Ahojte priateľ mi povedal že nie som jeho rovnocenný partner, tým mal na myslí že mám 4 detí a on 1 ako aj to že som rozvedená a on nieje atď...Ako mám tomu chápať?Nieje rovnocennosť to že sa obaja zhodneme na viacero veciach a že si rozumieme?S priateľom sme si od začiatku odkomunikovali že budeme len kamoši z výhodami lenže 🙄 ja som s ním otehotnela a neviem čo teraz keďže zisťujem že to nevyzerá že by som bola preňho tou pravou aj keď je o 14 mladší odo mňa.. Čo sa týka sexu tak sme si dávali pozor a aj on a nechápem ako som potom otehotnela keď používal kondóm 😓
Nuž nedávali ste si pozor so sopliakom
Tak rovnocennost partnerov sa neznaci len rovnakými názormi... On ta mal ako bokovku, dúfam ze jeho žena na to príde a kopne ho do. Prdelr, a ty keď máš 4 deti a ďalšie si nechcela keďže tvrdis ze šlo len o sex si sa mala teiz chránit à ne spoliehať da len na neho.
Teraz sa musíš zariadiť podľa seba keďže on dáva ruky od tehotenstva preč...
Z toho co pises, mam pocit, ze priatel alebo nazvime to spravne - kamos s vyhodami, nechce pokracovat vo vztahu s tebou ale nema "to srdce" ta tehotnu opustit a poslat do kelu a je dost mozne, ze bude sa snazit vytvarat vo vztahu napatie, dusno aby ty sama si sa zbalila.
Dovodom nie je pocet deti, ani to ze si rozvedena (on ma tiez dieta, a je teda slusne zenaty? 😀) ale to, ze si mala byt teda byt len "kamoska s vyhodami", a to robia ludia vtedy, ked nechcu mat vazny vztah, toho druheho milovat, starat sa o neho, byt s nim v dobrom a zlom... no jednoducho uz sa mu nehodis
Inak nechapem, ze zena so 4 detmi nema v zivote na viac, iba byt "kamoska s vyhodami"
@sense On je slobodný a má dieťa v striedavej starostlivosťi , takže viac menej je akoby single.. Pomáha mi aj dosť finančné má 2 izbový byt a ja taktiež tak nechápem aké porovnávanie..Hlavne čo sa týka svadby čítala som mu spraví v mobile a predomnou to hrá že nechce žiaden sobáš a v správach píše že túži byť niekoho muž a nie len stále frajer na chvíľu
To je len hlupa vyhovorka, pretoze logicky co to o tebe vedel, ked ste si spolu zacali nie? Ale kedze ste boli dohodnuti iba na sex. stretkach, tak tehotenstvo do tych podmienok nespada a snazi sa dat ruky prec z vasej sucasnej situacie. O vztahu sa tu neda vobec hovorit.
Takze nie si mu rovnocenny partner, nechce si Ta vziat, daval si pozor, napriek tomu si tehotna. Hmm, zena, mas 4 deti, piate cakas a rozum z Teba kedy vyklepali?
@dskjhfdlkdjhl proste potrebovala som náplasť za bývalého manžela 23 rokov sme boli spolu a opustil má pretože už to tak necítil atď..Po rozvode som mala polročný vzťah a po chvíli som začala tento.. Terajší priateľ mi už v začiatkoch spomenul že cíti a počuje že je len moja náplasť na bývalého muža lenže ja k nemu niečo cítim takže neviem čo mám robiť
Ak tebe hovorí, že svadbu nechce a niekomu inému vypisuje, že túži byť niekoho manžel a nie len frajer, tak ja neviem či ťa treba tresknúť lopatou po hlave aby si pochopila, že on nechce manželstvo S TEBOU. Ešte tipujem, že toto nepísal kamošovi ale nejakej babe 😂Vy nie ste ani frajeri, vy ste len kamoši s výhodami a proste niekde tie gule vyprázdniť potrebuje kým nájde tú, ktorú bude chcieť za manželku.
A teda neviem, od 4 násobnej matky by som čakala, že vie ako sa robia deti a zariadi sa tak, aby piate nebolo len tak s hocikým…
A chalan má pravdu - nie ste rovnocenní, ani vekom, ani pohľadom na budúcnosť, ani v tom aký máte vlastne vzťah.
@sissy27 Písal to nášmu kolegovi v práci to je jeho taká spriaznená duša ktorému sa zo všetkým vie zdôveriť a včera keď som sa ho pýtala či sa neposunieme v našom vzťahu tak mi odpovedal.. Že čo už vie také zažiť so mnou keď už mám všetko zo svojím ex a keď už som si celý život odkrútila s jedným že mu nedokážem dať ani pocit v jedinečnosti v niečom..
Tak si sa ho mala spýtať ako to myslí že nie si rovnocenný partner, deti mate obaja áno každý iný počet ale obaja mate deti, a ci rozvedený so záväzkom alebo slobodný so záväzkom tiež nue ej rozdiel, len v tom ze ty výživné dostávaš a on platí alebo aj nie pri striedavke.
A po manželstve túžiť môže ale nie s tebou....
A on vie, ze mu sliedis v mobile?
5 deti a piate s takymto nevyspelym jedincom🤦
Ak si mala 23 rocny vztah, tak mas asi cez 40 a on ma okolo 26? Od takeho cakas, ze sa preberie zodpovednost o rodinu s 5+1 ludmi? Plus o jedno svoje? Tak toto bude este poriadne zlozite. :(
Asi to nechceš počuť, rodinu možno chce ale s bezdetnou a mladšou. Kamaráti s výhodami v praxi málokedy funguje, pre chlapov je to skôr eufemizmus pre sexuálne služby zdarma.
@katka700 Vieš v čom bude ale problém? Že on by síce aj chcel bezdetnú a mladšiu, ale bezdetné a mladšie ho zjavne nepovažujú za rovnocenného partnera :D
@marseillefan Ani sa im nedivím 😂
No áno, chce byť niekoho manžel ale nie tvoj. Ty s toľkými deťmi nie si pre neho dobra partia. Prečo, vie on a vieš to aj ty, aj keď si to asi nepripúšťa. Nepovedal to na rovinu, zaonacil to do rovnocennost. A rovnocennost nie je, že máte rovnaké názory. Rovnocennost je, že máte rovnaké práva aj povinnosti, rovnaky prístup k spoločným peniazom, rovnomedne rozdelené povinnosti v domácnosti, slobodu v rozhodovaní o svojej osobe, vzájomnú účtu a toleranciu jeden k druhému.
Obidvaja ste v tom vzťahu nejak mimo.
Na to aká si stará už by si mohla mat rozum. Ale na správnom mieste, nie v 🩲
Keby mi niekto povedal, ze nie sme rovnocenni, tak to chapem, ze mu nie som dost dobra.
@zmrzlinka2021 na tú poslednú vetu by som ti odpovedala, že práveže ona dosiahla to, čo hociktorá len tak nedosiahne. Napriek 4om deťom má milenca o 14 rokov mladšieho. V komunite spoluobčanov by jej mohol byť synom😀
Sa divím, že to tu ešte neodznelo, ale tak poviem ja: zožeriem kefu, ak toto nie je vymyslená téma.
Asi si cakala radu a nie kritiku. Vsetko sa da zvladnut, proste to nejako dajte. A pri starosti o tolko deti prestan rozmyslat, ako, co, kedy povedal a ako to myslel. Svoju energiu venuj radsej rodine a detom. Inak ti z toho prepne a jemu tiez sa popri tolkych starostiach sa este dohadovat neustale, kto, co, ako a kedy myslel.
Mne nepríde ok to že si si po rozvode našla hneď niekoho na pol roka a hneď potom ďalšieho teraz čo "ste spolu"...ja na tvojom mieste pri 4 deťoch by som mala celkom iné veci v hlave a nechcela by som žiadneho chlapa vidieť ani z diaľky..... A nie aby videli že mamka má každý polrok iný "VZŤAH".... podľa mňa pozeráš len na seba a si sebecka a absolútne nepozeraš na to ako sa asi cítia tvoje deti..... A nie to ešte o 24 rokov mladšieho si nabaliť na sex lebo sa chces "pomstiť akoby", bývalému.... Jedine osoby ktoré tým čo robíš a ako sa správaš trestaš sú tvoje deti!
Vyzerá, že z výhody sa stala pre neho nevýhoda, a čoskoro budeš matka 5 detí. Sama.
no kamos ti nechcel narovinu povedat ze na neho nemas ..ze si menej nez on .. hold stalo sa mas dalasie dieta s clovekomm co ta nechce,,, rovnocennost nieje len o zmyslani ale aj majetkovych pomeroch , mentalnej kapacity ... na rovnocennost sa da pozriet z viacerych uhlov pohladu ..