Rozišli sme sa a nedá pokoj

smesami
13. jún 2013

zistila som ze ma partner podvadzal tak sme sa rozisli ,,mame spolu dve deti ....stale za nami dolieza a neda pokoj nevie pochopit ze uz ho nechcem po tom vsetkom co porobil.Musela som odist po tajomky inak bi vyvadzal ako besny..ale pritom ked som si citala sms co pisal tej krasavice jeho"princezna" tak chcel aby som vypadla ze mu to je jedno ale ze malych miluje.Nechapem to jeho spravanie...ako ho donutim aby dal pokoj???raz sme sa tiez rozisly bola som od neho mesiac ale to boly ine okolnosti neklapalo nam to a vtedy mi bol v kostole odprisahat ze sa zmeni no a po roku je to tu zas, ale uz s tim ze ma princeznu..povedal ze si snou pisal iba tyzden a s toho sa stretli iba raz neverim tomu vraj spolu nemali este nic.ale keby ste citali ti sms neviem co bi mu vobec niekto uveril..deti mame jeden 3roky druhe 5mesiacov.chceme zacat zit a mat svaty pokoj

juliana77
14. jún 2013

@smesami Partner ťa podvádzal, lebo deti zrejme pre neho nie sú žiadny záväzok. Tak keď bude doliezať, čo ty nechceš, ako píšeš, tak mu to skús povedať ešte raz a zrozumiteľnejšie, že keď sa on bol stretnúť s princeznou, tak ty si zohrievala mliečko pre deti a keby ste ich nemali, tak možno by si tiež sedela niakemu princovi na koni a spýtaj sa ho ako by sa mu to páčilo. 🙂 😉

janicka11
14. jún 2013

ked snim nechces byt a on to nechape,tak mu to skus vysvetlit este raz!tak aby to pochopil a dal vam pokoj..

kveta
14. jún 2013

@smesami Napis mu, ze si sa s nim rozisla definitivne a potom uz nereaguj na nic z jeho strany. Casom ho to omrzi ked neuvidi ziadnu reakciu.

maca_p
14. jún 2013

@juliana77 aj zenati muzi podvadzaju. ani pre nich nie je manzelstvo a deti dostatocny zaväzok?

@smesami nezmeni sa.

bodka13
14. jún 2013

@smesami teba by obťažovať nemal- skúste si to vysvetliť...ale máte spolu deti a tie má právo vidieť, v tom mu nezabrániš 😉 ....takže ja by som sa snažila dostať situáciu do nejakých normálnych medzí,aby ste boli všetci spokojní 😉

juliana77
14. jún 2013

@maca_p Možno som len chcela naznačiť, že by bolo dobré keby sa niektorí správali ako ľudia a nie ako cicavce vždy pripravené na párenie........

Napokon v každej téme sa v podstate preberá to isté, len pod iným názvom.

petula8
6. júl 2013

pokiaľ ťa podvádzal dobre si urobila , že si odišla, je to lepšie hlavne pre deti. To, že dolieza za tebou to si musíte doriešiť a stanoviť si presné pravidlá kedy si bude brávať deti a podobne. Myslím si, že postupom času aj na deti zabudne a ani teba otravovať tiež nebude. držím palce 🙂

mamavera
7. júl 2013

@smesami súhlasím s kvetou, povedz mu, že jeho aktivita smerom k tebe je zbytočná, ty svoje rozhodnutie nezmeníš. Ďalej pomôže len ignorácia....zažila som 😝 😝 😝 , ešte po takmer siedmych rokoch mi prišla od neho SMS....choré. Minulý rok ma pozýval na kávu, napriek tomu, že vie, že mám päť rokov vzťah....to nie je láska, to je urazená hrdosť 😠

mgrezova
26. aug 2013

Dobry deň, s priatelom sme sa rozisli pred 2 tyzdnami. Boli sme spolu 14 mesiacov. Ma 18 a ja 19 rokov. Povedal mi v ten den ze ma nemiluje,chce aby sme boli kamarati a potom uvidime co dalej. Tie 2 tyzdne sme kazdy den v kontakte ,ozve sa prvy, lenze vzdy ked sa ho opytam co dalej povie ze chce byt sam. V stredu sme sa stretli na disco,snazila som sa ho ignorovat ale on bol stale so mnou,daval mi pusu,zaujimal sa o mna,hovoril ze som krasna. Nakoniec som u neho prespala a dlho sme sa rozpravali a povedal mi ze mu na mne zalezi a nechce ma stratit ale ze chce byt chvilku sam. Na druhy den poobede sa mi ozval a pisali sme si sms az do vecera. Ja uz neviem co s nim mam robit. Mam zacat ignorovat,aby si uvedomil co chce alebo bojovat o neho lebo ho milujem. Vzdy ked sa ho opytam ci ma lubi povie neviem alebo je ticho. Pomozte dakujem. Prajem pekny den.

sherynkamalinka
26. aug 2013

@mgrezova no co ti povedat..chce byt sam ale bez sexu ostat nechce...takze ta vyuzil a vyuzivat bude ked dostane chut po telesnom kontakte, cakaj telefonat.. byt tebou, prerusila by som vsetky kontakty pokial nechces byt takto vy{zne}uzivana

renata5
26. aug 2013

takych este bude ajajajaj

mata128
26. aug 2013

@mgrezova suhlasim s @sherynkamalinka ...ked potrebuje sex,cislo na teba ma a inak v bezny den nepotrebuje,aby si ho "obtazovala"...od takeho rychlo ruky prec...

eeffka
26. aug 2013

@mgrezova vola sa to isty pich, zvaz ci to chces alebo nie a podla toho sa zariad.

lili_mia
26. aug 2013

@mamavera iná ho nechce, tak sa ozýva tam, kde to pozná 🙂
@mgrezova ešte je mladý, nevie čo chce .. síce to nevie ani starý cap, čo chce 😀 😀 😀 chce byť sám, ale zároveň potrebuje niečo na mojkanie, ked to na neho príde - hovorí sa tomu aj napr. jednorázový sex na toaletách na diskotéke .... rázne mu povedz, aby ti dal pokoj a už na neho nereaguj .. možno bude vhodné, aby si na cca polrok zmenila zvyky .. iný podnik, iná diskotéka, iné aktivity ako si mávala, iné miesta na prechádzky .. aby ťa nenašiel .. zároveň, a som si istá, že sa to stane, zistíš, že ti je bez neho lepšie
zažila som to s chlapom po 30tke ... či si prídem pozrieť film a zrazu, že mu nefunguje pulzmeter a už som bola bez trička a omotával to okolo mňa .. samozrejme, že sme aj odčítali stav pulzu po sexe 😀 😀 😀 tvoja situácia s ním nemá budúcnosť

mamavera
26. aug 2013

@mgrezova poslúchni radu starej vraždy 😀 😀 😀 😀 , ktorej je nad slnko jasnejšie na čo ťa ten tĺk potrebuje. A začni diktovať podmienky ty - keď ťa bude znovu namotávať, povedz mu, že momentálne chceš byť sama, ale keď zacítiš náhlu potrebu sexu a dokonca s ním, tak sa mu ozveš. Zbytočne s ním strácaš čas. Ste síce ešte mladí, nepotrebujete hneď uzatvárať vzťah na celý život, ale partner na jeden večer tiež nie je žiadne terno....Muž, ktorý o teba skutočne stojí, ti nikdy nepovie, že chce byť sám, ale sa bude usilovať byť s tebou stále a za každú cenu. Želám ti takého, tohoto pošli do čerta, chcel byť sám, s radosťou mu to umožni.