Ahojte ženy neodsudzuje ma chcem sa len vyrozpravat poprípade počuť či máte takú skúsenosť sme mladá 3členna rodinka . Mám priateľa sme spolu 6 rok za jeho mladí si zobral veľký úver a kúpil byt s tým že sa naň budú skladať z mamou opak boll pravdou ako vždy neplatila ani cent ani len nájom . Potom sa zobrali odysli do sveta a in ostal na všetky problémy sám . Byt za bral okamžite exekútor a bol tam veľký dlch splátkový kalendár sa dal urobyt na 700€ čo je celi jeho plat . Volala som takým pravniķom a oni poradili jediné vydržať rok a potom osobný bankrot . Celi mesiac budeme mať len 300 eur a ja neviem čo robyt.
@annamalaga áno bol dospelí ale mal len 18 a žiadny rozum chcel pomôcť rodičom a takto to dopadlo
Tvoja rodina nemoze pomoct so strazenim dietata? Ze by si si aj ty skusila nieco najst na prechodne obdobie, kym on vyhlasi bankrot? Kde byvate?
@nika3136 bývame z mojimi rodicmy ale každý sme zvlášť na všetko sa skladáme ale aj tak pomáhajú už dosť . Nejde to lebo všetci pracujú . Teraz nám ju super lebo ma prácu aj brigádu lenže to má len v lete
Musíš dať dieťa do jaslí a ty do prace. Inak to nevidím žiaľ.
Akasi somarina..18 rocny a uver? A dom zobral exekutor...hadam banka a drazba...alebo uver poskytla nebankovka?..Samozrejme..bankrot...najlepsie uz nic neplatit a byt happy..ako som vydrbal so vsetkymi...ten dnesny svet je hroza.
Nuž tu len najst najlacnejší podnájom a ty čo najrýchlejšie do prace , aby ste mali dva príjmy. A už viac si nepožičiavať. Sorry ale to som nevidela, aby sa dospelý syn musel sklasať na splátky so svojou mamou napoly. To chybu urobil , že to bral.