Ahojte,je mi ťažko,tak som sa chcela vyzalovat. Mala som vzťah s rozvedenym mužom, 5 rokov. Nikam sa to neposuvalo, nebývali sme spolu, nepredstavil ma rodičom. Tak som sa ho vcera spytala, či to tak bude aj v ďalší rok a on mi bez zaváhania povedal,že nechce s nikým žiť, že mu to tak vyhovuje. Tak som povedala,ze mne už ďalej nie ,že je mi trápne, ako mame nedvihne telefón keď je u mňa a ona mu volá, lebo nechce odpovedať na otazku,kde je,alebo neotvorí dvere svojej dcére, keď som uňho a ona k nemu zájde zo školy....Všade som ho blokla, nedokážem tak ďalej žiť. Mali ste niekto takýto vztah/nevztah? Dokázali by ste takto fungovať?
Nevedela by som takto fungovať. Dobre si spravila a prajem ti do nového roka veľa síl a budem držať prsty aby si si našla niekoho pre koho budeš tá najúžasnejšia žena.
Gratulujem.
Lepšie si ani nemohla urobiť.
Lepsi krok si do noveho roku ani nemohla urobit 🙏🏻❤️
Nedokázala, menej divný vzťah-nevzťah som zarazila do roka. Aj to bolo neskoro. Dobre si spravila, želám ti nech je nový rok lepší.
Toto si vydrzala 5 rokov? Ale lepsie neskor ani nikdy, gratulujem
Ak je vobec rozvedeny😏Kazdopadne najlepsie rozhodnutie,gratulujem a stastny vyber partnera buduci rok.
Skoda tych rokov, je lepsie si toto vyjasnit co najskor. Ak chces posun vo vztahu a nevyhovovalo by ti dalej takto fungovat, tak len rozchod pripada do uvahy. V tomto vztahu si bola naozaj nikto ☹
Gratulujem,dobre si urobila.Pekny rok 2024, určite príde niekto lepší
Otec roka
Klobúk dole,že si to 5 rokov vydržala. No nemyslel to s tebou vážne. Príde iný.....
Ked sa to neposuvalo a jemu to tak vyhovovalo, niet uz co riesit, dobre si spravila.
Moja mama mala pred dochodkom podobneho typka a ked prisla do dochodku, tiez to s nim ukoncila, lebo sa to nepohlo za roky ani o milimeter. Ked sa s nim pred casom nahodou stretla, on ostal na rovnakej urovni ako bol a jedine co jej povedal bolo, ze na neho to bolo vtedy moc rychle, ze on by potreboval viac casu - tiez boli spolu cca 5 rokov, nez to ukoncila. Takze takito chlapi su radi vo svojom pohodli a zenu potrebuju iba ked na nu maju naladu, inak im je na obtiaz.
Urobila si to najlepšie,čo si mohla, jediné,čo môžeš ľutovať je to,že si s takým debilom stratila 5 rokov..Máš aspoň ponaučenie,že v budúcom vzťahu si treba napríklad otázku spoločného bývania v budúcnosti vyriešiť hneď na začiatku - myslím to tak,či má muž záujem v budúcnosti posunúť ten vzťah aj na túto úroveň..Ja som si raz písala s jedným rozvedeným mužom a on mi narovinu napísal,že nemá záujem sa ešte niekedy oženiť a ani so ženou bývať..Toto je pre mňa konečná,akože bez svadby by som prežila,ale nevidím význam vo vzťahu,ktorý by nemal smerovať aspoň k spoločnému bývaniu..Nemám už 20,aby mi stačilo sa s niekým občas stretnúť,zbehnúť na výlet,užiť si a každý pôjde k sebe domov..Takže s tým mužom to skončilo,ešte sa to ani nezačalo..A takisto s tými rodičmi,ak by ma chlap povedzme rok nepredstavil rodičom,tak by som neverila tomu,že to so mnou myslí vážne..Poučila si sa,hlavu hore a ideš ďalej 🙂
Preboha. Nedvihnut mobil kvoli cielenemu klamstvu este dobre, hoci fakt divne. Ale neotvorit niekomu dvere, este k tomu vlastnemu dietatu, to uz je uplne chrapunstvo. To by som sa asi dvihla a odisla. Nic proti tebe.. dobre si spravila, ze si to ukoncila.
👏 Bravó. Konečne. Obetovala si tomu vzťahu 5 rokov... Hlavu hore, váž si samu seba, hor sa do Nového roka do Nového, lepšieho Ja a života 👍
Ano, akurat som ho poslala do teplých krajín pred 20 minútami, neboj sme dve, 👍 až na to, že my sme to mali oveľa viac komplikovanejšie, hlavu hore, ideme ďalej..
Super si to posunula, naco si tahat problem do noveho roka?
Gratulujem, otvaraj sampanske.. mas dvojity dovod na oslavu 🥳🥂
@tmonika len ty to berieš volako svižnejšie ako autorka 🤣
@karolinakr boli veľmi ťažke chvíle, hadky, a pod. ale keď citi zmena potrebu prestať, že to nemá zmysel žiadny, tak už nemám energiu pokračovať. Trápila som sa veľmi počas toho obdobia s ním, a zmenil sa moj pohľad na neho ako ns muža, iste aj ja mám voči nemu city, ale prevahu má sklamanie, neposunutie vzťahu, a charakter kt. sa ukazuje po pár rokoch.. viac sa trápiť nechcem, dúfam, že to obe a ďalšie ženy zvladneme na výború a vykročime správnym smerom na začiatku roka.
@tmonika ono radosť a spokojnosť vystriedava smútok, bolesť, samota. Tiež sa nechcel viazať?
Pokojne mi napis internu spravu, mozeme pokecat 😊, viazať? Také ani nevedel čo znamená, resp. nechcel vedieť..
Ani nič lepšie ste nemohla urobiť...držím palce..
Spravila si dobre, aj ked take veci by som odlozila po sviatkoch.
Dobre si urobila 🤦🏻♀️