez sa už pomaly 20 rokov nevieme dorozpravat.
asi si si zle vybrala... alebo to tak nebolo vzdy? pre mna je moj muz aj najlepsi kamos, este aj ked sedi o par poschodi nizsie, tak si zvykneme pisat maily.ale niekedy je dolezite aj vediet mlcat a pritom nemat pocit, ze je trapne ticho
No môj priateľ príde po týždňovke domov a tiež ticho ani sa nerozpráva somnou ani večer iba keď dačo chce
Ano. Cez den pomenej. Jedine,ze je oddychnuty. Inac vecer mame cas pre seba.
My sa rozprávame s mužom veľmi veľa a o všetkom možnom. Aj keď sme boli spolu doma denno denne cca 2roky tak vždy sme si mali čo povedať. Aj keď idem večer s malým do postele a zaspí , tak si s mužom zvykneme písať lebo vždy nás niečo napadne 😃 Som za to vďačná