Rodinné podceňovanie

9. máj 2022

Ahojte baby aj vy sa zúčastňujete na rodinných oslavách kde vás vedia len podceňovať? Keď už majú v sebe hladinu alkoholu? Napríklad mňa a ešte podaktorích si vedia vždy podať kvôli mojím vzťahom že či som stále nevyzreta atď..S ex som bola 9 r., máme spolu 15 ročného syna (Alkohol mu bol presnejší ako ostatné vecí atď.) Po ňom som mala krátkodobé vzťahy a momentálne mám priateľa (čoskoro už manžela) s ktorým mám dieťa a s ktorým sme šli na maminu oslavu,a jej sestry si ma tam začali podávať že môžem ruky k Bohu spínať akého mám teraz chlapa pretože tí predošlý boli alkoholik, zlatokop,tyran..Mamina sestra sa do mňa pustila tak som jej povedala že prečo dáva rady do života keď mala len jedného chlapa pri ktorom je doteraz a s týmto som spravila oheň 🔥 na streche že som si otvorila hubu.. Priateľ môj má 4 detí z predošlého manželstva ,3 dospelé a 1-15 r.. Vychádzame spolu super a aj z jeho deťmi a stále má ohovárajú že nežijem na úrovni , že len chodím od chlapa k chlapovi atď ... Potrebovala som to len dostať zo seba

makova333
9. máj 2022

A ako sa zachovala mama ked sa do teba pustili?

pribinak
9. máj 2022

Načo si dovolila aby to zašlo až takto ďaleko. Hneď ako milá tetuška začala riešiť tvoje súkromie, si sa mala dvihnúť, poďakovať za pozvanie a behom minuty byt preč.

Dala by si jej jasne hranicu o com debatuješ a o com nie

Tvoj priateľ čo?

autor
9. máj 2022

@pribinak Môj priateľ sa bavil a mamca taktiež a toto mi začali rozprávať až keď už oslava končila... Vôbec nenavštevujem maminych súrodencov a ani oni mňa..Za to si vedia každého člena v našej rodine podať ktoremu vzťah na prvý krát nevyšiel či je to sesternica, bratranec ..

luccija
9. máj 2022

Nechaj tetusku sa vyrozprávať veď ľudia v istom veku žijú len klebetami.A veď mala pravdu nie?že teraz môžeš byť spokojná, lebo ti predtým boli ...

eeffka
9. máj 2022

a teraz bez emocii, bolo nieco nepravdy na tom zo ti tetka splechla do tvare? boli to: alkoholik, zlatokop,tyran... ? lebo ak ano stacilo povedat, hej som stastna ze ho mam.

viestta
9. máj 2022

Našťastie mam normálnych príbuzných, toto nezazivam.

lyci
9. máj 2022

mne to pride skor ako konstatovanie, nie podcenovanie

1natasa1
9. máj 2022

No čo ja viem, tak ak ti prekážalo čo vraveli, si sa mala nejako nie že obhájiť, ale povedať čo si myslíš, prípadne ich stopnúť, že to nie je ich vec a nech sa nestarajú.

jahodka8
9. máj 2022

Nemysli na to a neber to tak. Iba Ti závidia, že si mala viac mužov ako ony.

marseillefan
9. máj 2022

Tiež si myslím to, čo napísala @eeffka... najlepšia reakcia je tetuške pritakať a povedať niečo v štýle "Máte úplnú pravdu tetuška, moji predchádzajúci partneri boli hrozní a vášmu synovcovi nesiahali ani po členky. Naozaj som veľmi šťastná, že ho mám, že som si konečne našla lásku na celý život. Môžete byť na neho hrdá, je to úžasný človek, dobre ho Vaša sestra vychovala"

sidicek
9. máj 2022

Mne by viac vadilo to ze som s takýmito chlapmi stratila kus života, ako to ze to niekto pri rozhovor zhrnul. Ved ti vlastne pochválili súčasného partnera, tak čo sa fucis? A ten komentár co si dala som nepochopila. Vysmievať sa, ze niekto si hneď prvého manzela dobre vybral a nemusel zažívať to co ty?

elizabet173
9. máj 2022

Zdvihla by som sa so slovami, kludne rozoberajte moj zivot dalej, ja ho poznam, takze to nemusim pocuvat a s usmevom by som odisla z miestnosti

h2
9. máj 2022

@marseillefan To nebola jeho teta, ale jej teta. Predpokladám, ze jeho teta by si to k jej nedovolila a ani autorka k jeho tete.

marseillefan
9. máj 2022

@h2 och bože, ďakujem za upozornenie... tak od vlastnej rodiny som to ani nečakal...

evica17
9. máj 2022

Nechodit na oslavy a mas pokoj. Ib mamu pozret ale na tetky sa vybodnut, vsak ja sa so svojimi tetami ani nestretavam, naco

zmrzlinka2021
9. máj 2022

Ja si tiez nemyslim, ze to bolo podcenovanie, ale obycajne konstatovanie. Mala si manzela alkoholika, potom dalsich x "kratkodobych vztahov, teraz sa ides vydavat za chlapa, co ma doma 4 deti. Jedina rada - neriesit. Bez ohladu, ci budes chodit na oslavy, alebo nie, tie reci budu vzdy a zavisi len od teba, ci ty sama mas tieto veci v sebe vysporiadane alebo nie.

annadan
9. máj 2022

tak ono asi sa každý rád stará do iných, pokiaľ ti to samej vadilo mohla si sa podľa mňa ohradiť na tom nič nie je si tak myslím.

portret7
9. máj 2022

Iba slova od ľudí, na ktorých mi skutočne záleží, mi môžu ublížiť - týmto sa riadim. Záleží ti na tete? Je ti blízka? Ak nie, jedným uchom dnu, druhým von😉 kašli na ňu, je to tvoj zivot a ty si ho máš žiť podľa seba a iba podľa seba. Ostatní v tvojich topánkach nechodia, tak ich houby potom, s kým si😉

petricka22
9. máj 2022

Co potrebujes komu dokazovat… nech tetuska rozprava, co chce. Ty si zijes svoj zivot podla seba, nie podla toho, co sa paci starym tetam. Vobec sa tym netrap. Hlavne, ze si stastna a spokojna ako si. Ja nikdy nedam na to, co si druhi myslia a ani nemam potrebu im nic dokazovat. Je to moj zivot.