Rodičia sa stále hádajú

8. aug 2023

Neznesiem už viac hádky rodičov,hádajú sa stále,aj v noci

Celá sa trasiem,bolí ma na srdci,hlavu mi ide rozpučiť,neviem už co robit,odísť nemozem - nemám kam a mám malo rokov…
Prosila som dnes mamu na kolenách nech už prestane a nič…

jozeffezoj
8. aug 2023

:( koľko máš rokov?

nafka0483
8. aug 2023

Kolko mas rokov?

autor
8. aug 2023

Ako u vás vyzerajú hádky ak sa smiem spytat,lebo toto tu mi už normalne nepríde ani zďaleka…. Mám 17 a už nevladzem ani chodit

hariet
8. aug 2023

Nie je to normalne a je mi to luto☹️ Cloveka to poznaci.. ale za chvilu si dospela a ja ti radim odist od nich prec - ist studovat do zahranicia alebo pracovat. 🍀❤️

nafka0483
8. aug 2023

Je mi to luto, ja som to tiez dlho zazivala.
Nemozes ist prespat ku kamaratke? Odist na internat? Alebo sluchadla aby ti izolovali zvuk a nemusela to pocuvat?

autor
8. aug 2023

Otec velakrat zvykol mame niečo spraviť,čiže sluchadla nechcem mat,lebo sa bojim ze by jej niečo začal robit a nepočula by som a tak jej nemohla pomôcť…zvažovala som ale kamarátku ale na hodinku pre zmenu myšlienok ale sú teraz na prázdninách niekam…

aeruginosa
8. aug 2023

Autorka, co otec zvykne tvojej mame spravit?
Ak jej fyzicky ublizuje, bolo by dobre zavolat policiu.

nafka0483
8. aug 2023

Och boze... ak jej ublizuje, tak volaj policiu.
A odid cim skor, viem o com hovorim.
Uz teraz preberas zodpovednost a "strazis" mamu aby sa jej nieco nestalo. Chapem to, ver mi. Ale dlho sa toto robit neda, ponesies si nasledky. Kedy budes mat 18, kedy koncis strednu? Planujes ist na vysoku? Odkial si?

dorothee
8. aug 2023

Je mi luto co prezivas..Je to velmi tazke..V tvojom veku som pri hadkach rodicov mala zachvaty placu az hysaky niekedy..Je dolezite aby si vedela,ze ty za ich hadky nemozes,a ani to nedokazes ovplyvnit ci sa budu hadat alebo nie.Je to smutne ale je to tak.Ty si ich dieta,oni su dospeli,oni by sa mali vediet krotit a povedat si svoje problemy normalnym hlasom a v klude.Je blbe ze si neuvedomuju,ze ti tym ublizuju..
Ak mas pocit,ze ti tieto situacie uz zasahuju prilis do tvojho zdravia ci fungovania mimo domu,mozno by bolo dobre obratit sa na niekoho dospeleho komu doverujes-babka,teta,mozno aj pani ucitelka,ci knaz..Niekto z rodiny by mohol dohovorit samotnym rodicom,ze ti ich konanie ublizuje,pani ucitelka ti moze pomoct stretnut sa so psychologom ci terapeutom,s ktorym sa mozes porozpravat,je to fajn a uplne v poriadku,vyhladat aj takuto pomoc..Drz sa dievca

ema22270
8. aug 2023

Ak tam je aj fyzicke tyranie tvojej maminy, nevahaj a zavolaj pomoc, volaj policajtov alebo sa minimalne porad telefonicky alebo mailom - su rozne online poradne. Ak ti to robi zle, tiez to s niekym riesit
Necakat. Je mi to luto 🫤

apolka77
9. aug 2023

https://ipcko.sk/ napíš sem ....alebo sa obrat na viac organizácií ktoré pomáhajú mladým..určite ti pomôžu zvládnuť túto ťažkú situáciu.
Ak máš možnosť a dôveru popros o pomoc tetu, babku, uja....možno by si si mohla dočasne bývať u nich.

alickapusinka
9. aug 2023

Už čo chvíľa 18 rokov dospelosť hľadaj si brigádu ak sa Ti dá bývanie. Možno tvojej mame je tak dobre už podľa mňa keby chcela a jej otec ubližuje už by bola rozvedená. Nenič si TY zdravie.

autor
11. aug 2023

Aach dakujem vám krasne

autor
11. aug 2023

Už to začínalo byť v pohode a zase celé zle…:(