Reakcie manžela

23. mar 2022

Moj muz bol tyzden na sluzobke.
Na druhy den ako odisiel som isla so synom na pohotovost, zistili mu koronu. Ja som bola negativna, ale na dalsi den uz pozitivna. Synovi je uz dobre, nevidno na nom nic, ale stale je pozitivny.
Dnes vecer sa muz - negativny vratil zo sluzobky a ani sme sa k sebe nepriblizovali, ale samozrejme, maly syn si odstup od neho nedrzi.
Na jeho poziadavku som mu k jeho prichodu zohnala matrac, pripravila obliecky ciste a dala vsetko do samostatnej izby.
Na pretvarku pred jeho rodinou - ktora teraz u nas docasne byva, isiel ako starostlivy otec so mnou syna kupat.
Aj muz aj ja sme mali na sebe respirator, nechal v kupelni otvorene dvere, poprosila som ho privriet ich, aby syn neprechladol, tak mi vynadal, ze za to ze ja som chora, chcem aby sa aj on nakazil a skapal. (Plne ockovani sme obaja, ani jeden z nas nie je rizikovy). Tak som mu povedala nech ide prec, ze ho nechcem ani vidiet a ze ho tam vobec nepotrebujem. Uz mi predtym viackrat nadaval. Testovala som dnes aj seba, aj syna, pre kontrolu, ci sme este stale infekcni, iba kvoli nemu. Pripravila som mu izbu na spanie. Spravila som vsetko co som mohla. A aj tak mi nadava a som stale za nieco zla.
Okrem toho sa pocas tyzdnovej sluzobky, kedy po praci mal dostatok casu na chodenie po baroch, pitie alkoholu a hranie sa na telefone a pocitaci, ani raz neopytal ako sa jeho chora zena a syn citia.
Jedine co riesil, ze tam musi zostat dlhsie, a ako to vymysliet, aby nemusel s nami zit

karelova
23. mar 2022

Je medzi Vami ešte vôbec láska...?
Alebo mozno z iného uhla... Mozno je na seba iba príliš utlocitny? Každopádne reakcie nie hodne milujúceho a starostliveho partnera.... :/

strongi
23. mar 2022

Ľutujem ženy, čo s takými debilmi musia žiť. Ale asi na výber nemáš. To čo je za individum? Veľa síl v tomto vzťahu prajem.

eeffka
23. mar 2022

Karantena je 5dni a tam by moja starost o jeho
blahorodie skoncila, mali sme koronu deltu vsetci a keby sa muz stitil vlastneho decka ho poslem do prdele jak raketu. Mala dostala potom este omikron a ten nas obisiel ostatnych. Normalne na kope ako skrecky

tretiedieta
23. mar 2022

kopnut do riti takeho chlapa a čím skor!!! Ja som 11 rokov vydata a aj ked sa občas hadame nikdy mi nevynadal,nikdy.Ja si to ani neviem predstavit,ze by mi chlap vynadal? Hned by som mu rozkopala usta.Len by skúsil.

estrella5
23. mar 2022

"Spravila som vsetko co som mohla. A aj tak mi nadava a som stale za nieco zla." Nepochopím tie príbehy, kde žena muža obskakuje, snaží sa ako najlepšie vie a muž je na ňu hnusný. A že je to teda časté. 😔 Teda, pochopím.. láska.. zaslepenosť.. ale rozhodne to nie je správne, skôr smutné...
Asi by bolo na mieste sa zamyslieť, či s tým mužom naozaj chceš ďalej žiť. Ak nie, nabrať odvahu začať nový život. Ak áno, partnerská poradňa. Z napísaného si nemyslím, že sa jedná len o nejakú bežnú partnerskú hádku, ale skôr o hlboký problém.

deti95060810
23. mar 2022

no vyfarbil sa len čo je pravda... v zdraví aj v chorobe sľuboval že...😉

matullienka
23. mar 2022

Keď sa tam strašne o seba bojí načo chodil do riti domov? Evidentne ste mu za ten týždeň tak strašne nechýbali aby pár dní bez vás nevydržal. Kopnúť do riti,že za sebou aj dvere zatvorí.

elizabet173
23. mar 2022

sorry, ale toto je skutočné? Či zase jedna z vymyslených tém? Neverím, že si jedna žena nechá takto so sebou zametať a ešte má aj dočasne u seba nasáčkovanú mužovu rodinu. Pripravila som mu izbu na spanie - to ma odrovnalo, si ťa zmýlil s chyžnou v penzióne?

luccija
23. mar 2022

Je hystericky...tak načo chodil domov, keď sa tak strašne boji mohol niekde prespať.Preco je u Vás jeho rodina?asi si máš niečo uvedomiť to, že dnes bol nervózny ešte by som možno pochopila bez nadávok, ale, že sa o Vás nezaujímal, keď ste boli sami a chori je smutné.ani by som sa s ním nerozprávala a treba popremýšľať či to má ďalej vyznam

autor
23. mar 2022

Vysvetlenie preco je u nas jeho rodina - ukrajinci

bruneta880
23. mar 2022

Kus idiota, ja vás niektoré ženy nikdy nepochopím, to ako si takého debila vôbec dokáže žena nájsť a "nechať" a ešte byť k nemu milá.

elizabet173
23. mar 2022

verím, že sa o svoju rodinu stará on, či?

matullienka
23. mar 2022

Tak predpokladám, že oni u vás budú aj o týždeň tak to je veľmi chabý argument a keď sa správa ako dement určite by som ani pred jeho rodinou nehrala divadlo, že on chudáčik je odvážny a kúpe so mnou chorého syna

tosomja
23. mar 2022

Vieš čo mi povedal môj priateľ keď mal prísť domov z turnusu a ny sme boli všetci chori? Ze on patrí k nám a keď sa ma nakaziť tak nech, ale deti a mňa si prituli. Celý čas sa staral, čo by mal oddýchnuť po 6t v robote.
Joj mne je tak smutno z takých rodín, čo naoko sú dokonalý pár a za dverami sa ponizuju.

autor
23. mar 2022

@tosomja nieco taketo by som cakala od normalneho chlapa. Ale pri tomto mojom cudu mam uz taky skreslenu pohlad... Ze ani neviem ci to o com ma on presviedca ze je normalne, ci to je naozaj normalne. Moj otec tiez zije uprostred celej rodiny - moja mama, sestra, babka, vsetky pozitivne.. on jediny negativny a travi s nimi cas, v spolocnych izbach a spi s mamou v spolocnej posteli

matullienka
23. mar 2022

Ja som bola doma pozitovna prvá a prišiel muž za mnou pritulil si ma dal mi pusu a dám povedal spolu to dáme. Normálne sme spolu spali a mali dokonca intímnosti. O tri dni bol pozitívny aj on aj dcéry ani raz mi nič nepovedal.bolo zle vmne uvaril čaj on mne, keď bolo zle jemu uvarila sa im čaj zase ja. To je rodina

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ildiko36
24. mar 2022

@bruneta880 to možno nepochopíš kým nezažiješ, v dnešnej dobe je ťažké si nájsť normálneho chlapa a už keď sú tam aj deti a žena napr.nema kde isť neni take jednoduché si zbaliť veci a ísť, tak si všetko spraví za to aby ten vzťah fungoval.Ja som to tiež prežila ale moje štastie bolo že mám svoj dom a mala som kde byť s detmi, ale tiež som všetko spravila za to aby to nejak fungovalo, len na to treba dvoch ľudí.

vanda323
24. mar 2022

5 minút, 5 minút by som snim žila

elizabet173
24. mar 2022

@ildiko36 keďže nie je ľahké nájsť si normálneho chlapa, tak sa treba uspokojiť s hocičím? Len aby som bola za každú cenu vo vzťahu? Byť sama bolí? Možno áno, ale určite menej, ako byť s primitívom. A že je to primitív takéhoto stupňa sa dá zistiť ešte kým príde dieťa, len treba zložiť ružové okuliare a neospravedlňovať ho za každú cenu, ako je tu na MK zvykom, keď sa v diskusii snažia nejakej naivke otvoriť oči. Lebo ani toto nebol nikdy milujúci empatický muž. A najmä by každá žena mala byť ako tak finančne zabezpečená ešte kým príde dieťa práve pre prípad, že by jej muž bol pre spolužitie nepoužiteľný. Ale to by nemohlo prísť dieťa neplánovane po pár mesiacoch vzťahu, ako je dnes "in" a jáj nemohla by zlyhať antikoncepcia, inými slovami vykašlali sme sa na ňu. A keď už jedno dieťa je, tak sa nerútim bezhlavo do ďalšieho. S jedným sa dá odísť vždy.

ildiko36
24. mar 2022

@elizabet173 ja s tebou súhlasím ale bohu žial nie každá žena je zabezpečená , a nemaju kde isť,ako som zopár krat tu čitala na koniku, je to velmi smutne.

vroni
24. mar 2022

Nerozumiem. On bol týždeň preč, vy ste boli chori. Po týždni je po karanténe a spravidla aj po infekcií, takže tieto vaše tanecky nechápem. A takéhoto zmrda by som akurát tak vytrieskala panvicou po tej sprostej gebuli a nie ze sa na niečo hrala pred rodinou. Vo vlastnom byte. Akurát mam doma čerstvo pozitívne dieťa, keby muž začal vymýšľať podobne sprostosti, spi pod mostom.

akbara77
24. mar 2022

Ženy.kde.hladate týchto.debilov? Nechce sa mi totiž veriť,že keď ste spolu.chodili, tak.ste.to nevideli.

deti95060810
24. mar 2022

@elizabet173 kdeže vymyslené... ako by som čítala o svojom ex...

deti95060810
24. mar 2022

@akbara77 poznám... lebo láska, zaľúbenosť, blbé mladé dievča... a však po svadbe sa to zmení ... áno zmení, ale k horšiemu ....

mimikarol
24. mar 2022

Somár, aby sa nezbláznil. Tak nech ide žiť na opustený ostrov

anig
24. mar 2022

Autorka:si silná žena!Si normálne chapajuca vzťah,nevyžadujes od muža nič extra.Podla popisu sa správania sa tvojho muža ti poviem len jedno:začni sa finančne, materiálovo (bývanie)a hlavne psychicky pripravovať na to,že je možné,že takéto manželstvo nevydrzis.
Baby ti tu síce píšu,že oni nepochopia,že ako môžeš s takým žiť,len to sú ženy,ktoré nekracali v topánkach žiadnej ženy,ktorá má takého muža.Ono je pekne tvrdiť,že by odišli hneď,no ja sama viem,že to vôbec nie je jednoduché,je to otec tvojho dieťaťa,určite ste prežili veľa rokov spolu atď... predpokladám,že nemáš ani kam ísť bývať s dieťaťom,ani nemáš veľa financií na to,aby si žila sama...zažila som,chápem to...a to som robila predtým (aj výšku som už mala)ako som otehotnela a áno, neplánovane,po 7 rokoch vzťahu (pre všetky rypalky,antiku som poctivo brala,ale sa pobila s mojou chorobou).Až svadbou sa postupne zmenil na hrozného človeka,ktorý nemal problém ma fyzicky,psychicky aj finančne týrať a to len preto,že po celý čas mal milenky (ktoré samozrejme popieral a vyšlo to najavo až neskôr),presne tie,ktoré tu ženy obhajujú,že tie milenky sú slobodné a tak si môžu robiť čo chcú... chvalabohu je už ex,žiaľ,takýto človek,ktorý si myslí,že má moc a prestíž,tak doteraz mi robí peklo cez detí...
Pikoska,keď už sa bavíme o chorobách-ja som bola kvôli ťažkej chorobe dlho doma na pn,postupne bola chorá jedna dcéra,potom pribudla aj druhá...a milosť pán si šiel na mesiac do Ameriky,vraj služobná cesta...až oveľa neskôr z neho v hádke vyliezlo,že on nemusel ísť,ale nechcel sa o nás starať....

bruneta880
24. mar 2022

@ildiko36 máš pravdu, toto ja fakt nikdy nepochopím lebo to nezažijem, pretože debila ja odhalím do 15 minút, mám na to nejaké špeciálne nadanie, a rovnako to viem odhaliť aj keď ide o ženu.
Je to určite o kritériách na výber životného partnera, mám pocit že väčšina žien, má veľmi slabé nároky a poniektoré dokonca žiadne...veľmi smutné, no, a potom to dopadne takto. Už pri vzťahu pred manželstvom si nasadia ružové okuliare, veď on taký nie je, on sa určite zmení, on to tak nemyslel alebo je len celá happy, že vôbec je s nejakým chlapom...a potom si urobí s debilom prvé dieťa...potom druhé a poniektoré aj tretie. No jasné, že potom to majú náročné, to je ten problém, lebo väčšina týchto žien má problém odísť z "kratšej cesty" a veľa z nich to už potom ani nedokáže.
Ja by som nikdy nebola s chlapom, "len aby som s nejakým bola" keby to je takéto hovädo...
Samozrejme vychádzam teraz z predpokladu, že žena sa stará o rodinu, tak ako aj muž a buduje ich spoločny vzťah, a tak ďalej, aby som zase všetkým chlapom nekrivdila...
Lebo poznám aj dosť veľa prípadov kedy sa tie hovädá z nich stali až pri konkrétnej žene, ale teda týmto exemplarom sa vôbec nečudujem, no to už je iná debata.

tosomja
24. mar 2022

radšej budem cely život sama, ako sa nechať ponižovať a vystavovať tomu deti.
Len raz by mi muž povedal, že sa odo mňa nechce nakaziť, alebo nech sa izolujem. Hneď by videl zbalenu igelitky a môže sa izolovat.
A ešte sa aj pretvarovať pred jeho rodinou, no nech pekne vidia, ako si ho vychovali, čo porodila jeho mama. Z časti za to možno ani rodicia nemôžu, ale majú právo vidieť, ako si ich syn váži ženu, matku svojich detí.
A ešte mu ustelies, nech sa pánko ma dobre. Tam mal zostať v robote, kde ho nebude otravovať jeho vlastná rodina.

coco1
24. mar 2022

preboha čo by skapal je to Covid nie lepra....🙏 nezlahčujem, mam rešpekt aj ja, prešli sme celá rodina covidom, niektorí aj 2x.
Ale teda - sľúbili ste si : v dobrom aj v zlom. v zdraví aj chorobe.... pripomeň mu to. veľakrát som počtula podobný príbeh že napr. žena ochorie na Covid a muž sa odsťahuje, aby sa nenakazil. Kde sa podel sľub v zdraví aj chorobe? kto má pri tebe a malom stáť, keď teraz on Ti má byť najbližší ?? Vy 3ja ste rodina. Nedajbože príde horšia chroba (alebo čokoľvek iné a čo urobí, utečie k maminke?) toto je sráč, sorry za úprimnosť.