Pekný večer, som už zúfalá potrebujem sa viac menej vykecať, pretože neviem čo sa dá v mojom prípade radiť. Mám 20rokov, som na rodičovskej dovolenke s malou dcérkou a bývam s mamou a bratom. Moja rodina je pre mňa odmalička peklom. Najskôr otec ktorý ma šikanoval do 15tich, potom ťažký život s mamou ktorá nezvláda byť rodičom a dnes to zaklincoval môj brat. Rodičia sa oňho vôbec nezaujímajú, je závislý na PC hrách a dnes keď mal ďalší záchvat zavislacky tak ma proste zmlátil. Mama ešte jeho bránila, zakrýva si oči pred tým že je to psychopat a každú chvíľu po nej vykrikuje oplzle reči a že ju zabije. Odišla som odtiaľ a teraz sme u môjho starého otca. Ale čo bude ďalej netuším.
Dedkovi bolo hneď jasné že doma sa zasa niečo stalo. No veď uvidíme. Najradšej by som sa na vlastné postavila ale to zatiaľ nejde. No strašne som nešťastná ako môžu takí ľudia byť ☹
To verím. Ale nepomáha to 🙂 . Vyspi sa na to a zajtra dedkovi vysvetli ako sa veci majú a poprípade sa ho spýtaj, ako dlho môžeš zostať. Ak by mal starosť o platenie účtov, tak navrhni, koľko môžeš prispievať mesačne na účty, koľko na potraviny, a uvidíš.Potom budeš dumať, že čo ďalej, ak ťa tam dedko nebude chcieť. Domov by som sa veľmi nehrnula. To už jedine ako posledne vychodisko.
@ribera asi to je jediné riešenie na teraz.
@ice8 ďakujem máš pravdu. Ja sprostá som sa už mojej rodine toľko naodpustala že až. Ale tomu je koniec.
@shades_of_life
ak ti dedo nepomoze tak nechod k nim -kde ta tyraju skus si najst daku pomoc pre tyrane zeny-matky.
http://www.centrumslniecko.sk/sk/utulok-bezpecn...
nieco taketo neviem.Aspon kym si na materskej a potom ked pojdes pracovat..tak nejaky podnajom ale asi by ti bolo najlepsie u deda.Dufam ze ti pomoze. A potom si raz najdes priatela-vyberaj rozumne.Slusneho starostliveho co pracuje a bude sa k tebe chovat s uctou. Nikto ta nesmie mlatit !uz nikdy viac si dospela zena nie soplive decko. Upros deda aby ste unho mohli nejaku dobu ostat rok dva kolko bude nutne..drzim palce!
@shades_of_life Ja by som išla na tvojom mieste na ošetrenie k lekárovi a na políciu podať trestné oznámenie za napadnutie na brata. Bárs by som mala len jednu modrinu.
neváhaj požiadať o pomoc aj na mestskom úrade, odbore sociálnych vecí. odkážu ťa na nejaké krízové centrum, ked bude najhoršie
dobre ti radia moja hlavne sa uz nevracat ak mozes ostat u dedka to by ti velmi pomohlo casom sa postavit na nohy velmi ti prajem nech sa tvoja situacia zlepsi posielam srdiecko
@shades_of_life
@shades_of_life Bože môj ☹ a čo dedko môžeš byť u neho ako w nim vychádzas moje drahe tqk mi je to ľúto ☹
@shades_of_life môžeš sa obrátiť na políciu, nech ju vyzve odovzdať ti všetky osobné veci.
@shades_of_life a co otec malej
@marianax áno zatiaľ som tu. Dá sa to uvidíme ako to pôjde.
@zamilion no keď to ináč nepôjde skúsim to tak
@shades_of_life držim peste moja nech sa to poriesi čo najlepšie
@shades_of_life ...a chlap je kde???
@shades_of_life ...hm..zamky vymenila..asi je rada ze sa konecne zbavila dvoch krkov a uz jej ostane len psychosyn...no nic dievca, neostava len sa postavit na vlastne (azylovy dom v krajnom pripade)...najviac ale lutujem tvoje dieta...co uz, rodicov si nevyberieme.
@shades_of_life mas tam trvali pobyt?ak ano mozes zavolat policii vysvetlit ze co je vo veci a oni tam pojdu s tebou donutia ju vpustit ta donutra a pockaju kym si zoberies veci..
ak nemas peniaze na rozhadzovanie tak toto skus a vybav si to lebo nema pravo ta len tak vymknut hoci je to jej byt-veci patria tebe. Verim ze to bude neprijemne ale to prezijes
-ked mama predala byt a sme sa odstahovali otec v nom este bol a dal kluc znutra aby sme si nemohli ist po veci co si brat nezbalil (trapne modeliky lietadiel co sklada)a policajti pomohli
@tykat áno keď už zo mňa nič nemá je rada že sa ma zbavila. Keď mala zo mňa peniaze a robila som od deviatich bratovi pestunku to jej nevadilo. A ten cvok je tiež rád lebo bude stále doma sám hrať si hry do aleluja. ale ver mi že pre svoju dcéru spravím všetko aby sa mala dobre.
@miadi áno mám tam trvalý pobyt. V pondelok to pôjdem riešiť potrebujem trochu všetko spracovať v hlave najskôr ☹
Nuž a nemozes nastalo ostat u dedka? To by mohlo byt riesenie. Vyzivne nie je nikdy nic moc, takze na vlastne byvanie, hoci v garzonke, to spolu s tymi 200 € asi nebude. Co povedal dedko, ked si sa tam zjavila?