Rodičia sa starajú do môjho chudnutia

27. dec 2020

Ahojte neviem čo mám robiť snažím sa schudnúť moc toho nepojem pobyh mám celodenný ,mám 158cm a 75kg chápem a viem že mi treba zhodiť aspoň 15kíl ,,,doma cvičím a snažím sa nejesť čosi už pomali ide dole ale je tam veľké ale moja mama a otec mi vkuse vravia že som pribrata že to mám stoho keď nosím legíny a že nemám pobyh , ale ja sa od rána ani nezastavím od 18 rokov byvam s mužom a s dvoma deťmi jedno má 5rockov a druhé 3 a ja už mám 26rokov chápem že vydia na mne kilá ale strašné mi to ubližuje a začínam sa hnevať sama.na seba :(aj každú chvíľu mi vyvolávajú čo mam nosiť oblečene a čo nie ,nemám to komu povedať len mužovi môjmu ale on už tiež nemá na nich nervy ,,čo by ste robili vy lebo ja sa už cítim potom ako úplná tučná chudera keď mi vkuse čosi vravia už si neverím :'(

babovka2321
27. dec 2020

Najdi na nich ty nedostatky a rovnako im ich spliechaj do ksichtu 🙂 mozno to pochopia

bavlnka92
27. dec 2020

možno skúsiť zmeniť stravu ak je pohybu dosť. začiatky sú vždy pomalé kým človek uvidí nejaký výsledok ale potom to už ide ľahko.

belbel
27. dec 2020

trošku smutné, takéto správanie. Skus myslieť pozitívne. Máš to po tehotenstvach, alebo si mala nábeh na vyššiu hmotnosť? Pohybu verím, že máš dosť, popri deťoch, ale nie je to cielený pohyb. Chodza je ale výborná v každom prípade. Ale určite máš aj co riešiť v chode svojej domácnosti, nielen dávať pozor na kalórie.Skus sa pozrieť objektívne na svoj jedalniček. Ak si presvedčená v tomto smere je to viac menej OK, možno by som sa poradila s výživový poradcom. Ale začala by som aj kontrolou štítnej žľazy. Je aj tak super, ze sa nad tým zamýšľas, to je začiatok. Pokračuj a vytrvaj. Dokáž to kvôli sebe a nie rodičom.

mikadooo
27. dec 2020

😮😮😮 no ty brďo to mi je ľúto že iné na tebe nevidia... Asi by som povedala, že nemôžem schudnúť lebo môjmu mužovi sa páčim taká aká som a keby som schudla tak si nájde inú "krv a mlieko" 😉. Alebo by som sa ich opýtala, že či oni budú potom žiť so mnou keď schudnem a muž ma nechá. Najdôležitejšie je ako ťa vidí tvoj muž, ktorý s tebou žije a má rodinu, nie rodičia, ktorých do toho fakt nič. Ale chápem že to musí byť pre teba ťažké stále takéto veci počúvať 😟.

lasina
27. dec 2020

Ja som mala oveľa menej kíl ako ty, a tiež mu furt môj otec vyhadzoval na oči, že by som mala schudnúť, brucho mi rastie a podobne..a to som mala 64 kg pri výške 170 CM....momentálne som schudla 11 kíl a počúvam opak. Že som už moc chudá, ako trieska a somariny. No vyber si...ani z voza ani na voz...už ich nepočúvam, robím si ako chcem, a jedným uchom dnu, druhým von, inak by som sa zbláznila. Nazaciatok skús začať pravidelne jesť, aj desiaty aj olovrant, aby sa naštartoval metabolizmus. A mrkni aj kalorické tabuľky, to mi dosť pomáhalo😉veľa šťastia

elizabet173
27. dec 2020

celodenny pohyb a sportovanie nie je to iste. A co sa tyka stravy, stiahni si aplikaciu Kaloricke tabulky, nahadz tam svoje udaje a ked budes zapisovat, co vsetko zjes, budes vidiet, ci sa stravujes spravne

miadi
27. dec 2020

Tak Ja by som sa snimi vobec nebavila ze co mam na sebe a pre taketo blbe reci by som hovor ukoncila.A dalsie 2-3volania nedvihla. Nepotrebujes aby Ta deptali. Robia len co Im dovolis, Mozno mas par kg viac ako by bolo dokonale ale urcite nemas taku nadvahu zeby to mali riesit koli zdraviu. A urcite nie dospelej osobe. Ked sa budu hnevat ze si polozila tak im povedz ze nie si povinna počuvat ich reci o tvojom tele ani nebudes .,este by som im poslala selfie ako jem kolačik.

babydesire
28. dec 2020

V prvom rade,si dospela zena,matka,nezijes snimi mas rodinu,,ked som si precitala nadpis myslela som ze pise pubertiacka ktora ma 60kil aj s "botami" ako sa povie.. A hlavne,nechudnes pre nich ale pre seba,rob to pre seba. Chore,ze prave rodicia maju taketo poznamky a to niesi obezna ani anorekticka.

miriam11
28. dec 2020

Nestretavaj sa s nimi

konvalinka41
28. dec 2020

aj mne mama hovorí stále, že som tučná a to aj napriek tomu, že mám normálnu postavu. premýšľala som nad tým, že prečo to robí. prečo ma stále takto deptá. napadlo mi,že sa tučná cíti ona sama a preto tak vidí mňa. ľudia často kritizujú to čo sami majú za problém. pozeraj sa na to takto. ty vieš, že na sebe pracuješ a vieš, že raz budeš taká ako si želáš. ak sa ich nevieš zbaviť povedz im, že ti napadlo, že by ti teda mohli kúpiť to čo by chceli aby si nosila :D samozrejme za ich peniaze :D

simona92101
28. dec 2020

To ze nejes je velka chyba,telo si uklada potom aj z mala.treba jest pravidelne,5-6 jedal denne,nenechat sa hladovat,telo potom bude vediet ze po fyz.namahe vzdy dostane svoj prisun kalorii a nebude si odkladat na horsie casy 😉 rodicov by som asi uz od jedu slusne poslala doprdele,si dospela,mas muza,svoj zivot.oni ta ani nešatia ani neživia,ak sa pacis muzovi tak nemas co riesit a nebodaj sa trapit.

cervenaruza123
30. dec 2020

Nerozoberala by som to s nimi, ked maju taky pristup. Nereaguj, ked ti komentuju oblecenie a podobne. Chod sama za svojim cielom, svojim tempom, ktore je realne a neries, co vravia ci si myslia. Ja ked som sa snazila schudnut, tiez ma vsetci komentovali, ze na to idem zle, ze to musim jak oni, diety a podobne. Prestala som sa s ludmi o tom bavit a cuduj sa svete, ja som medzitym aj schudla, ostatni po kazdom schudnuti pribrali spat este viac a zrazu sa ma zacinaju pytat, ako som schudla ja. Bolo to otravne, ale ked si pojdes za svojim a podla seba, tak ta nemusia trapit reci inych ludi, aj ked su to vlastni rodicia.