Riešenie vzťahu - názor žien

eminem21
8. sep 2016

Ahojte,nedavno som tu pisal prispevok ohladom mojho vztahu s priatelkou a ako sa veci naju. V skratke, posledne tyzdne neboli dobre,bola chladna,prislo odmietanie sexu atd.. Vyvrcholilo to hadkou a hlavne jej placom, ze nevie co chce,ze ma tazke obdobie.. Ja som vtedy odisiel a chcel to nechat vychladnut. Zacala sa mi ozyvat ako jej chybam,volala mi,prisli odkazy za stieracom atd.. Nakoniec po tyzdni, hlavne preto ze ju stale lubim,som sa ku nej vratil. Chcel som verit ze sa to zmeni k lepsiemu,a aj tak naoko bolo. Zrazu bola pritulna, chcela sa tulit,bozkavat,ako jej chybam a taj..
U man bol ale uz problem v dovere a viem,ze to neni dobre. Totizto nejaky cas predtym sa zacalo podozrivo hrat s mobilom,najprv som si to nevsimal ale zacalo sa to stupnovat. Tak som raz vylozil karty na stol,ci je nejaky problem,ci sa nieco deje.. A samozrejme ze povedala raznie NIE! Takze asi viete kam tym mierim. Ako som povedal,posledny tyzden zijeme zase spolu( ja 29 a ona 25), naoko bolo vsetko ,,krasne,, z jej strany. Potom som vsak urobil nieco,za co sa vlastne hanbim a nikdy som to neurobil,ale stalo sa. Isiel som do jej mobilu(bohuzial takto somnsa ponizil), a nasiel tam spravy od chlapa,az ma pot zalial.. Radsej som to ani cele necital,stacilo ked som videl obojstranne slova ako ,,zlatko,, a podobne. A navyse mu poslala aj zopar steklivych fotiek.. Hrozne,co vam poviem. Akoby ma niekto bodol dykou.. To bolo vcera v noci ked spala. Neskutocne emocie som prezival,ale povedal som si ze sa musim na to vyspat(ak sa to da tak nazvat). Dnes rano,ked odchadzala do prace,este ma pocas toho ako som lezal vyobjimala,vybozkavala.. A vo mne to vrelo. Takze asi tak. Kazdopadne,moj pohar pretiekol,ale je to hrozne pretoze ju stale lubim a to je na tom najhorsie. Koli nej som sa prestahoval do Ciech,nasiel si tu pracu a toto sa mi dostalo,super..
Preto ma zaujima Vas nazor, co by ste robili teraz Vy? Rovno jej to vyhodili na oci alebo? Nechat to tak a cakat kym sa prizna preboha? Ako mam vedla niekoho takeho spat a existovat?!
Ked jej poviem ze som bol v jej mobile,samozrejme ze to obrati oproti a ja budem ten najhorsi. Fakt je to na draka

lucinka511
8. sep 2016

@eminem21 no .asi si zbal kufre alebi ak chces bojuj o nu a uvidis ako to dopadne.kazdopadne uz vies ze vo vasom vztahu je niekto treti.otazka na Teba dokazes to tolerovat akebo sa s tym zmierit .ze niekoho popri tebe mala?moze sa to neskor opakovat ale aj nemusi.Vies zeny mozy milivat aj dvoch naraz.nakolko vy muzi ste asi radikalnejsi .Ale kazdopadne sa jej to opytaj.spomen mobil a uvidis ako sa ona rozhodne a situacia vyhroti. Ja by som to netolerovala a radsej odisla nadobro.ty?musis sam predsa vediet stanovisko.ci si ochotny v pripade.ze sa ho vzda odpustit.

guinevre
8. sep 2016

@eminem21 Ak po tomto co si zistil poterbujes pocut nieci nazor, tak fakt neviem.. Nemusis jej ani povedat, ze si sa hrabal v jej telefone (popravdu, 99% ludi ktori maju podozrenie overia aj ten mobil), ale hlavne teraz vies, ze ked sa opytas "ci nieco sa deje", a ona povie "nie", tak vies, ze to nie je pravda.

lalinko2010
8. sep 2016

@eminem21 tu nie je čo riešiť. konaj, odíď. je tam niekto tretí.

mima4
8. sep 2016

@eminem21

uprimne, vezmi si, ako vas vztah vyzera este teraz, ked spolu chodite, co bude, ked budete manzelia na cely zivot? vies si ju predstavit ako manzelku na cely zivot? veris jej? Asi skor nie. Tak naco hrate tie smiesne hry, naco sa pretvarujete, to fakt vas bavi taky zivot, vztah,...?

Nechcem ta urazit, ale ani ona, ani ty, este nie ste zrely pre vztah. Pre mna osobne by bolo nieco take vycerpavajuce. Vztah ma cloveka posuvat dopredu, ma mat radost, ze moze pre toho druheho robit druhe veci, milovat ho..a nie trapit a spravat sa ako debil...

tvoja frajerka ak skutocne robi veci, co pises, je v srdci stetka a cim skor to pochopis a das jej kopacky, tym lepsie len pre teba... Ona si ta nevazi, nema nastavene zdrave hranice, vernost a ucta k muzovi su pre nu cudzie pojmy... s nou nevydrzis, je to otazkou casu, ked bude sa chciet ist aj realne kurvit...a pojde...

hladaj si babu, ktora bude v srdci kralovna, bude mat jasne nastavene hodnoty zivota, bude ta skutocne milovat...lebo to , ze sa zena k tebe tuli, a trepe ti do ucha kaleraby..no to zvladne hociktora herecka...

Laska vsak sa prejavuje uplne v niecom inom.

guinevre
8. sep 2016

@mima4 Nepovedala by som hned ze je v srdci stetka, v dnesnej dobe mat 25 rokov neznamena byt uplne zrely a pripraveny pre seriozny a celozivotny vztah. Mozno citi ze ho nelubi, ale nevie sa ani sama rozhodnut, a samozrejme, obava sa, ci v zivote nestretne niekoho horsieho a bude lutovat, ze sa rozisla s tymto. Ak ta "aferka" pretrvava dlho a nie je jedina, tak potom mas pravdu, ale ked sa to deje len chvilku, oravdepodobne ten balon praskne skor ci neskor a ona sa prizna a ukonci bud jedno alebo druhe.

mima4
8. sep 2016

@guinevre Keby bola seriozna osoba a podla mna serioznost nie je otazkou veku, ale rozhodnutia, vychovy, hodnot, tak by slusne sa rozisla so svojim priatelom a nerobila so seba flandru a hlavne neublizovala clvoeku, ktory ju ma rad.

eminem21
autor
8. sep 2016

Dakujem Vam za nazory,zaujimal ma aj pohlad inych-nestrannych. No ale ako hovorite,ked sa clovek nad tym zamysli a hlavne pouzije rozum, tak nie je o com. Horsie je to,ze su tam city a pritom az donedavna bolo vsetko super,vztah so vsetkym co k tomu patri,ved to poznate..
Ako hovorite,normalny a hlavne zrely,dospely clovek sa takto nesprava. Je to hrozne,fakt.
Viem se to bude velmi boliet a asi to potrva,ale aj sedliacky rozum vravi co treba robit. Len sa pytam, mam jej narovin povedat o mobile, o tych sms-kach? Pretoze sama sa urcite neprizna a dlhsie cakat nedokazem.. Ako by ste to povedali Vy? Na jednej strane,mi to moze byt uz jedno ako zareaguje(a to vlastne viem), na druhej strane by som chcel aby vedela ako sa citim,co zo mna urobila..

seahorse27
8. sep 2016

@eminem21 To je predsa jedno, co urobis...aj tak budes musiet nejako konat. Ja by som jej to na tvojom mieste povedala, co som nasla v mobile. Nech ti vysvetli, co je to vlastne za vztah - ci len bezduche flirtovanie po telefone alebo sa aj stretavaju a je to nieco viac. Pokial je to len taka sms-kova romanca, tak nech sa dievca rozhodne, co vlastne chce - sancu by som jej este dala. Ak ta realne podvadza, tak tam asi nie je o com.

dominika6
8. sep 2016

@eminem21 aspoň vieš ako sa cíti žena,ked jej chlap zatlka neveru a hrá sa na urazeného...
ked to už vieš,zbaľ ju do igelitky a hor sa von z bytu..
nadýchni sa a povedz,že nech sa páči,mže bývať u druhého debila čo bude zneužívať..neboj trochu si pofňukáš a o mesiac sa nad tým zasmeješ..hlavne nepovoľ,načo ti je fuchtľa čo ti zahýba...ešte dostaneš nejakú pliagu..😀

lubkavargova1
8. sep 2016

Aaaa dalsi chlap co je babovka. Sorry, ale aj tam uz ti pisali ludia ako dalej...hlavne, ze ste sa obaja vyrevavali a jej rodina skoncila ako psychopaticka...co este chces pocut? Ze ta lubi a budete stastny par? Sa zobud. No, nebudete. Len predlzujes vzajomnu agoniu. Ona uz ma dalsi objekt...a ty sa pochlap a konaj.

madana
8. sep 2016

@eminem21 podla mna mobil je mobil,mozme nazyvat zlatko niekoho koho pozname z pokecu alebo len tak z nejakej zoznamky z netu,avsak to zlatko nema taku cenu ako v reali.Ja by som sa na Tvojom mieste snazila zabudnut na to,co si videl v jej mobile,podla mna je to len taky nejaky kratky platonicky ulet.Ak by sa vsak opakoval ten chlad z jej strany opat asi by som radsej vycuvala na Tvojom mieste z tohto vztahu

lucinka511
8. sep 2016

@eminem21 no povedz jej o tom mobile.nech z teba nerobi debila. ved je to dokaz a ten sa rata. uz ti to moze byt jedno potom.co si o tom mysli.ze si sa jej pozeral do mobilu..ina si skor ma spytovat svedomie.nie ty. to uz je len detail.Ja osobne nechodim priatelovi do mobilu ale kebyze mam podozrenie tak to bez spytovania svedomia urobim.i ked to uz musi byt niekto fakt neopatrny alebo hlupy.ze to z mobilu nemaze.

guinevre
8. sep 2016

@mima4 Urcite, najlahsie je sudit takto v pohodli kresla za pocitacom. Ale, mam pocit, ze si neprecitala alebo nerozumela dobre to co som napisala.

marina24
8. sep 2016

aaa máme tu pokračovanie tejto obohratej telenovely 🙂)) už som si myslela, že to len tak skončilo..:D:D asi nie, chlapec- bábovka, asi potrebuje ešte aby ju načapal rovno v posteli s iným a potom mu to trkne, a možno ani potom :(

chlapče, kriste na nebi, ako ti už má dať najavo že ťa nechce ?proste MA INEHO. kriste, už to pochop a neponižuj sa tak strašne :( pred nou..hrozné ponižovanie fakt...maj nejakú hrdosť. Ved vidiíš, že si dopisuje s iným chlapom a že sa nežne oslovujú, nechaj ju odísť, nech je šťastná s iným. ty sa vráť na SR, nájdi si tu prácu a vyser sa na nu.

a inak je poriadne tupá, keď to len tak nechala v mobile, ked ty vedľa nej spíš,akoby ti to naservírovala, neuvažoval si nad tým?

btw. ma dostávajú tvoje slová :D " je to na draka". a nechala mi lístoček za stieračom, alebo vyplakali sme sa :D:D ja asi odpadnem.či toto je naozaj real alebo fake.každopádne je to gut

tak už sa vyplačte naposledy a už to prosím ťa nechaj takkkkkkkk. ona si ťa nezaslúži ani náhodou

marina24
8. sep 2016

baby, darmo to tomu chlapcovi to vysvetľujete....on to nepochopí :D dá jej ešte šancu a o dva týždne napíše "riešenie vzťahu 2 " zase sme sa vyplakali, zase som sa jej hrabal v mobile :D to je škoda reči

lucinka511
8. sep 2016

@marina24 len skoda.ze uz sam autor dalej neprispieva.

mima4
8. sep 2016

@madana
normalna a zrela zena neoslovuje cudzich chlapov z netu zlatko a neposiela im steklive fotky.

@eminem21
ja na tvojom mieste slusne by som jej povedala dovod rozchodu, to co si videl a stretenu doveru voci nej a ze ju nevnimas, ze chces s nou pokracovat vo vztahu.
Predsa s moznym rozchodom musi kazda baba pocas chodenia do urcitej miery pocitat...
a city neries... ako su, tak aj odidu...

mima.k
8. sep 2016

@eminem21 Ahoj, myslim, ze viem pochopit, co prezivas. Citis zradu, ale zaroven ju lubis, chces, aby sa zmenila a chces s nou zostat. Vies, ak Ti bola neverna, to nie je len jej problem, ale problem Vas oboch a obaja by ste sa mali podielat na jeho rieseni. V prvom rade, by si sa mohol zamysliet ty, co si ochotny este viac urobit, aby Tvoja priatelka bola stastna a aby stale citila z Tvojej strany, ze ju lubis. Je potrebna komunikacia zo strany Vas oboch, aby ste vedeli, co Vas partner potrebuje, po com tuzi, co ho robi stastnym...a potom sa to snazit naplnat. Nemat ocakavania, ale stale premyslat o tom, co by som mohol/la pre partnera urobit ja. Ked je to obojstranne, vztah prekvita. Ja by som zacala tym, ze by som pripravila romanticku veceru so svieckami a dobrym jedlom a povedala by som priatelovi, ako velmi ho lubim, ale ze mam pocit, ze to v poslednom case asi dostatocne neciti, ze sa mi zda, ze ho nieco trapi a nevie, ako mi to ma povedat, tak ze teraz ma prilezitost, ze ja som tu pre neho a budem sa ho snazit vypocut a pochopit....toto je podla mna zaciatok na zlepsenie vztahu, ktory sa snazis si udrzat. Drzim palce.

marina24
8. sep 2016

@lucinka511 asi preto že tato tema je total vymyslena,asi tak...lebo ho to uz omrzelo, a stale pochybujem, ze to pise chlap,toto nemoze pisat chlap, taketo slovne spojenia..oni nemaju na to mozog.

marina24
8. sep 2016

a okrem toho aj tak si ziadny 30rocny chlap neda prezyvku eminem..ani nahodou

salfusco
8. sep 2016

@lucinka511 autor urcite prispeje este...len momentalne asi rieši( nejdem si predstavovat akym sposobom ) 🙂

eminem21
autor
8. sep 2016

Ahojte, v poriadku nehnevam sa, aj ked sa nemusite do mna navazat,ale ok.. Co sa tyka mna,tak ano budem riesit,za chvilu. Dam vediet ako to dopadlo neskor. A co sa tyka mojej identity,je to vasa vec co si myslite. Len som tu prispel, chcel vediet aj nazor inych.. Nic viac nic menej. Snad sa najdu aj ludia co to pochopia..

lubkavargova1
8. sep 2016

@salfusco ten a riesit? Najskor vyrevu hrosie slzy...kym pochopi ze ta velka laska skoncila.

annadan
8. sep 2016

je ťažko povedať, čo by sme robili. Podľa mňa človek to odhadnúť nevie čo by spravil.. vie to až keď sa v danej situácii ocitne. Verím že to zvládneš a budeš sa mať už len lepšie. Je to smutné ako niektorí ľudia dokážu takto klamať do očí. ☹

larissa113
8. sep 2016

zahraj scenku ze akoze surne potrebujes jej fon nekomu napisat lebo cez tvoj nemozes bbla bla a vybal to ..ked s abude zdrahat vies ako mas reagovat....toto nedus v sebe ...ja by som s takym clovekom urcite neostala ...dovera nulova ...urcita forma nevery ...neni o com ...uz len aby si sa s tym vysporiadal ...vela štastia

tetapetra
8. sep 2016

@eminem21 uz to nema zmysel. Naco sa pytat? Videl si, viac nepotrebujes. Uz nic nemusis. Nech si zije

nickneznamy
8. sep 2016

Čo riešiš? Normálne jej povedz, že si videl to, čo si videl, uvidíš ako zareaguje (snáď nie typicky chlapsky "prečo sa mi pozeráš do mobilu?" a neotočí to proti tebe 😉 ) a podľa toho uvidíš, čo ďalej... Asi kvôli niečomu si jej do toho mobilu išiel a evidentne sa to tvoje tušenie potvrdilo...

katarinapekna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
salfusco
8. sep 2016

@nickneznamy to je chlapske "prečo sa mi pozeráš do mobilu?" a otacať proti druhemu? No neviem,neviem.. :D

landsmanka
8. sep 2016

@larissa113 načo robiť okolo toho takéto šašky? otvorene by som jej to povedala. Ona by sa mala cítiť hlúpo, nie ty. A že si jej kukol do telefónu a čo? čo sa za to strieľa? nebyť toho tak ťa vodí za nos tožvie ako dlho.. fuj..