Rodina sa nebaví s bratom

28. mar 2022

Dobré ráno.
Potrebujem si vypočuť názor niekoho iného. Mám 27 a brata, ktorý ma 34. Rodina sa s ním nebaví a ostala som mu len ja. Ja už mám vlastnú rodinu ale tým, že on je sám, často sme s ním - chodí k nám na obedy a podobne. Slušne pracuje a dobre si zarába, len so ženami mu to nejde (alebo ide až moc?). Každý víkend má na byte inú babu a chápem, že nie každý je rodinné založený no žije ako keby mal 20. Naposledy mal u seba 20 ročnú babu , ktorú zhodou náhod poznám. Najprv som jej chcela dať jednu výchovnú, že kde má rozum no potom som sa tak zamyslela, že kto vie čím ich oblbuje brat. Dali sme sa do reči a trocha ma zarazilo čo povedala. Vraj otázka nie je prečo sa ona vyspala s bratom ale prečo sa brat vyspal snou. Sama povedala, že má 20 , chce si užívať mladosť a brat vyzerá veľmi dobre. Teraz nehrala rolu chudery, ktorú brat namotal ale aj jej išlo len o sex. Nič iné si vraj nevie predstaviť s chlapom ako brat. Síce nestotožňujem sa ale viem ju pochopiť. No brat? Má po 30ke, za pár rokov 40 a spáva s 20 ročnými babami. Možno je “frajer” zato, že vyzerá dobre a chcú ho mladé ženy ale mal by mať už iné priority. Nie je to moj život ale predsa je to môj brat. Aký máte nato názor?

jana_eyre_2
28. mar 2022

Ja si o takýchto veciach myslím to čo vždy.. že nikomu dospelému sa nedá nanutit náš obraz správneho života.. každý má inú perspektívu a každý má právo na vlastné rozhodnutia.. je to tvoj brat, máš ho rada a treba jeho rozhodnutia akceptovať. Dobre že slečna bola úprimná, taktiež je dospela a môže sa rozhodovať.. či to je správne alebo nie, to my nemôžeme rozhodnúť.. je to jej život a aj jej chyby či úspechy, ktoré bude prežívať ona sama..

janinah
28. mar 2022

Tak mu povedz.nech mu tie obedy varia jeho baby ...už si zvykol.nic meniť nebude....máme podobného v rodine.zenil sa po 50. Má malé dieťa a nechápe .kde mal rozum doteraz...tento to stihol.nebude zomierať sám...len sa brata opýtaj kde a hlavne s kým sa vidí o 20 rokov

autor
28. mar 2022

@jana_eyre_2 Samozrejme je mi to jasné a chápem, len ma celkom zabolelo , že už aj 20 ročná baba hovorí o bratovi , že “chlap ako on”. Ak si už 20 ročná mladá baba uvedomuje , ako sa správa a že to s ním nemá budúcnosť, ako má šancu nájsť si slušnú ženu vo svojom veku, keď taká pošle takéhoto kade ľahšie?

h2
28. mar 2022

Ahoj, ty máš 27 a už máš svoju rodinu, preto ti brat v jeho veku pripadá z tvojho pohľadu už starý. Z môjho pohľadu je ešte mladý, tak nech si užije. Možno mu to bude trvať ešte rok-dva a nájde tú pravú a usadí sa. A možno nie. V každom prípade, ty na tom nič nezmeníš.

autor
28. mar 2022

@h2 Ahoj. Asi máš pravdu. Vychádzam sama zo seba, že ja by som v tomto veku ani nezakopla o chlapa , ktorý žije v jeho veku takýmto spôsobom. No určite sú ženy, ktoré to vnímajú inak a neprekáža im to😊

0silvia0
28. mar 2022

A rodina sa preco nebavi s bratom? Lebo strieda baby?

monka105
28. mar 2022

Pozri, čoskoro budú (ak nie sú) všetci jeho kamaráti ženatí, s deťmi, ženy v jeho veku už hľadajú niečo trvácne, nie len úlet a pre mladé baby bude už čoskoro pristarý. Začne sa sám cítiť osamelo a prehodnotní svoje priority. Darmo by si mu aj dohovárala. Sú veci, ktoré si musí človek uvedomiť sám.

autor
28. mar 2022

@0silvia0 Zmenili názov diskusie a vôbec nejde o to, že sa sním rodina nebaví. Takto sa chová nejeden piatok a po jednej noci sa ženám už neozýva. Pred rokom / dva ostala jedna mladá kočka tehotná s ním a on sa k tomu postavil štýlom - nezáujem jej problém. Tam rodina prerušila kontakty, že oni nevychovali takéhoto syna. My sme babe pomáhali ale bohužiaľ o dieťa prišla. Takže v podstate za jeho životný štýl

jana_eyre_2
28. mar 2022

Môj bývalý priateľ mal kedysi podobného najlepšieho kamaráta.. veľmi rád bol s babami na jednu noc, mne osobne bol dosť nesympatický hlavne pre jeho jednoduché reči.. usadil sa tiež.. až okolo 40tky si našiel mladšiu slečnu, založil rodinu a aspoň na soc.sietach sa tvári ako usporiadaný občan s rodinou.. sú proste také typy mužov, čo si potrebujú čosi dokazovať.. niektorých to neprejde nikdy, niektorých možno nakoniec aj hej.. ale myslím že rodina s tým veľa nespraví, nezmení ho ani keď sa s ním prestanú baviť.. chápem že ťa to trápi, ale nedá sa urobiť nič..

sissy27
28. mar 2022

myslím si o tom to, že pokiaľ je slobodný a sexuje vo svojom byte za svoje peniaze, tak nikoho do toho nič, veď nikomu tým neubližuje. Nie každý túži po svadbe a deťoch, tak to akceptujte. Tebe sa rodičia alebo brat tiež starajú do tvojho sexuálneho života?

kornelies
28. mar 2022

Preco by si mala 20 rocnej slecne davat vychovnu? Aky isiel, taku nasiel. Je proste promiskuitny a aj nim zostane. Ludia sa nemenia. Mozno na chvilu, ked najde slecnu idealnu.

cyberk
28. mar 2022

je to jeho zivot, nie kazdy musi zit podla tabulkoveho priemeru... maj ho rada taky aky je, pokym ma dobru pracu a kde byvat tak to, ci chce nejaku na jednu noc alebo na cely zivot je jeho vec, ani on hadam nerozobera ako casto ty spis s tym tvojim a pod.. 🙂

sissy27
28. mar 2022

a teda aby si ty buzerovala jeho známosti, tak to už je moc.

autor
28. mar 2022

@sissy27 Aké známosti? Tá baba je moja známa 😃

sissy27
28. mar 2022

a čo keď je tvoja známa? čo jej ty máš čo rozprávať do toho s kým ona spí a prečo? keby ste boli najlepšie kamošky tak dajme tomu, ale ozaj "známej"?? Aj kolegyniam, susedám sa staráš do ich posteľových aktivít?

liljana
28. mar 2022

Kym mu to bude vychadzat, tak sa bude spravat takto. Ked uz nenajde ziadne dalsie blbe na jednorazovku, tak si niekoho najde na trvalo. Alebo zostane sam, jeho volba.

bubalea
28. mar 2022

@liljana to isté si myslím aj ja. Raz mu možnosti proste dojdú a bude sa musieť rozhodnúť, či pri nejakej proste zakotví alebo ostane sám. No je to jeho voľba a ja by som sa nad tým nejak ani netrápila. Načo aj

danica2711
28. mar 2022

je to síce tvoj brat, je pekné, že ti na ňom záleží, ale súčasne je to dospelý, svojprávny človek, ktorý si o svojom živote rozhoduje sám. Nesnaž sa mu dirigovať život, neprísluší ti to, rieš si svoj život. A také, že si chcela dať "jednu výchovnú" jeho sexuálnaj partnerke, no tak to už je riadne cez čiaru. Keď nechce mať rodinu, nechaj ho, nech práši, koho chce

eeffka
28. mar 2022

Vy v roku 2022 riesite 34r chlapa co je frajerkar? Keby mal 44ok, sak to je mlady chlapec nech prasi aj kozu. Ty mu prestan suplovat mamu a vybavene, ze ty si chcela mat deti pred 30 je tvoje rozhodnutie.

vikss1
28. mar 2022

Je to ale jeho volba a ty by si sa do toho as nemala starat. Neurobis s tym nic, ak si tak chce zit, tak nech sa paci, je to jeho volba a nie tvoja

titla
28. mar 2022

Ja poznam zo svojho okolia viacero muzov, co si do 40 uzivali pomaly kazdy tyzden novu znamost. A nemali zaujem o ziaden vazny vztah. Skoro vsetci sa nakoniec ozenili a maju deti. Boli taky, co sa dostali do bodu, ked im to prestalo vyhovovat, chceli rodinu a preorientovali sa z hladania sexualnej partnerky na manzelku. A potom poznam chlapov, co jeden vecer narazili na tu pravu a na inu uz nepozreli. A zo dna na den chceli rodinu a deti, hoci o to dovtedy nemali zaujem.
Ale to co si pisala o bratovi, ako sa zachoval k tehotenstvu svojej priatelky, to by ma ako sestru velmi mrzelo. A evidentne to mrzi i Teba. Ty si ho sice nezavrhla, ako zvysok rodiny, ale ako clovek svojou hodnotou v Tvojich ociach klesol. Aspon na mna to tak posobi, z toho co si napisala.

autor
28. mar 2022

Preboha ženy🤣 Tú babu poznám ako mladšiu sestru. Nie len, že “tá Katka z vedľajšiej dediny”. Keď bola mladšia často som ju strážila a do dnešného dňa chodila ku mne pre radu ohľadom chlapov. Ona sama mi povedala čo bolo. Samozrejme i tak som to nemyslela tak, že ju zbiť krista😂 Len jej vymyť žalúdok. No pointa tohto celého nie je toto.

sidicek
29. mar 2022

Názor na brata? je to hajzlik, vzhľadom k tomu ako sa zachoval k tehotnej frajerke. Jedine, ze by ho nejako oklamala, tak sa to dá pochopiť . Rodičia sú z neho sklamaní, mňa by syn s takýmto postojom sklamal tiež, ženiť sa nemusí, ale zodpovedne slušné správanie by mal mať.