Rodinné problémy - na jednej strane je môj manžel, na druhej strane moja rodina

2. mar 2024

Ahojte prišla som sa vám vyžalovať lebo niekedy naozaj neviem čo ďalej. Na jednej strane môj manžel na druhej strane moja rodina . Ja už neviem čo snimi... Robiť sudcu medzi rodinou a manželom už je toho na mňa veľa nezvladam to . Manžel nenávidí moju rodinu a naopak. Navzájom sa osocuju nadávajú si . Mamka mi radí rozviesť sa no ja nechcem ostať s dvomi deťmi sama . Manžel sa strašne od svadby zmenil je arogantný, nechce aby som sa stretával s mojou rodinou nechce tam púšťať deti a taktiež nechce aby chodili oni k nám vraj má len huckaju proti nemu. Skoro vždy sa hádame len kôli mojej rodine niekedy mám pocit že je na nich už alergický. Je ťažké sa snimi nestretávať keď bývame v jednej dedine.

colsami
2. mar 2024

Ak je jediny dovod na rozvod ze nechces ostat s dvomi detmi sama, ked sama uznavas ze muz je arogantny a evidentne nevie co so sebou... Tak riadne zvaz ci s tym clovekom takto chces fungovat dalsich 20 rokov.

Bud dajte dokopy svoj vztah, alebo sa zobud ak je to zle a rodina Ti to hovori uz dlho.
To ze muz s Tvojou rodinou nevychadza nie je primarny problem, ale uz nasledok - asi Vasho ne-vztahu a jeho spravania.

sasa1310
2. mar 2024

V živote by som nežila s niekým, kto mi niečo zakazuje. Teraz sú to rodičia, neskôr kamaráti, a už len dúfať, že pracovať ti nezakáže

alickapusinka
2. mar 2024

S človekom ktorý by nenávidel moju rodinu hádal sa so mnou že starý rodičia nemôžu vidieť vnúčaťa. By bol okamžitý rozvod. Tvoj muž je manipulátor. Ako jedna žena dospela svojprávna môže dopustiť to že muž sa jej zakazuje stretávať s rodičmi. Preboha kto ťa vychoval mama a otec už žiadny iný ak sa pominú nebudú. Tvoj muž je strašný manipulátor. Najprv zakazuje rodinu, potom kamarátky, potom TI zakáže chodiť do roboty. Potom ho budeš musieť každý deň obúvať obliekať potom mu dávať žrať ako prepáč tvoj muž čím skôr vyhľadať psychiatra a sa da vyšetriť tým je to pre neho lepšie. Takého debila tu nádheru dobrosrdečného si kde našla dúfam že si hľadala aspoň 10 rokov pokiaľ si ho našla vybrať deťom za otca to si mala kde oči . Každý normálny človek ktorý ma rad svojich rodičov ich navštevuje. Už len píšeš a ak si predstavím že by mi diktovalo také čudo-judo také nič že nemôžem sa stretávať s rodičmi .Bleskovo by bol rozvod. Dobre TI radi tvoja mama aby si sa s nim rozviedla. Ten človek čo TI dá do života vidia blbá deti aký je primitív prepáč ale normálny psychický v poriadku človek nepovie a nezakazuje svojím deťom a žene navštevovať jej rodičov a deťom babku a dedka. Ako by Ti bolo keby TY si nevidela svoje vnúčatá. Tvoj muž je obyčajný šibnutý manipulátor. S chorým jedincom čo by mi zakazoval vidieť mojich vlastných rodičov a robil by mi zo života peklo by som kopla do zadku. Myslíš si že zdraví človek psychický zakazuje žene sa stretávať s rodičmi zabudni .Rozved sa čím skôr tým lepšie čo si myslíš čo deti vidia syn môže byť v dospelosti taký. Neverím jedno že tvoja mama hoci ťa nepoznám TI radi zle mamy svojím deťom nikdy nechcú zlé.

viestta
2. mar 2024

Ty naozaj chces nechat deti vyrastat pri cloveku, ktory tebe aj im zakazuje stretavat sa s tvojimi rodicmi? Ty uz nemas ziadnu sebauctu, ty by si s nim ostala aj keby na tebe drevo kalal, ale mas zodpovednost za deti a tie nachas vyrastat pri arogantnom cloveku. A neverim, ze je iba arogantny, tam toho bude viac ako to. Vsak?
Ked ti napisem, ze zijes s clovekom, ktory dokaze neznasa tvojich rodicov lebo ti hovoria pravdu o nom je len polovica pravdy. Ty zijes s manipulatorom a uz ta ma dobre spracovanu, lebo uz mas vycitky z toho, ze sa s nimi stratavas napriek zakazu...

betulinka1
2. mar 2024

Musis povedat co sa stalo ak chce pocut aj realne nazory. Lebo len tak sa to nestalo, ze sa zobudil a povedal si, ze teraz budem zly na jej rodinu.

samimami777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
2. mar 2024

Stretavaj sa s rodinou a detmi bez neho s tym, ze jemu vysvetli, ze ked pojdes ku rodine a budu ta huckat, tak ich hned stopnes a jeho sa zastanes.

tykat
2. mar 2024

Zakladna otazka... preco sa navzajom nenavidia? A dalsia...dozvedeli sme sa co chce tvoja mama, co chce tvoj muz a otazka co chces ty?

katkami123
2. mar 2024

A čím mu tak veľmi ukrivdili, napíš konkrétne situácie.

mikadooo
2. mar 2024

Ja úplne z tých pár riadkov neviem, čo sa u vás odohráva, ale tak zamysli sa teda, ako sa asi cíti aj manžel po vašich návštevách u starých rodičov... Lebo tu pokojne môžu byť tými manipulátormi aj starí rodičia. Ako by vyzeral váš vzťah s mužom, keby ste bývali trebárs 500km od starých rodičov? Bolo by to lepšie? Alebo od neho utekáš k rodičom sa vyplakať? Yahoo usúdiť z tvojho príspevku, či je naozaj on zlý chlap, alebo si naočkovaná od rodičov, prepáč. Možno by stačila manželská poradňa, aby si sa na celú vec pozrela aj očami svojho chlapa. (Napríklad keď príde jeho dieťa od babky a povie mu "oco ty si zlý a mama sa s tebou rozvedie", alebo nejakú podobnú perlu , ktorú počula od babky).

miadi
5. mar 2024

Neznie mi z toho ze ty si neutralna ako svajciarsko. Je mozne ze si to robis sama .. stazujes sa mame na muza a jeho arogantne chovanie? = tak ti radi rozvod .. ked sa hadate s muzom vravis mu aky mà nanho nazor mama ?robis tlmocnika medzi nimi? Alebo si nadavaju priamo do tvare ked sa vidia ? Ci Len tebe jeden druhemu za chrbtom? Lebo ty vsetko vykecas jednej aj druhej strane a tak je samozrejme ze sa nemaju radi ? Ako je tvoj muz inak arogantny? Ved to by ste sa nemali hadat len koli rodine ale koli jeho chovaniu voci tebe. Na druhej strane nebude vas vztah s muzom super Inak by si sa nanho nestazovala. Alebo sa k tebe chova ako k handre aj pred tvojou rodinou a oni ti len vravia co vidia a ty to nevidis ? Urcite nie je ok zakazovat aby deti chodili k dedkovcom ci ty k rodicom. Vyriesit to Musis ty s manzelom. Napravit znicene vztahy alebo ukoncit nefunkcne.