Rozdelenie kamarátov po rozvode

blue_eyes
21. máj 2014

Baby máte skúsenosti , že sa po Vám po rozvode rozdelili kamaráti? Lebo ako si tak všímam, tak nám aj hej, aj keď s ex vychádzame ukážkovo, dá sa povedať že sme najlepší kamaráti. No čo kamaráti /poniektorí - česť výnimkám/ stvárajú je na smiech.....Jeden aj sliny v hube závidí, druhá by mala najradšej aj moje diagnózy....a ďalšia mi závidí že bývam na tom sídlisku kde chcela bývať ona....do idem do kolien od smiechu 😀 a xy ďalších príbehov.....Niekedy som to riešila, ale teraz sa fakt len smejem....lebo nič iné ma nenapadá 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sissy27
21. máj 2014

@blue_eyes ja len toľko - kamaráti by sa k tebe nikdy takto nezachovali... ja osobne si vyberám, koho nazvem kamarátom a mám po starostiach v tomto smere... a nehovor, že už to neriešiš, lebo potrebovala si kvôli tomu založiť diskusiu, takže očividne ti to jedno nie je 🙂 (to nemyslím v zlom, ale zas až tak na smiech ti to nie je ako sa tváriš)

blue_eyes
autor
21. máj 2014

@sissy27 no nie sú to kamaráti......bola som v omyle že sú...ale dnes mi to už prišlo smiešne, že aj také malichernosti závidia....je to poučenie do života samozrejme 🙂 a ten smiech tam je...lebo...mi to príde smiešne fakt....že takto niekto rozmýšľa 🙂

kveta
21. máj 2014

@blue_eyes Tusim Ta trumfnem. Ked som oznamila mojej vydatej kamaratke, ze sa rozvadzam, lebo mojho bohateho manzela klofla mlada zlatokopka, vydata kamaratka sa strasne nastvala. Lebo ho a jeho peniaze neklofla ona sama. 😀

Ale inak mne ostali vsetci kamarati az na jedneho podnikatela a exmanzel si nasiel novy okruh znamych.

blue_eyes
autor
21. máj 2014

@kveta hezky 😀

kaktusik007
22. máj 2014

@kveta a ty si neponukla svojho nadejneho ex ako prveho kamaratkam???? teda - mas sa co do buducnosti este ucit.... 😀 😀 😀 😀

kveta
22. máj 2014

@kaktusik007 Nie. Ty ano??? 😀

klincek
22. máj 2014

@blue_eyes to mas dobre, ze sa uz dokazes zasmiat..ja sa stale neviem preniest cez to, ze osoba, ktora sa nazyva kamaratkou, sa niekedy sprava presne opacne. vies, akoze vsetko v pohodke, a zrazu ta osoli tak, ze nevies, co si mas mysliet. takze ked pridem do fazy, ze sa zasmejem, bude to uz dobre. a asi na tom musim este dost popracovat.

@kveta tak to je kamoska ako sa patri 😝 ..teda asi uz len bola 😉

Inak viete si predstavit konanie "o rozvod manzelstva, upravu prav s povinnosti k maloletym detom na cas po rozvode a upravu vztahov k spolocnym priatelom po rozvode"? 😀 sudcu by porazilo! kazdeho jedneho..

klincek
22. máj 2014

jaj, zabudla som poznamenat, ze u mna to sice s rozvodom nesuvisi, zatial som vydata (a tvrdim, ze stastne 😅 ). ale neprajnikov ma clovek okolo seba aj tak..

kaktusik007
22. máj 2014

@kveta je to psychopat a bez penazi... to by uz len bolo terno