Rodinné šťastie

28. máj 2022

Ahojte, pestuje niektorá z vás "rodinné šťastie" ? Tomu môjmu sa akosi nedarí, už neviem čo viac urobiť aby bolo také krásne ako na začiatku. Na akej strane ho prosím máte a ako sa oň staráte? Akým spôsobom a ako často polievate? Máte ho na slnku alebo skôr ďalej od okna? 🤔 Ďakujem za odpoveď.

luccija
28. máj 2022

Ďalej od slnka a polievam zo spodu

marca12
28. máj 2022

Polievaj ho iba do misky. Ja robim tak,ze raz do tyzdna dam do vacsej misky vodu a necham ho tam postat aj pol dna,ono sa napije a mas na tyzden pokoj. Nikdy nelievaj vodu priamo nanho,znicis ho. A ma rado svetlo,ale nesmie byt na priamom slnku. Ja ho mam na stole a ono sa taha za svetlom,tak ho otacam. priebezne. Prve dve rodinne stastia mi odisli,nevedela som pestovat. Az tomuto sa dari,ked som vychytala muchy

autor
28. máj 2022

Žienky ďakujem veľmi pekne, ja som ho mala ďaleko od okna, ale akosi schne a odchádza mi a tak veľmi ho túžim zachrániť. Ja som ho najskôr iba rosila vodou každý deň ale asi nestačilo..potom som poliala od spodu ale zdá sa mi že má málo svetla..teraz som ho skúšala dať priamo na parapetu na východnú stranu, tak uvidím..držte palce🍀skúsim to poliať do tej misky, to sa mi pozdáva

laska86
28. máj 2022

Skus sa spytat v nejakom dobrom zahradnictve..umna v nutri zive kvety nepreziju bohvieco..ale na dvore to hyri krasnymi farbami🤭