Reakcia muža na ďalšie dieťa

30. aug 2022

Moja otázka je,ako vzali vaše polovičky,, nechcené neplánovane tehotenstvo? I ked sa nechranime , ďalšie nechce, čiže by to bolo prekvapenie (neviem prečo tak riskuje,ked je presvedčený ze nechce ďalšie) .
Je to len teoretické vsetko, len sa zaujímam a ci sa stalo ze bol nejaký muz schopný poslať svoju manželku na potrat a či to zamávalo s manželstvom.

Muz povedal zeak by sme mali ďalšie dieťa tak ma pošle na potrat, pritom ale pri súloží sa nechranime..no neurobí sa do mna,i keď občas mu hrabe a počas ,,aktu,, chce.. no potom vytriezve a povie ze tretie by uz nechcel.

No stať sa môže a co potom?
Povedal ze by bol za potrat,zeby sa somnou aj rozviedol ak by som nesúhlasila, že on ďalšie nechce.. no v zápätí ma zas take pripomienky na deti, pýta sa co chcú ešte súrodenca atd.. akoby sam nevedel.

babovka2321
30. aug 2022

Obaja ste zjavne jednoduchsie osoby.

tosomja
30. aug 2022

Vieš čo, úplne odbočím od tvojej otázky. Keď viem, že muž ďalšie dieťa nechce, tak buď sa bude chrániť, alebo ja, alebo mu už nohy v živote neroztiahnem, keby toto povedal na neplánovane tehotenstvo. Nech si vyberie, či chce trtkat mňa, či mu stačí ruka 😉

heleninamama
30. aug 2022

Nechcem ďalšie dieťa, neriskujem, nesexujem alebo sa dám sterilizovať. A hlavne, ak chce súložiť s primitívnym chlapom, ktorý na ochranu kašle.
Rodičia sú síce obaja, ale nechcené dieťa si vždy a v každom prípade viac odserie žena - matka. Preto sa má žena chrániť a nespoliehať sa na chlapa.

veronikaszabova
30. aug 2022

Ako vzal muz dalsie tehotenstvo? ( Neplanovane tretie) - "no co uz, kupime vacsie auto" 😂😂😂

Nikdy by ma neposlal na interupciu. Pri sexe su dvaja - tak nech aj obaja nesu zodpovednost.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
30. aug 2022

Aky isiel, taku nasiel..

amiaja
30. aug 2022

Tvoj muz je dobry chuj.. chran sa ty ak vies ze on nechce. Lepsie ako potom riesit nasledky🤦‍♀️ alebo ti nevadi potrat? Alebo ze ostanes sama s detmi?
Chore na hlavu nechciet dieta a nechranit sa.

pribinak
30. aug 2022

Píšeš, že prečo tá riskuje …. si ns veľkom omyle. Ridkujes Ty a nie on
Zostanes tehotná Ty a nie on
Ty budeš riešiť ci potrat alebo nie
Ty zostanes zrejme sama ak sa rozhodneš dieťa si nechať
Ty môžeš mst mozne zdrav. následky po interupcii
Obaja ste totálne nezodpovední a hlúpi

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ukulela
30. aug 2022

No len vyhlasit ze ta posle na potrat? To by som s rezervou nebrala.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
30. aug 2022

Prepac, a ty s takym chrapunom spavas? A bez problemov?

On ti povie, ze dieta by si dal zabit alebo by sa zbavil rozvodom teba a ty nemas problem mu roztiahnut nohy?

beronsche
30. aug 2022

nerozumiem, preco tu riesis hypoteticky problem s tehotenstvom, ktoremu vies pomerne lahko predist...

V prvom rade nemajte nechraneny styk, ani prerusovanu suloz, kedze pises, ze mu pocas styku obcas "hrabne", aby si raz po takom "hrabnuti" neostala tehotna.
Ono vies, ze xy manzelstiev takuto situaciu ustalo, neznamena pre teba absolutne nic. Skusenost je NEprenosna..
Potrebujes si komplikovat zivot? Pokusat osud (bude muz trvat na potrate/nebude, ustojime to/ neustojime.. atd. atd.)?
...bolo koze dobre, sla sa na lad smykat.. Poznas to?

A co sa tyka toho primitivneho vyhlasenia tvojho chlapa, nuz, akeho si si vybrala, s takym zijes. K tomu sa viac dodat neda..

drahomirrra
30. aug 2022

Zlatenko, chod si dat predpisat HAK. Naco pokusas osud aj ty? Ved ak tretie nechcem a mam dementa, co nema problem vytriasat sa do mna a potom ma posle na potrat, akoby mal IQ Sibirskej tajgy, tak mam rozum aspon ja 😉

beata_k
30. aug 2022

Musel by sa s tym zmierit? Nie, nemusel. Co by si ty musela, by bolo zvyknut si na ulohu slobodnej mamicky. S tym pocitas?

drahomirrra
30. aug 2022

Keby mne moj muz co i len srandou “navrhol” , hoc len z huby vypustil slovo potrat, tak by v tu chvilu dosulozil. Na velmi, velmi dlho.

pribinak
30. aug 2022

Prepáč, ale nepíšem Ti to úplne per huba. Normálna inteligentná a zodpovedna žena-matka, keď už sexuje s debilom tak si zaobstará antikoncepciu
1. stojí menej ako plienky a mlieko
2. nemusí sa báť že zostane tehotná a riešiť čo ďalej
3. rozhoduje sa vopred čo a ako so svojim životom a nie keď má doslova nôž na krku

A tých dôvodov je samozrejme viac

Urazila si sa keď sme tá tu nazvali jednoduchou až hlupou, ale povedz ktorá pricetna žena sa smeje tomu, že muž ochranu nemá. Ona tiež nie a on jej povie že pošlem tá na potrat a jej je to vtipne?
Asi žiadna v

Vieš, asi sa v kútiku duše aj bojíš čo by bolo, inak by si tuto tému nezakladala

kate211
30. aug 2022

Tvojho muza komentovat nebudem. Bude to slabsi jedinec. Keby si teraz ty zostala tehotna, vies sa o to dieta postarat financne aj ty? So vsetkym co k tomu patri? Ci ako to chces potom riesit? Nech sa o nas postara chlap? Ten sa moze rozviest, decko nebude musiet ani nikdy vidiet, moze mat uraz, zostat invalidny. Ako to potom chces riesit? Statnymi davkami ci vyzivnym od chlapa? Dufam, ze mate aspon nejaky majetok a je spolocny. Lebo ty si tak sprosta, ze sa nechas napustit a trvas na tom, aby sa o teba staral chlap, ktoreho charakterovy profil komentovat ani nebudem.

nyusika
30. aug 2022

kym mudri premyslaju, silni sa rozmnozuju...pooooooc

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zorana999
30. aug 2022

Toto by si napísala hocikde, dočkala by si sa rovnakých ohlasov.
Ste jednoduchší. Prvý komentár obsiahol všetko

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evaachesa
30. aug 2022

Už keď tvoj muž nemá rozum, tak ho maj aspoň ty a používaj antikoncepciu ako potom riešiť potrat. Vážne bola nutná táto diskusia? 🤷🤦

tosomja
30. aug 2022

@veronikaszabova my sme teraz menili Opel Insigniu (moju lásku) za vw Transporter a prerabame, nech nie je len ako úžitkové, ale aj vyzerá nejak 😃

buberova
30. aug 2022

"I keď sa nechránime, ďalšie nechce..."

To sa tak vylučuje až to bolí. Nemá to logiku, ani trošku.

zmrzlinka2021
30. aug 2022

Autorka, načo si sem písala, keď teraz sa len rehlis a vôbec ťa netrápi závažnosť tvojej situácie?

kandelabra
30. aug 2022

neverím, že toto je reálne téma. Poprvé, presne táto téma tu už bola pred cca mesiacom - dvoma, a podruhé, neverím, že jedna rozumne uvažujúca žena spí bez ochrany s mužom, ktorý už dieťa nechce, a myslí si, že všetko bude v pohode, však to predýchame... Bez urážky, ale na základe príspevku to vyznieva, že blbí a nezodpovední ste obidvaja.

mikadooo
30. aug 2022

Tak v prvom rade by som sa chránila ja, aby takáto situácia nenastala. Áno, poznám prípady, kedy muž posielal ženu na potrat. Všetky tri manželstvá to ustáli, ale v dvoch manželstvách bolo riadne "dusno", lebo manželka si dovolila neposlúchnuť a dieťa si nechať. V treťom manželstve sa chlap uvedomil po pár hádkach, pokrčil plecami a vzal to, že bude ako bude. Každopádne, vo všetkých troch prípadoch si nové dieťa zľahka "odsrala" žena, lebo veď ona ho chcela... 😕. Čiže ja pri takomto chlapovi by som neváhala a nastavila antiku, prípadne inú metódu sexu, ktorú som ochotná akceptovať (orál, anál 🤷) a ho proste dnu nepustila, jednoducho by som mu vysvetlila, že u mňa potrat neprichádza do úvahy. Je to na diskusii a na vzájomných kompromisoch, ste partneri, tak hľadajte cesty spolu, nie že "on" ma pošle na potrat...