Zvlastna otazka 🙂 tak ide mi o to,ze som asi uz totalne mimo alebo co 😀 stale rozmyslam,co a ako do buducnosti,nemam deti,muza...bola som viac krat mimo slovenska,bolo aj dobre aj horsie,pracovala a teda aj pracujem na slovensku,kupila som si byt,praca celkom fajn...a tu je problem 😀 po urcitej dobe rozmyslam nad inou pracou (velmi tak chcem ist) ale je velmi tazko sa tam dostat, alebo ci odist zas niekde,chcem si urobit pedagogicke minimum, vlastne chcem byt aj sem,ale laka ma aj zahranicie
Nechcela by si investovať do denníka?
Nudíš sa a preto takto vymýšľaš. Nájdi si koníčky, maj mimo pracovné aktivity každý deň, ži.
Ani ja nerozumiem tvojej otazke, riesit muza a deti alebo pracu?
A teraz akože čo? tak choď tam, kam chceš. veď nemáš deti ani muža, ani nevieš, akú obrovskú výhodu máš v tomto smere tým pádom. ja kým som nemala dieťa, tak som nemala problém. v utorok som sa dohodla na ukončení PP a v stredu som nastúpila inde (obrazne povedané, ale šlo väčšinou o max. 2-týždňovú lehotu na ukončenie práce). môžeš si robiť čo len chceš. mne v danom čase ani nenapadlo ísť na internet a riešiť také chujoviny. a žila som sama, mala som obdobie, že ani partner nebol, nič. a boli to krásne časy 😀 😀 tak nerieš a ži. zaobstaraj si korytnačku, psa alebo papagája, nebude ti smutno. alebo čítaj, behávaj, turistikuj, vyšívaj alebo neviem čo. nechápem, čo ťa trápi....??? a keď ti chýba chlap alebo dieťa, tak choď na zoznamky, niečo z toho sa pritrafí určite.
Ak ty nevies, co chces, my asi nebudeme tiez vediet.
Kolko mas rokov, v akej oblasti pracujes, aka je ta praca, ktora sa ti paci?
Ak pojdes znova do zahranicia posunie ta to niekam? Budes tam pracovat vo “svojom odbore”, alebo v niecom, co budes moct pripadne vyuzit v pripadnom navrate na Slovensko?
Ak na SVK pracujes v korporate tak vela ludi, co poznam po roku/dvoch premysla nad zmenou.
Ide vsak o to co ty chces do buducna.
Tak podla mňa, keď nemáš ani muža ani deti, tak skúšaj, striedaj prace. Nemáš záväzky, tak môžeš skúšať v živote všetko co chceš.
Záleží aj na tom, koľko už máš rokov, do takých 27 rokov je aj dobre spoznávať aj zahraničie, ale neskôr by bolo lepšie zostať žiť na Slovensku, nájsť si prácu, ktorá zaujíma a zdokonaľovať sa v jednom odbore.
Asi si nenasla nic coby ta nejako naplnalo a preto sa stale hladas, ono mne velmi pomohlo, ked som si zapisovala, co som chcela, po com mi srdce pistalo a castokrat sa veci vykrystalizovali same.
A zas uz nechcem striedat pracu kazdy rok,len vzdy po urcitu case chcem zasa nieco ine,rozmyslam zas aj nad inym mesto vramci svk (hodinka cesty)...vlastne nerozumiem ani svojej otazke,ale pripadam si sama sebe,ze vlastne neviem co chcem....ale ked nieco chcem idem strasne za tym,mam to ..a po case chcem uz nieco ine.