Proím vás stretli ste sa niektora s tym,ze muz ma dve dcery s 2 zenami,jednu zboznuje,kupuje jej,dal by jej vsetko a druhu da sa povedat akoby neznasal,len po nej krici,nic jej nekupi,nazyva ju debilom....co robit v takej situacii?
nie je to náhodou tak, že jednu s tých žien miluje a druhú nie? asi to prenáša aj na deti, čo je síce hrozné, ale asi s tým veľa neurobíš, ty si jedna z nich alebo?
Ty s takym clovekom zijes? To nazyva tvoju dceru debilom? Napisala si malo, ale ak by to bolo tak, pterusila by som s tym muzom vsetky kontakty a ako sa sprava k druhej dcere by ma nezaujimalo, na co aj?
Odpoveď na otázku čo robiť v takej situácii sa odvíja od toho,ktoré z tých detí s ním máš ty..Ak to,ktorému nadáva do debilov,tak koľko má to dieťa rokov? Žije to dieťa s otcom?Lebo ak nie,tak predpokladám,že skôr či neskôr príde ten čas,kedy toto dieťa odmietne sa s otcom ďalej stretávať a bude to pre to dieťa to najlepšie..Podľa mňa radšej žiadny otec ako takýto,čo sa k vlastnému dieťaťu tak správa..
Ak je to tvoj terajší priateľ rozid sa s ním. Toto nápoveda veľa o človeku
Stretla som sa s rôznymi pokryvenymi charaktermi.
Chlap ktorý povie o svojom dieťati že je debil je sám debil
@sunny8 nie nie sme uz spolu nechal ma este tehotnu
@tenerifka uz je to ex
@janickacrazy ano matka tej druhej tej ktoru nema rad
@ciusinka malinka ma 3 a pol,nezijeme spolu iba sa s malou stretava
@ciusinka napriklad dnes ich vzal obe na zmrzku a bolo to ocividne,ze jednu zboznuje a druha akoby bola cudzia
@daganov nezijeme spolu,iba sa stretava s malinkou
Asi by bolo lepsie stopnut stretavanie?? Co myslite?
@janickacrazy ano stale miluje byvalu zenu to je pravda
ale uz ste obe bývalé,a mojmu dietatu by to povedal 1x a viac by si ju nebral,ak moeni robit rozdiely,deti su všímave ,zapamataju si to,ale nadavat do debilov to by bolo posledne co by povedal
@79viktoria79 ved prave mna to velmi urazilo a nahnevalo a aj to ze porovnava 7 rocne dieta s 3 rocnym a povie,ze je debil len za to ze sa nesprava ako starsia
Je to reakcia na nespracovanie vasho rozchodu.......ak ste si nerozumeli....rozisli sa ....tak prirodzene to dava dokopy s vasou dcerkou....
džentlmen a inteligent to asi nebol nikdy...
Nerieš to 🙂 je to ex ale očividne to nie je "otec" .. ver že takto je to správne nejaký zmysel to má. Aj môj ex robí rozdiely staršia je miláčik a mladšej meno donedávna nevedel nevadí .. som rada
No radšej by som fakt stopla stretávanie, žiadne dieťa také správanie od nikoho, tobôž nie od otca nepotrebuje.. drž sa..
Ja by som nejakým spôsobom obmedzila styk otca s dieťaťom. Veď dieťa tým musí veľmi trpieť. Deti to cítia keď ich niekto nemá rád alebo ich nechce.
velmi jasne rucne strucne by som mu to vysvetlila
@pieksamaki ano ale on nechal mna nie ja jeho
@sunny8 vsak on tiez nevie ani datum narodenia....
@laguna28 ved prave mala s nim ani nechce byt sama,preto sa stretavaju za mojej pritomnosti,niekedy sa snazi byt mily,ale ked sa stane,ze ma obe deti naraz tak tu prvu stale objims a boskava a nasa akoby bola cudzia
Otec roka! čo nazve svoje dieťa debilom 🤦🏻♀️ Asi by som mu pohrozila zákazom stretávania sa s dieťaťom. To sú rany ktoré si dieťa ponesie rovnako, akoby boli fyzické 😕
naco je dobre taketo nasilne neuprimne stretavanie? inac preco ta opustil? teraz ma dakoho?
@lija22 nema nikoho teraz...opustil ma,lebo vraj necitil to co by mal,nezalubil sa take bolo jeho vysvetlenie
Zijete spolu, alebo je to ex?