Ahojte zeny-maminy co bolo pre vas dovodom rozist/rozviest sa s muzom s ktorym ste uz mali dieta/deti? Kamaratka sa mi zdoverila s istymi vecami a ja nechapem dokedy chce este ostavat pri takom cloveku ale nechcem ju ani zatazovat mojimi otazkami a nazorom o tom ze by mala odist aj s detmi od neho aj ked maju spolocne zavazky. Co vas prinutilo odist? Kam ste to az nechali zajst kym sa vam otvorili oci? Poznam aj ludi co takto pretrpeli cely zivot s otrasnym chlapom a bola by som nerada keby to bol jej pripad je to uzasna, mlada, dobra zena.
@andaluzia12 no tak toto je extrem a ano je to dovod na rozvod nie preto ze zije s muzom ale preto ze ju podvadza, ma noveho partnera a ju zjavne uz nechce
Znamej ex bol gemblér, dobrý dôvod na rozvod ?
Ešte po rozvode bola vyhlásená že rozbila rodinu
Niektore sa nechaju otlkat a nerozvedu sa. Tam to nie je len o tom co je uz na rozvod ale ci ma na to zena aj "gule", respektive ci vobec ma kam ist s detmi, lebo vacsina je takych ze maju holu rit a preto zotrvavaju v manzelstve lebo nemaju na vyber. Mozno je to pripad aj tvojej kamosky, ze by aj chcela rozvod ale nema kam ist tak v manzelstve zotrva.
@0kristina0 praveze ma kam ist aj podporu v rodine ma preto to nechapem
Každá sme iná a každá má svoju hrdosť inde… veľakrát si tu prečítame nejaký príbeh a povieme si “ja by som tam už nebola” ale niekedy je ľahko súdiť iného, keď nenosíš jeho topánky.
Pre mna je dôvod na rozvod akékoľvek psychické a fyzické týranie a potom ešte také tie životné situácie (pre niekoho by to vôbec nemusel byt dôvod) - nevera, závislosti, dlhy/pôžičky bez vedomia druhého manžela a pod.
A možno je silne submisívna ,tak že jej to podvedome vyhovuje .
Dôvody sú rôzne, alkohol, nevera, gambling, násilie. No niektoré ženy dokážu tolerovať všeličo, len aby neostali samé. Niektoré nemajú kam ísť, alebo proste sa boja, že už zostanú samé s deťmi. Nie je to jednoduché. Každá má tie svoje hranice inde.
@bruno1 mne to skor pripada tak ze nechce prijat ten fakt ze sa to k lepsiemu nezmeni a ze maju deti a zavazky a mala by sa ta ,,rodina" rozpadnut... chcela by som jej pomoct ale asi ani nemam ako
Ja mám v okolí mladú pani ktorá má 2 deti, chalana takmer v tínedžerskom veku a dievčatko vo škôlke. Pred 2 rokmi od nej odišiel manžel a žije s iným mužom. Nie sú len spolubývajúci, sú partneri!!! Nerozviedli sa, ona stále čaká že manžel dostane rozum a vráti sa k nim!! Je toto dôvod na rozvod?