Rodinné návštevy - nemáme si čo povedať

mamusa34
5. apr 2021

Ja viem že tu už bolo x diskusií o tom . No čo myslíte nechať situáciu takú aká je alebo ju meniť. Raz sa mesačne stretnutnem či s mužovou alebo mojou rodinou a mám dosť..
To že majú iné životy a zvyky je mi to cudzie ..a vôbec si nejak nemáme čo povedať 🤷 také je to nasilu. Po cca18 rokoch nedokážem akoby byť sama sebou tam kde sa necítim ok a a sú mi cudzí. Je dobre to meniť ale zas nasilu ..alebo nechať čo čas prinesie

0silvia0
5. apr 2021

@mamusa34 teraz riesis svoju ci muzovu rodinu?
Ak muzovu, raz za mesiac by som isla. Ak mate deti, je fajn udrziavat vztahy so starymi rodicmi.
A nerozumies si ani so svojou rodinou?

mamusa34
autor
5. apr 2021

@0silvia0 rozumiem s mojou ano ..len u mužovej je to také okate že je to vidno a cítiť .švagrine majú svoje zábavky ..kamarátov ,ja tam proste nepasujem

0silvia0
5. apr 2021

@mamusa34 a ako dlho ste na navsteve? Beriete aj deti?

alvaluka
8. apr 2021

@mamusa34 mne sa paci predstava velkej rodiny, co sa stretava na opekacke, oslavach, porozpravaju sa, aj povadia obcas, ale realita je ina... sme daleko od seba, rodicia a “svokrovci” nemaju moc radi oslavy, k “svokrovcom” chodime malo a tiez sa tam necitim dobre, mozno prave preto, ze tam chodime malo, mozno preto, ze im casto nezrozumiem. Malu maju radi a predsa su to pristelovi rodicia tak sa tam patri ist.

Nedala si nic konkretne, ale po 18stich rokoch by mi to uz bolo jedno asi.
Necitis sa tam dobre lebo mas pocit, ze ta neberu, nemas si s nimi co povedat, nejdes im do linky a tak cakas kto ti kedy ponukne kavu alebo?