Rodinné problémy

5. aug 2021

Ahojte ženy neodsudzuje ma chcem sa len vyrozpravat poprípade počuť či máte takú skúsenosť sme mladá 3členna rodinka . Mám priateľa sme spolu 6 rok za jeho mladí si zobral veľký úver a kúpil byt s tým že sa naň budú skladať z mamou opak boll pravdou ako vždy neplatila ani cent ani len nájom . Potom sa zobrali odysli do sveta a in ostal na všetky problémy sám . Byt za bral okamžite exekútor a bol tam veľký dlch splátkový kalendár sa dal urobyt na 700€ čo je celi jeho plat . Volala som takým pravniķom a oni poradili jediné vydržať rok a potom osobný bankrot . Celi mesiac budeme mať len 300 eur a ja neviem čo robyt.

annamalaga
5. aug 2021

Nuž tu len najst najlacnejší podnájom a ty čo najrýchlejšie do prace , aby ste mali dva príjmy. A už viac si nepožičiavať. Sorry ale to som nevidela, aby sa dospelý syn musel sklasať na splátky so svojou mamou napoly. To chybu urobil , že to bral.

autor
5. aug 2021

@annamalaga áno bol dospelí ale mal len 18 a žiadny rozum chcel pomôcť rodičom a takto to dopadlo

nika3136
5. aug 2021

Tvoja rodina nemoze pomoct so strazenim dietata? Ze by si si aj ty skusila nieco najst na prechodne obdobie, kym on vyhlasi bankrot? Kde byvate?

autor
5. aug 2021

@nika3136 bývame z mojimi rodicmy ale každý sme zvlášť na všetko sa skladáme ale aj tak pomáhajú už dosť . Nejde to lebo všetci pracujú . Teraz nám ju super lebo ma prácu aj brigádu lenže to má len v lete

annamalaga
5. aug 2021

Musíš dať dieťa do jaslí a ty do prace. Inak to nevidím žiaľ.

malva123
9. aug 2021

Akasi somarina..18 rocny a uver? A dom zobral exekutor...hadam banka a drazba...alebo uver poskytla nebankovka?..Samozrejme..bankrot...najlepsie uz nic neplatit a byt happy..ako som vydrbal so vsetkymi...ten dnesny svet je hroza.