Ahojte mam 22 rokov a som strašne rozmaznana, nič mi nieje dobre z ničím nesom spokojná chcem aby sa celý svet točil len okolo mňa, nechcem ani pracovať ale aby sa rodiča o mňa starali.. . Už mi to začína aj vadiť ale vôbec to neviem zmeniť
Zaujímavé že to sama na sebe vidíš a aj tak s tým nič nerobíš 🤔 .... Je to kruté že ti to napíšem ale uvedom si že rodičia tu večne nebudú a raz ostaneš na všetko sama ....teda pokiaľ si nenarazis nejakého muža ktorý sa o teba bude starať ale na to sa tiež nespoliehaj ....čiže radšej sa dokop k tomu aby si sa o seba dokázala postarať ako potom keď budeš donútená .... Veľa šťastia
Smer psychiater... pravdepodobne máš nejakú narcistiskuporuchu... niečo ako premiér
Misa, to si ty? 😂
Držím palce tvojmu mužovi. Inak ako keby si písala o mojom bývalom, akurát ten má 32, nepracuje a ešte mu to nezačalo vadiť.
no dievca, caka ta urcite stastny zivot
Čo si rodičia vychovali to majú 😛
Ja sama neviem čo s tým robiť, už som sa pokúšala aj zmeniť ale nejde to proste neviem vyjsť z komfortnej zóny a začať sa starať sama o seba, keď aj skúšam niejaku prácu tak vydržím tam par dni a poviem si ze to robiť nebudem.. A radšej nechám rodičov nech sa starajú o mňa
Niesi rozmaznana si len strašne tupá 🙄😏
Joj naši by mi toto netolerovali.. Hneď po škole to bolo robiť nech zo mňa nie je darebák, aj to obdobie kým som si hľadala prácu som každý deň počúvala kedy začnem niečo robiť, že mám zatiaľ brigádovať.. Ako keby nevedeli že to nie je zo dňa na deň nájsť si normálnu robotu.. A to som tam už ani nebývala ale žila vo svojom..
Sorry viem že sa tu sťažujem ale na čo riešili z čoho žijem keď som bola hneď samostatná a nič ich to nestálo waaaaaaa, ani som u nich nežila už
Tu maju problem tvoji rodicia a pokial ta neposlu do prdele a nenechaju ta padnut na hubu samu tak to budes vyuzivat - si proste vychcana. Mozno estenajdes nejakeho bohateho sponzora co ta v tom bude podporovat cely zivot 😂
Ak je toto pravdivý príspevok, tak podľa mňa je super že si to vieš priznať.. naozaj nechápem prečo ľudia majú potrebu urážať ostatných ak sa s nejakou negativnou vlastnostou zveria..
Keď si uvedomujes že niečo nie je v poriadku v tvojom správaní tak je to prvá cesta k zmene.. najlepšie je sa osamostatnit a prestať sa spoliehať na ostatných.. zrejme všetci boli 22r dokonalí ako to už na modrom koníku býva.. ako sa vraví, papier (net) znese..
Ja som bola v 20tke hodena do vody, mama mi nečakane zomrela mesiac po maturite (mám 5r strednú) a ja som sa odrazu musela naučiť žiť.. mesiac som chodila do prvej práce kde ma vyuzivali za malé peniaze.. skúsenosťami som postupne získavala sebadôveru a učila sa ako hospodáriť.. nečakaj na facku od osudu ako som dostala ja, skús si uvedomiť že už si dospela a musíš začať žiť.. skús začať vidieť v samostatnosti výhody ktoré pri rodičoch nemáš..
Mne sa najviac páčil pocit hrdosti že to zvládam sama, (no teda aby som bola úprimná - podržali má moji súrodenci v kritických situáciách)
Ešte si asi nedostala facku od života!
Hmmm podivna sebakritika. Mna by skor zaujimalo, co ta k tomuto vylevu prinutilo, resp aky pribeh za tym stoji
Si lenivaaaaaa
Skôr mám pocit, že sa s tým chváliš 😂
No to máš blbé moja zlata.... Takato povaha ako máš ty sa bud zavesí na bohatého muža ktorý ju ale časom opustí pretože zisti ze ma vedľa seba lenivu zlatokopku, alebo skončíš s bruchom od nejakého taktiež tebe podobnému lenivemu... Takže moja rada tebe spamätá sa keď študuješ studuj a brigaduj keď nemáš prácu nájdi si, šetrí peniaze bud nezavisla.... A podla mňa aj tak nič neurobíš a ďalej sa budeš prizivovat na rodičoch, čakať kým ti mamka v sobotu uprace izbu 😉Dovi, Stará dievka🤟
Neboj sa, Boris ťa zaopatrí... Len mu musíš o sebe dať vedieť tým správnym spôsobom... 😉
Roky čo stratiš v mladosti už nikdy nedoženieš smer vysoka škola a nejaka kariera.Teraz sa o teba potrhaju, všelijaké stáže, ponuky na postup.Ako 50r bez praxe a školy ti nikto nič núkať nebude.Už nebudeš tolko vladat pracovat ako v mladost Radšej teraz robit a potom oddychovat ako naopak
Vieš, takéto pocity sú časté, aj ja som ich mala. Vtip je v tom tie pocity prekonať. A inak to nepôjde ako tak, že zatneš zuby. Tiež som kedysi vzala prvú prácu, ktorá sa črtala a držala som sa tam ako kliešť, hoci som mala skončenú VŠ a toto bola práca, kde nebolo treba ani maturitu.
Ale pamätám si pocit hrdosti, že som si našla prácu sama.
A otvorili sa mi možnosti, získala som pracovne návyky. Pôjde to, uvidíš
Hlavne myslí na to, že ľudí bez praxe tam bude iste viac a všetko sa dá naučiť.
Moja prvá nadriadná mi stále opakovala, že všetko sa dá opraviť 😊
Mne to príde milé sa takto priznať 😄😄😄
Gratulujem
daj si facku a riadnu
Nuda😂